Şimdi Ara

GTX 980 Ti Çıkışını Yaptı !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.241
Cevap
7
Favori
37.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rezes

hocam çift kartta problem falan yok. ne sorun yaşıyorsan bana yaz pm den cevaplayayım. şu ön yargıyı yıkmak atomu parçalamaktan daha zormuş hakkaten

Bencede Rog Swift ile iyi anlaşırlar.

Bu arada hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeGetBe

@canskru hocam aynı sorun titan kullanırken de bende olmuştu. yani çift karta özgü değil :) . Nedenini araştırmadım tek sahneydi. İlginç olan o sahne video sahnesiydi hatırladığım.

sli kullanmadığım zaman böyle bir bug almadım ama. birkaç defa denedim. problem sli ile alakalı gibi göründü bana. konu da dağılsın istemem ben de sli ın performansını çok beğenen biriyim. ama bu gibi nedenlerden dolayı baya soğudum sli'dan. sli yapacak arkadaşlar bu gibi problemler oluşabileceğini bilerek yapsınlar bence. ikinci karta verdiğim para çöpe gitmiş gibi hissetmiştim. tek gpu çok daha problemsiz.

Ben gtx titan 2 yi değil de gtx 980ti yi bekliyorum. çöyle ultra bir ekran kartı olur inşallah. tek gpu ile akar gideriz sanal aleme

• rezes kullanıcısına yanıt
    Güzel olur hocam
  • BORUBEY06 kullanıcısına yanıt
    5850 ile devam hocam bende bf3 çatır çatır oynatıyor hala eminimki bf 4 de min seviyede oynatır rahatlıkla ahh şu FPS olayını hiç öğrenmemiş olsaydık keşke nerden çıkardılar bunu başımıza eskiden FPS nedir bilmezdik dalardık oyuna zaatlarce bam bam bam vur kafaya head shot zevk varmı var eğlence varmı var heyecan varmı oda var bend ealıcam bi gtx ama hangsini alsam kararsızım acelemde yok zaten
  • quote:

Bu forumda GTX 990 ismini size ilk kim zikretti

Bu düşük güç tüketimiyle performansta kırpmaya gitmeyeceklerini düşünüyorum. Tek kartta çift GPU gücü güzel olacak. Hele bir gelsin, mini ATX kasa toplayasım var, lazım olacak

Haklısın hocam, eğer güç verimliliği/performans eğrisini koruyabilirlerse veya arttırabilirlerse 990 gerçekten güzel kart olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enja

5850 ile devam hocam bende bf3 çatır çatır oynatıyor hala eminimki bf 4 de min seviyede oynatır rahatlıkla ahh şu FPS olayını hiç öğrenmemiş olsaydık keşke nerden çıkardılar bunu başımıza eskiden FPS nedir bilmezdik dalardık oyuna zaatlarce bam bam bam vur kafaya head shot zevk varmı var eğlence varmı var heyecan varmı oda var bend ealıcam bi gtx ama hangsini alsam kararsızım acelemde yok zaten

Evet eskiden tek zevkimiz oyun oynamaktı hiç böyle dertlerimiz yoktu.

Yapardık oyunun crack' ini iş biter giderdi. Şimdi yok o patch' i bekle, yok oyuna özel sürücü bekle, ondan sonra ekranın köşesine program aç FPS' yi kontrol et...

Elimde bir sürü oyun var.Sırf şu patch muhabbetinden dolayı oyunları adam gibi kurup oynayamadım.Tam kurmaya yelteniyorum aklıma bu oyunun son patchlerini kurmak gerektiği geliyor, sonra kalıyor bir köşede.

• quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

quote:

Orijinalden alıntı: enja

Evet eskiden tek zevkimiz oyun oynamaktı hiç böyle dertlerimiz yoktu.

Yapardık oyunun crack' ini iş biter giderdi. Şimdi yok o patch' i bekle, yok oyuna özel sürücü bekle, ondan sonra ekranın köşesine program aç FPS' yi kontrol et...

Elimde bir sürü oyun var.Sırf şu patch muhabbetinden dolayı oyunları adam gibi kurup oynayamadım.Tam kurmaya yelteniyorum aklıma bu oyunun son patchlerini kurmak gerektiği geliyor, sonra kalıyor bir köşede.

oyunları korsan oynuyorsunuz sanırım. ben orjinalciyim. patch kurdum mu kurmadım mı acaba diye düşünmüyorum hiç. otomatik kuruluyor.

• Sağol, teşekkür ederim darısı başınıza
  • canskru kullanıcısına yanıt
    Bende de bir iki tane orijinal oyun var aynen öyle her şey otomatik.

Ama 1.22 TB arşiv için aynısını söyleyemeyeceğim. Kimse kusura bakmasın ama oyunlar halen böyle fahiş fiyatlara satılırken ben bu oyunlara bu paraları veremem.Herkesin kendi tercihi zaten, isteyen parasını verir alır isteyen indirir oynar.Ama para veripte bendeki gibi arşiv yapacak adamı da daha görmedim.

Neyse yüzsüzlüğün lüzumu yok (kendim için diyorum ), konuyu kirletmeden yazacağınız bir şey varsa PM' den devam edebiliriz.

Bu arada oyun orijinal olunca haklısınız direkt yüklüyor patch falan ama onda da beklemek aynı zamanı alıyor maalesef ve patch olmasına rağmen hiçbir çözümü olmayan oyunlarda var (en son çıkanlardan Watch Dogs gibi).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 26 Eylül 2014; 0:16:14 >

Rica ederim efenim.

Bizi onlar aşarda sizin eski çocuklardan ASUS VG248QE' lerden bakınıyoruz ne yapalım.
  • enja kullanıcısına yanıt
    Şu an hiç yerinizden kıpırdamayın bile bence. Dolar 2,24 TCMB fazileri yükseltmedikçede düşmez, böyle devam eder yıl sonuna kadar. Ne zaman Nvidia 1000 serisine geçti o zaman düşünürüz 900 serisini
  • Ona gsync modül almayı bir düşün derim.
  • quote:

Ona gsync modül almayı bir düşün derim.

Daha monitörü almadım.

Çok pahalı mı olur manasında yoksa alınması iyi mi olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben monitör var sandım o sebepten dedim. ekstra 200$ maliyetle gsync lenirdin. Gerçi monitör dahil 500$ yurtdışı var ama buna vergide eklenecek.http://overlordcomputer.com/collections/nvidia-gsync/products/asus-vg248qe-g-sync

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 26 Eylül 2014; 14:46:16 >
    Monitör halen arıyorum ama büyük ihtimal bu model olacak gibi.

G-SYNC falan ileride düşünebilirim.Ancak bu monitör ile nasıl bir performans verir karmaşasındayım.

Sizin yeni monitörünüz ile izlenimleriniz nasıl ? G-SYNC farkını hissettirdi mi ? Bu monitör hakkında bir inceleme konusu açsanız fena olmaz aslında.Ya da açtınızda benim mi haberim yok ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu konuyu biliyorumda monitörün gelmesi bekleniyordu en baştan beri.Şimdi gelince yorumlarınızı burada belirttiyseniz ben bir göz gezdireyim.

Ayrıca bir konu bekledimde göremedim o yüzden yazmıştım.
  • İnsanoğlu doymak bilmiyor.Aklımda 980 vardı.Bu haberden sonra 980 den soğudum
  • trktlh kullanıcısına yanıt
    haha
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2245metin

haha
    Bu titan efendi gtx 980'ne %50 fark atar mı acaba ? Sli ile uğraştırmasın bizi diyeceğim ama fiyat gene TİTAN! olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.