Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
76.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Megaya girmiyor telefon, pc de yok yanimda 😔

drive.google.com
    Google Drive: Oturum Açın
    https://drive.google.com/open?id=0B4NGjPeDmYVwbWxKQ2w1aFQ1aTg

• .AnasoN. kullanıcısına yanıt
    Abi bu ne ya :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi uygulamayı indiremedik ya :/ ne kismetsizim bugün böyle peh :/

• Sümmani. kullanıcısına yanıt
    bunu dene

• quote:

Orijinalden alıntı: dogankasap

Arkadaşlar mıuı geçmek istiyorum ilk sayfadaki linkler güncel midir acaba bilgilendiren olursa sevinirim...

Upupupup

• madmax59 M kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim hepinize teşekkürler valla bugün bütün dertlerime de derman oldunuz

• Müziklerde online neden calısmiyo tıklayinca cozumleniyor diyo oyle kaliyo

• crazy199717 C kullanıcısına yanıt
    MIUI serverına bağlı uygulamalar ingilizce olarak görüntülenebiliyor sadece. Dili ingilizce yapıp deneyin.

Bu arada ben de kernel flashlayamadım. Kitkat uyumlu hangi kerneli flashladıysam, hata veriyor. Hata kodunu da not almadım hiç. Şimdi yenisini denemeye korkuyorum yav

Not : son kez denedim ve hata vermeden kernel flashlamayı tamamladım. fakat şimdi de boot ekranından çıkmasını bekliyorum. epey sürecek gibi duruyor, şimdiden 3 dakika oldu en az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sümmani. -- 4 Aralık 2015; 13:02:39 >
  • Sümmani. kullanıcısına yanıt
    Hangi kernel kullandin memnun olursan bizde link isteriz

• coco1912 C kullanıcısına yanıt
    boot ekranından çıkmadı. mecburen twrp e girip yine romu flashladım. şuan bir önerim yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

quote:

Orijinalden alıntı: carttman

Nasıl yüklediğiniz adımlarla anlatabilir misiniz hocam? bildiğiniz gibi yalnış bir hareket bootloop'a düşebilir.

http://dl-xda.xposed.info/modules/de.robv.android.xposed.installer_v33_36570c.apk şu linktekini indirdim. Güvenlik uygulamasından root izni verdim. Sonra framework kısmından yükle diyip yeniden başlattım telefonu (kendisi yapıyor bunu zaten) Bu kadar. Başka bir olayı yok yani. Kin912 romundayım onu da söyleyeyim. Wsm tools olayı falan da var onunla hiç uğraşmadım. Böyle direk yükleniyormuş demek.

Dediğiniz olay için ben flat style colored bars kullanıyorum renkten renge giriyor üst ve alt barlar :D Dh'de sayfayı kaydırırken turuncu kısma gelince turuncu oluyor mesela. Sevdim ben bu işi :D

Verdiğiniz linkten kurdum flat style bar indicators modulü aktif olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: corsair61

quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

quote:

Orijinalden alıntı: carttman

Nasıl yüklediğiniz adımlarla anlatabilir misiniz hocam? bildiğiniz gibi yalnış bir hareket bootloop'a düşebilir.

http://dl-xda.xposed.info/modules/de.robv.android.xposed.installer_v33_36570c.apk şu linktekini indirdim. Güvenlik uygulamasından root izni verdim. Sonra framework kısmından yükle diyip yeniden başlattım telefonu (kendisi yapıyor bunu zaten) Bu kadar. Başka bir olayı yok yani. Kin912 romundayım onu da söyleyeyim. Wsm tools olayı falan da var onunla hiç uğraşmadım. Böyle direk yükleniyormuş demek.

Dediğiniz olay için ben flat style colored bars kullanıyorum renkten renge giriyor üst ve alt barlar :D Dh'de sayfayı kaydırırken turuncu kısma gelince turuncu oluyor mesela. Sevdim ben bu işi :D

Verdiğiniz linkten kurdum flat style bar indicators modulü aktif olmuyor

Bi ara bende de olmamıştı ama o dönem wsm tools kullanıyordum. Sonra başka romdan tekrar miui'ya geçtim xposed installer ile yükleyip modül apk sini kurdum aktif oldu.

• 5.12.4 güncellemesi yayınlandı. 1Mbden az bir güncelleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk_o -- 6 Aralık 2015; 7:30:13 >
  • Ücretli temaları indirmenin yolu varmı
    İos9 lomo mtz nerden bulurum

• quote:

Orijinalden alıntı: FantomİçinF

quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: madmax59

az önce birsey keşfettim belki bilen biliyordur ama bilmeyen için yazayım miui kamerada kamera butonuna basılı tutunca seri çekim yapiyor ve çok başarılı

Lg stock kamerada da bu özellik var diye biliyorum

benim kamerada sorun olmasından şüpheleniyorum ne zamandır. (görüntü çok fazla titriyor çekilen foto bu sebeple net olmuyor)
    rica etsem bir foto çekip paylaşabilirmisin hocam?

