Sadece TRT ile bırakmıyorlar. 55” üzeri fiyatına göre belli bir muafiyet sonrası ülkelere göre vergi çıkıyor. Ama tabi ülkeye sokmanın tek yolu bu değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4977. sayfa)

-
-
Samsung 65S85F
Samsung 65s90f
Lg 65g4
Tcl 65c855
Bu dördü arasından sıralama yapsanız hangisini alırdınız?
Ben 65s85f ye yakınım, fiyatından dolayı. 90 bin ve üzeri beni zorlayabilir fakat cok varsa almaya çalışırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gel Silopi'de haburda neler neler geçiriliyor kendi gözlerinle gör.Gumruk muhafaza nin çokta umrumda kimin neyi gecirdiginin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konudan satıcılar uzaklaştıktan sonra bir huzur bir bilgi zenginliği olmuş. Hep böyle devam eder İnşallah.
-
85-90 arası denk getirirseniz tabiiki G4
Benimki optik ile bağlı. Tvden ses çıkışı olarak arc seçeneğini seçince koordineli açılıyor. Yoksa açılmıyor. Ayarları kurcalayın belki ses çıkış ayarından olur.
Benim tavsiyem Tcl 65c855 olurdu, imkan varsa 75" olanina bakmaniz, 8 Kasimda Amozon kampanyası olacak, iyi fiyatlar olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gitmişken bari memleketteki eve uygun bir tv alayım diye araştırdım.55” Xiaomi tv s mini led tv 22 bin lira. Ama pek yorum yok cihazla ilgili.
Kağıt üzerindeki bilgilere bakayım derken şöyle bir karşılaştırma sitesi buldum;
https://www.kitele.com/en/compare/tcl-55c755,xiaomi-tv-s-mini-led-55-2025
Hem yerel karartma düşük hem aydinlatma düşük, kontras orani da yok. Xiaomi nin Tcl c755 den ( cikan yeni yazilimlarla ) daha iyi olabileceğini pek ihtimal vermiyorum.
Ayrica Tcl neredeyse her ay yeni bir yazılım yayinlamakta , o Tv nin üzerindeki yazilim muhtemelen ilk çıktığı zamanki Tv nin üzerindeki yazılımdır. Xiaomi ise yeterli yazilim desteği verdiğini pek sanmıyorum.
Yok hocam yanlış anladın tabiki daha iyi demek istemedim. Ama 22 bine bedava değilmi. Yerinde bakacağım güzelse alırım köye eve. Xbox kullanılır en fazla.
Fiyat olarak tabi cok uygun, ben fiyat bazli bakmamıştım...
Ama tv ile ilgili sıfır bilgi var. Belki bilen biri çıkar mantığıyla yazmıştım
S wallet işini tamamladınız mı? Formu doldururken av model kodu diye bir soru var? Hangisi seçilecek anlamadım..
Listedeki ses sistemlerinden birini tv ile aynı faturada almadıysanız buradan bir şey seçmeyeceksiniz. Ses sistemlerinin kodları onlar.
teşekkür ederim..eyvallah..
Arkadaşlar 10-12 bin civarına 43” bir tv önerebilecek varmı?
Doğal olarak Çok bir beklenti yok dahili uydu alıcısı olsun yeter
Selamlar,
55" de 55S90F / D modellerini takipteyim ama düşmüyorlar, buna yakın performans iyi bir tv önerisi ne olur bu modelin altında? Teşekkürler,
-
Neden 55? Yer sorunu ise bir şey diyemem ama bütçe sorunu ise her türlü 65’e yönelin derim.
4m x 4m oturma odam var, 65 büyük kalmaz mı? Koltuğa yaslanınca tv duvarına mesafe 3,65m.
Lazer metre ile şimdi ölçtüm :)
-
98" bile büyük kalmaz hocam, tecrübe ile sabittir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X