< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 25 Nisan 2025; 15:10:10 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1268. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü,
4 Mobil

Giriş
-
%100 :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Oyun tam 5 sene önce bugün çıkmış vay be. Benim de aynı iş yerindeki 2. yılım şu an tam bugün. PS markasinin en sevdiğim exclusive'inden bu kadar uzak kalmak çok üzüyor. En azından bir factions gelebilseydi be...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 sene oldu hala şu oyunun kalitesine yaklaşan yeni nesil oyun yok piyasada. Yaparsa yine Naughty Dog yapacak Intergalactic le .quote:
Orijinalden alıntı: Arkadiusz MilikOyun tam 5 sene önce bugün çıkmış vay be. Benim de aynı iş yerindeki 2. yılım şu an tam bugün. PS markasinin en sevdiğim exclusive'inden bu kadar uzak kalmak çok üzüyor. En azından bir factions gelebilseydi be...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Ben de 6 kere bitirmiştim. (İlk 3 bitirişimde bug yüzünden platin vermeyince, Pro'da platin için tekrar 3 kere bitirdim
)
Kronoloji olayı güzel oldu ama ben oyunu çok oynadım
Seneye PSSR 2 eklenince kronolojiyi o zaman hallederim
Tekrar oynamak için birden fazla gerekçe yaratmak güzel oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X