örneğim şimdi çektim;

kutu üzerindeki küçük yazılar okunamıyor ve görüntü genel olarakda bulanık. Telefonuda oldukça sabit tuttum ve o yazıya odakladım

Miui ve Lg Stok her ikisinde de durum aynı..

Miui Kamera

Lg Stok Kamera

Yardımcı olabilecek var mı arkadaşlar

Sizce de bir gariplik yok mu foto kalitesinde

Hocam bence ois işini yapmıyor, romu attıktan sonra mı önce mi oldu? Ya da telefonu düşürdüyseniz mercek yatay veya dikey kaymıyor olabilir, ois in olayı budur. Yani siz kamerayı sola kaydırdığınızda mercek sağa oynar ve net bir görüntü elde edersiniz. Bence sorun bu.

Bugun telefonu servise goturdum. Eleman kamera goruntusune bakti hemen, metalle alakali bi iste calisiosun dedi. Bende garanti disi falan demesinler diye hayir dedim, aslinda evet :)
    Sonra sokmeye basladi telefonu arka kapagi falan acti, kamerayi cikardi gosterdi. Kameranin etrafinda metal kisimlari komple demir tozu ile dolmus, miknatis gibi cekmis resmen. Neyse dis fircasiyla temizledi guzelce, cillop gibi oldu.
    Bende yalanci cikmiyim diye 2. El aldim, demekki aldigim kiside olmus falan diye kivirdim :)

Bu da boyle bi animdir. Metal sektorunde calisanlarin bilgisine :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FantomİçinF

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: madmax59

az önce birsey keşfettim belki bilen biliyordur ama bilmeyen için yazayım miui kamerada kamera butonuna basılı tutunca seri çekim yapiyor ve çok başarılı

Lg stock kamerada da bu özellik var diye biliyorum

benim kamerada sorun olmasından şüpheleniyorum ne zamandır. (görüntü çok fazla titriyor çekilen foto bu sebeple net olmuyor)
    rica etsem bir foto çekip paylaşabilirmisin hocam?

örneğim şimdi çektim;

kutu üzerindeki küçük yazılar okunamıyor ve görüntü genel olarakda bulanık. Telefonuda oldukça sabit tuttum ve o yazıya odakladım

Miui ve Lg Stok her ikisinde de durum aynı..

Miui Kamera

Lg Stok Kamera

Yardımcı olabilecek var mı arkadaşlar

Sizce de bir gariplik yok mu foto kalitesinde

Hocam bence ois işini yapmıyor, romu attıktan sonra mı önce mi oldu? Ya da telefonu düşürdüyseniz mercek yatay veya dikey kaymıyor olabilir, ois in olayı budur. Yani siz kamerayı sola kaydırdığınızda mercek sağa oynar ve net bir görüntü elde edersiniz. Bence sorun bu.

Bugun telefonu servise goturdum. Eleman kamera goruntusune bakti hemen, metalle alakali bi iste calisiosun dedi. Bende garanti disi falan demesinler diye hayir dedim, aslinda evet :)
    Sonra sokmeye basladi telefonu arka kapagi falan acti, kamerayi cikardi gosterdi. Kameranin etrafinda metal kisimlari komple demir tozu ile dolmus, miknatis gibi cekmis resmen. Neyse dis fircasiyla temizledi guzelce, cillop gibi oldu.
    Bende yalanci cikmiyim diye 2. El aldim, demekki aldigim kiside olmus falan diye kivirdim :)

Bu da boyle bi animdir. Metal sektorunde calisanlarin bilgisine :)

Vay be, çok ilginç gerçekten
    Kıvırmanıza bayıldım

• Kopyalama panosu daha kullanışlı hale gelmiş son güncelleme ile. Yalnız ceptetebe nfc destegi gelmis oldugu halde telefon desteklememektedir diyor acaba romdan kaynaklanabilir mi?

• Beyler hava durumu uygulaması avrupa şehirleri için yokmuş onu nasıl aktif edebiliriz bide ota güncelleme olayi 844 mb gösteriyor bi sıkıntı mi var normal mi ?

• .iKrime! kullanıcısına yanıt
    Sen hangi romdasın ? Kin912 di mi ? Bir de hangi sürümdesin.

Benim tel Kin912 5.12.4 sürümünde şu an ve güncelleme görünmüyor. En son aldığım güncelleme 1mb bile değildi.

Hava durumu için farklı bir widget indirebilirsin play marketten.
  • Evet kindeyim ama çok mantıklı ve kullanışlı gelmedi önceden kullanmıştım tabi o zaman boş vaktim de çoktu daha iyi bi deneyim gözlemlemiştim ama şuan cloudye geçebilirim heran

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.