Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
76.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mojo_jojo

Facebook ta dünya simgesinin sağında üç çizgi var. Ordan çıkıyor tüm ayarlar ve çıkış menüsü. Tüm uygulamalarda illaki menü tuşunun görevini yapan bir yer bulunuyor. Çünkü her telefonda menü tuşu yok. Eğer gerçekten menü simgesi yoksa zaten dediğim gibi sağ altta geri tuşunun sağında üç nokta çıkıyor. Mesela İşCep isterseniz deneyin. Başka ayarlar menüsü çıkmayan program var mı?

Bu arada kin912 nin 5.11.6 versiyonu çıkmış. Hemen güncelleyeceğim. Bir tek ben mi bu kadar seviyorum MIUI'yi ya neden bu kadar az kişiyiz. MIUI7 beni iphone almaktan vazgeçirdi. Kaç senelik LG G2 den ayrılamıyorum bu rom yüzünden.

Bir de hatırlatma. Arkadaşlar güvenlik uygulamasından otomatik başlatmaları açmazsanız bazı uygulamalarda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Tamamı kapalı geliyor bilginize. Ayrıca izinler olayı da süper. Adamlar 6.0 mashmallow la izinleri getirdik diye sevindirik oluyor. MIUI yıllardır kullanıyor kimse farkında değil.

Bu işletim sisteminin gerçekten kimse değerini bilmiyor. O kadar stabil o kadar kullanışlı ki MI 4 almayı bile düşündüm bi ara. Hatta şuanda IP6s mi alayım MI 5 çıksın onu mu alayım kararsızım. MI5 bi gelsin bakarız artık. MI5 bomba gibi gelecek haberiniz olsun. Telefon alacaksanız MI5 i bekleyin derim ben

+1

Bazen diğer romları deniyorum. 1 gün olmadan geri dönüyorum MIUI'e yavan geliyor diğerleri

• Kardeşim uzun zamandır v5 kullanıyordum merak etme harbidende süper diğer romlara göre. Dediğin işe yaradı kardeşim çok saol. Şimdilik bunu kullanıyım sonra geçerim kin912ye. Otadan güncelleme geliyor ama twrpden zipi yüklerken failed oluyor bunla ilgili bilginiz varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mojo_jojo kullanıcısına yanıt
    Ben miui ye navbar kullanmamak icin geciyorum, mipop kullaniyorum.
    Ancak navbari kaldirinca bazi uygulamalarda ayarlar menusu kayboluyor, mipop ile de girilmiyor.
    Titanium Backup ile dener misiniz?
    En bariz ornegini tb de yasamistim.
    Bu hata giderilmis ise aicpden gecis yapmayi dusunuyorum.

• Miui 6 kullanmistim zamaninda ama kamerasi ve sistem akiciligi tam olmamis gibiydi (gtbluesky romuydu) 7'ye gecsem mi diye düşünüyorum. Kin912 abimizin romu su an icin daha iyi sanirim. Cloudy g2 3.3 kullaniyorum. Aosp rom kullanayim dedim anlamadigim bir sekilde kasiyordu. Su an cok daha akici telefon. Miui 7 hakkinda genel yorumunuz nedir acaba?

• arkadaşlar miui v7 rom kurdum ancak çift tıklama ile ekranı açıp kapatamıyorum neden olabilir?

Edit:Stock settings bölümündeymiş, kapalı olarak geliyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vuvuzela Nurten -- 7 Kasım 2015; 2:45:41 >
  • Yahu şu miui 7 icin bi ios statubar yok mu (: bi tane buldum oda alt navbar şeffaflıgınï kaybetdi diye orginale döndüm.

Ayrica, statubar tarzi ayarlar icimd hangi xposed modulunu kullaniyorsunuz? Su saati ortaya almam lazim (:

• egeboys0 E kullanıcısına yanıt
    Ben de ilk zamanlar saati.ortaya almak istemiştim ama sonradan solda olması mantıklı geldi. Bu miui de üstteki bildirim simgeleri biraz büyük yani hangi uygulamanın bildirimi varsa o uygulamanın simgesinin küçük halini kullanıyor. Eğer saat ortada olsaydı bildirim sayısı fazlalaşınca gelip saate dayanacaktı. Yani bildirimlerin rahatlıkla üste sığabilmesi için saat sola alınmış bence mantıklı. Kötü de değil bence illa iosa benzetmeye çalışmayın arkadaşlar bu miui ve her ayrıntı düşünülmüş. Başka hiçbir romda bu kadar ince işçilik bulamazsınız

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ben miui ilk çıktığından beri kullanıyorum 5,6, 7 hepsini kullandım 7 yi kuruncaya kadar ben de sürekli silip diğer romlara döndüm ama 7 çok başka. Özellikle kin912 romuyla beraber resmen miui ye aşık oldum ve ayrılamıyorum. Akıcılık, stabilite, görsellik ve daha nice ince ayrıntılar herşey 10 numara.

