Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
76.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Root yetkisini daha hızlı verebiliyoruz uygulamalara güvenlik sekmesinin altındaki root izni yazan yere girmeye gerek kalmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

''(örnek: pusula, saat, çift tuklama ile uygulamaya girmeden bildirimi okumak vs...)'' şu kısmı kastetmiştim hocam. Bildirimi okuma kısmı yani.

Tekrardan sağolun bu arada uğraştırdım sizi kusura bakmayın.

Mesela bir mesaj, çağrı,WhatsApp mesajı veya mail geldiğinde simgesinin üzerinde sayı çıkınca simgeye hızlı bir şekilde çift tıklarsanız uygulamaya gitmeden bildirimi okuyabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk sayfadaki gapps link bozuk üstad

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sükût

Hocam şebeke modu bölümünde eger lte seçeneği varsa hızım 3gde sabit 0.50mbps oldu. Şu an stock lpdeyim ve lte güncellemesini yüklemedim ve 3gde hızım istenilen düzeyde. O yüzden de ne cloudy mlui kullanamıyorum belki gerçekten 4g gelince ve 4g uyumlu sim kartları gelince düzelebilir umudundayim. Sizde aynı sorunu yasıyordunuz ne yaptniz en son

3G prefer modunda kullanıyorum. LTE'yi seçmedim. Şimdi herşey yolunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: mojo_jojo

Bu durumu belirtmiştim yukarıda ama yine yazayım. Güncellemeler xaomi cihazlar için geçerli. Biz romu komple indirip tekrar kuracağız her defasında. Ben öyle yapıyorum. Ama bazı arkadaşlar kin912 romunda güncellemelerin çalıştığını söylüyor.Bir dahaki güncellemede deneyeceğim.

Gtbluesky romunda her hafta OTA güncellemeleri geliyor. Yeniden rom indirip yüklemeye gerek yok. Çift tıklama ile açma özelliği var. Ancak kapama özelliği yok yada ben bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 8 Kasım 2015; 12:34:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcombil

hocam bende bu romu kullanmaktayim.Miui v5'ten gecis yaptim.Yalniz v5'te olan alt navigasyon tuslarindaki 3 cizgi seklinde gosterilen ozellikler tusuna bu romda raslayamadim.Sadece son kullanilan uygulamalar tusu,ana ekran ve geri tuslari mevcut.Haliyle bazi uygulamalarin ayarlar menusune girmemi saglayan bu tus olmadigindan problem yasamaktayim.Sizin bu konuda onerebileceginiz bir cozum var midir?

Sağolsun egeboys arkadaşımız cevaplamış. İlave olarak şunu yazabilirim. Tuşların görevleri değişebiliyor. Mesela ben menü tuşunu normal alıştığımız menü olarak ayarladım. Bu tuşa uzun basınca da açık kalan uygulamalar geliyor. Yani Default gelenin tam tersi.

• .AnasoN. kullanıcısına yanıt
    Hocam icon packleri ayrı olarak nasıl uyguluyoruz? Temayla beraber yükledim ben direk eureka diye aratıp. Farklı bir yolu falan mı var?

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Bedava güzel tema ve ikon varsa bize de yol gösterin

• coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Eureka temasını indirdim ben sadece. Yuvarlak ikonlar hoşuma gittiği için fazla da kurcalamadım.
    [LG G2 MIUI ROM] Anakonu  V8  (MIUI 8) çıktı
    [LG G2 MIUI ROM] Anakonu  V8  (MIUI 8) çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 8 Kasım 2015; 18:13:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Hocam icon packleri ayrı olarak nasıl uyguluyoruz? Temayla beraber yükledim ben direk eureka diye aratıp. Farklı bir yolu falan mı var?

tema uygulamasında aşağıda işaretlediğim bölüme girerek. istediğiniz gibi temayı özelleştirebilirsiniz.

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu  V8  (MIUI 8) çıktı[LG G2 MIUI ROM] Anakonu  V8  (MIUI 8) çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax59

wsmtools ile 3dot eklentisini yuklersen sorununa çare olabilir

hocam wsmtools yüklediniz mi siz? hangi versiyon kullanıyorsunuz, link paylaşabilirmsin
  • .AnasoN. kullanıcısına yanıt
    bunu apk olarak kur

bunu twrpden flashla

wsm tools aç online kismina gel aşağıda repository kismina tikla xposeda tik at sonra 3dot apk indirebilirsin

lg g3 teması cok güzel tavsiye ederim

• Romdan sonra telefon. Döngüye gindi acılmıyor.Ne yapmam gerek Recovery moda nasıl girebilirim surekli yeniden başlıyor kapatamıyorum da recovery é nasıl girebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpediem77 -- 8 Kasım 2015; 19:44:59 >
  • madmax59 M kullanıcısına yanıt
    Sa ustam ücretli temalari indirmek icin illa xposed mi lazim?

• carpediem77 C kullanıcısına yanıt
    Ses kısma ve power tusuna basılı tut, lg logosu gelince elini cek ve ses acma + ses kısmaya basilı tut girecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

Ses kısma ve power tusuna basılı tut, lg logosu gelince elini cek ve ses acma + ses kısmaya basilı tut girecektir.

Teşekür ederim hocam çok yardımcı oldun.sorunu hallettim.

• carpediem77 C kullanıcısına yanıt
    Ruca ederim (:

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax59

bunu apk olarak kur

https://mega.nz/#!ttdGHDqD!9JpMcUTgozo3MDRkoQOVwrh7ii0eD6SRpfWMKKWf6DQ

bunu twrpden flashla

https://mega.nz/#!Q9k2RLCS!lB6AkgbH3RZlSQWBlxij3yWcQCIPqEqU8_1J-Sd1UB4

wsm tools aç online kismina gel aşağıda repository kismina tikla xposeda tik at sonra 3dot apk indirebilirsin

Hangi miui versiyonu kullanıyosun hocam?
    Kin91 romu mu, gtbluesky mı?

Ben kin912 romuna yüklemiştim, rom çökmüştü. O yüzden soruyorum

evet

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.