Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
76.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan indirmekte olduğum kin912 romuyla aranıza katılacağım inşallah. 100 kb/s'le indirmese çok daha güzel olacak ancak ne yapalım, avea bu
    Edit: Geri kitkat'a nasıl dönülüyor, şimdiden bilelim de sonra problem çıkmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantomİçinF -- 28 Kasım 2015; 19:27:53 >
  • En son güncellemede ekrani yan döndürünce system iu hatasi veriyor bence yüklemeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MedicuS_

Kin912 5.11.27 surumune guncelledim. Ekran yan dondurunce bir uygulamada hata aliyorum.
    Malesef com.android.systemui durduruldu diye. Oyunda videoda da oluyor.

Ayni sorun bende de mevcut. Sorunu çözebildiniz mi?

• egeboys0 E kullanıcısına yanıt
    Yok hocam oyunu oynamiyorum. Yeni güncelleme bekliyecez artik. Sadece oyunda olsa oyunu yükle kaldir yaparim. Lakin chorome da video izlerken de yapiyor. Ekran yan donunce hata veriyor

• _MedicuS_ kullanıcısına yanıt
    5.11.28 guncellemesi geldi. Ayni sorun bende de vardi bu guncelleme ile cozuldu.

• vay arkadaş 5.11.28 güncellemesini kurdum tel bi garip oldu dayanamayıp wipe yaptım şimdide lg logosunda kaldı bi türlü recovery e giremedim..
  • quote:

Yok hocam oyunu oynamiyorum. Yeni güncelleme bekliyecez artik. Sadece oyunda olsa oyunu yükle kaldir yaparim. Lakin chorome da video izlerken de yapiyor. Ekran yan donunce hata veriyor

28 guncellemesi geldi sorun düzeldi şuanlık

• Arkadaşlar bu güncelleme 800 mb civarı gözüküyor bunun düzgün halini nasıl yapacagiz bide miui weather çalışmıyor bende onu nasıl halledicez?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

quote:

28 guncellemesi geldi sorun düzeldi şuanlık

Bende de düzeldi
  • Ekran dondurmede ki hata bende yok. Kontrol ettim 0.3 mblik 28 güncellemesi gelmiş. Yükleyelim bakalım.

• Merhaba arkadaşlar. Bendr mate 7 cihaz var. Miui v7 rom yüklü şu anda. Fakat bir sorunum var belki bileniniz çıkar. Telefonda indirilenler isimli uygulama çalışmıyor. Tıklıyorum açılır gibi oluyor ardından tekrar kapanıyor. Hal böyle olunca mobil veriyi kullanarak ne indirme yapabiliyorum ne play stordan birşey yükleyebiliyorum. Wifi ile sorun yok tabiki. İndirilenler uygulamasında ki bu mobil veriyi koruma amaçlı ayar haricinde bu durumu iptal edebileceğim başka bir yol var mıdır?

• hocam lanet ediyorum güncelleme yaptığıma. bu kadar saçmasapan bir iş olamaz.
    sinirden telefonu parçalayacağım az kaldı.recovery girmiyor hat görmüyor,şarj %0 gösteriyor dokumatık Allaha emanet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carttman

hocam lanet ediyorum güncelleme yaptığıma. bu kadar saçmasapan bir iş olamaz.
    sinirden telefonu parçalayacağım az kaldı.recovery girmiyor hat görmüyor,şarj %0 gösteriyor dokumatık Allaha emanet.

valla bende öle oldum malesef romu direk indiirp stock rom kur root yap falan baya uğraştım..
  • böyle saçmalık mı olur hocam ya. gece gece uğraştığımız şeye bak.
    edit: hard reset kombinasyonuyla çözülmüştür.
    bu sorunları yaşayan arkadaşlara anlatım;

Telefonu kapatın.
    Ses kısma + güç tuşuna basın.
    Ardından ses kısma + ses açma tuşuna basın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46C7F9A72 -- 29 Kasım 2015; 0:36:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carttman

böyle saçmalık mı olur hocam ya. gece gece uğraştığımız şeye bak.
    edit: hard reset kombinasyonuyla çözülmüştür.
    bu sorunları yaşayan arkadaşlara anlatım;

Telefonu kapatın.
    Ses kısma + güç tuşuna basın.
    Ardından ses kısma + ses açma tuşuna basın.

100 kere bastım bende olmadı :) her tuş kombinasyonunu denedim
  • Bende güncellemeyi indirdi sonra kurulumu yaptı sıkıntı yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaps flaslamayin google installer kullanın arkadaşlar.

• Arkadaslar sarj yavas doluyor var mi bir çözümü

• marketten dorimanx uygulamasını indirin. Ardından uygulamayı açın, modele uygun olan kerneli otomatik kendi buluyor ve siz indirme butonuna basıyorsunuz.
    İndirme tamamlanınca da android simgesi çıkacak, onu tıklayacaksınız ve sizi twrp'e yönlendirecek, yüklemeyi bitirp yeniden açılacak telefon.
    Sonrasında bir tane daha "dorimanx" uygulaması yüklenmiş olarak açılacak. Bu uygulamayı açın.
    Kernel ayarlarında, "Quick charge" ya da " Fast charge" kısmını bulup aktif duruma getirin düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

marketten dorimanx uygulamasını indirin. Ardından uygulamayı açın, modele uygun olan kerneli otomatik kendi buluyor ve siz indirme butonuna basıyorsunuz.
    İndirme tamamlanınca da android simgesi çıkacak, onu tıklayacaksınız ve sizi twrp'e yönlendirecek, yüklemeyi bitirp yeniden açılacak telefon.
    Sonrasında bir tane daha "dorimanx" uygulaması yüklenmiş olarak açılacak. Bu uygulamayı açın.
    Kernel ayarlarında, "Quick charge" ya da " Fast charge" kısmını bulup aktif duruma getirin düzelir.

Eyvallah üstad bi deniyeyim

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.