Not: kin912 nin 5.11.6 sürümünü kuranlar e-posta uygulamasında bir maili sağa çekerek okundu veya okunmadı yapın ve ordaki ŞAHANE animasyona şahit olun. İşte miui budur. Ya da bir uygulamayı silin uninstall yaparkenki animasyon harika. Bunun gibi birsürü ayrıntı sayabilirim beni bu roma aşık eden
    eden. (örnek: pusula, saat, çift tuklama ile uygulamaya girmeden bildirimi okumak vs...)

• necoe66 N kullanıcısına yanıt
    Bu durumu belirtmiştim yukarıda ama yine yazayım. Güncellemeler xaomi cihazlar için geçerli. Biz romu komple indirip tekrar kuracağız her defasında. Ben öyle yapıyorum. Ama bazı arkadaşlar kin912 romunda güncellemelerin çalıştığını söylüyor.Bir dahaki güncellemede deneyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: c_a_l_99

Ben miui ye navbar kullanmamak icin geciyorum, mipop kullaniyorum.
    Ancak navbari kaldirinca bazi uygulamalarda ayarlar menusu kayboluyor, mipop ile de girilmiyor.
    Titanium Backup ile dener misiniz?
    En bariz ornegini tb de yasamistim.
    Bu hata giderilmis ise aicpden gecis yapmayi dusunuyorum.

Yılladır titanium backup kullanırım dediğiniz gibi bir menüye hiç ihtiyacım olmadı. Ki sağ üstte menü diye bir yer var onu kastediyorsanız. Siz sanırım her programdan çıkış diyerek çıkmak istiyorsunuz. Buna takılmayın bence miui7 de hiç kasılmıyor telefon aynı ios gibi arka planda tonla uygulama olsa da kasılma yok. Ayrıca arka planda çalışan uygulamaları tek parmak hareketiyle kapatabilrsiniz zaten.

Demek istedigim o degil hocam,ornegin TB ayarlar menusune girip yedeklerin yuklenecegi dizini secmek istiyorum ancak navbar kapaliysa bunu yapamiyorum, cunku bahsettiginiz sag ustteki ayarlar sekmesi de kayboluyor. Zaten sorun da bu, ayarlara hicbir sekilde ulasilamiyor, Navbari kapatip dener misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam_Mobile -- 7 Kasım 2015; 8:26:47 >
    Hocam kin912 ile getbluesky arasında çok fazla fark var mı? Birde çift tıklama özelliği getbluesky'da mevcut mu?
  • wsmtools ile 3dot eklentisini yuklersen sorununa çare olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: isousluer

Hocam kin912 ile getbluesky arasında çok fazla fark var mı? Birde çift tıklama özelliği getbluesky'da mevcut mu?

Bence çok fark var. Getbluesky da en önemli sorun bildirim seslerinin kısık olması ve çift tıklama olayı da yok bildiğim kadarıyla

Evet bence de hocam mesela gskyblue da akıllı ekran yok knock on var ama off yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mojo_jojo

Arkadaşım ben miui ilk çıktığından beri kullanıyorum 5,6, 7 hepsini kullandım 7 yi kuruncaya kadar ben de sürekli silip diğer romlara döndüm ama 7 çok başka. Özellikle kin912 romuyla beraber resmen miui ye aşık oldum ve ayrılamıyorum. Akıcılık, stabilite, görsellik ve daha nice ince ayrıntılar herşey 10 numara.

Not: kin912 nin 5.11.6 sürümünü kuranlar e-posta uygulamasında bir maili sağa çekerek okundu veya okunmadı yapın ve ordaki ŞAHANE animasyona şahit olun. İşte miui budur. Ya da bir uygulamayı silin uninstall yaparkenki animasyon harika. Bunun gibi birsürü ayrıntı sayabilirim beni bu roma aşık eden
    eden. (örnek: pusula, saat, çift tuklama ile uygulamaya girmeden bildirimi okumak vs...)

Bir ara denemek lazım o zaman hocam. Ama şu an lollipoptayım. Kitkat mı flashlamam lazım yoksa bootloader ile falan bu romdan direk geçiş yapabilir miyim?

Kurulum: Önce bu dosyayı kurun:
    aroma arayüzü gelicek ordan kitkat bootloader seçip kurulumu yapın reboot demeden tekrar twrp ana menüye gelip kk baseband yükleyin

http://www.dorimanx.shine.sk/LG/download.php?md5=5f52d480382131a3a6a2d3927528fc0c&file_name=default-kernels/KK_20H_D802_Baseband.zip

Ve en son romu kurun hocam güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xperius -- 7 Kasım 2015; 15:26:11 >

• xperius kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. İndirmeye başlayayım yurt internetiyle uzun sürecek biraz :( Beğenirim umarım romu. Hadi hayırlısı.
    Rica ederim hocam :)
  • xperius kullanıcısına yanıt
    Ben kurdum ve güzel ayrıca yardımların için tşk ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.