Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
76.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sisperdesi

Hocam ben mi yanlis yukleme yaptim bende su gibi gidiyor batarya kendi kerneliyle ama sunj farkettim yuzde 15 e kadar su gibi ondan sonra yavasliyor dususleri ben bastan yukliyim o zaman bu romu gapps ve kernel olarak ne kullaniyorsunuz birde doze modu falan aktif mi

Gapps olarak bu linktekini kullanıyorum.
    http://opengapps.org/

Kernel orijinal
    pil modu dengeli
    işlemci düzenleyici conservative
    G/Ç zamanlayıcı noop

şeklinde kullanıyorum gayet memnunum.

Ben öyle ekran zamanı vb test etmem bataryayı. Hat çekim gücü sıcaklık bir sürü faktör varken sadece ekran zamanı ile iyi kötü demiyorum. Kendime göre yorumluyorum.

Akşam 10 da evden çıkıyorum %100 ile. İş gereği sürekli whatsapp, telegram ve google haritalar çok kullanıyorum. 5 6 el 3 ellik 101plus oynarım ve toplamda 1 saat google chrome kullanırım. Veri modu 4g. Gece olmasından dolayı ekran genelde 40 60 arası parlaklık. (face, instagram, youtube vb. vb. gir çık şeklinde kullanmalar da var tabiki)

Sabah 6 gibi eve geldiğimde
    MIUI muhakkak powerbankın yüzde 30-40 lık takviyesi ile eve geldiğimde yüzde 20/30 görürken
    RRemix ile eve geldiğimde powerbank kullanmaksızın yüzde 40/50 civarı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 29 Mayıs 2016; 5:19:51 >

• 8 bucuk saat twlefon kullanimi 5 saat whatsapp telefon gorusmesi yuzde 25 batarya kalmis ayni islemler 5.6.9 surumunde bitmisti simdiye suan 5.6.8 surumunde kullaniyorum sorun cikma umarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

8 bucuk saat twlefon kullanimi 5 saat whatsapp telefon gorusmesi yuzde 25 batarya kalmis ayni islemler 5.6.9 surumunde bitmisti simdiye suan 5.6.8 surumunde kullaniyorum sorun cikma umarim
    [LG G2 MIUI ROM] Anakonu  V8  (MIUI 8) çıktı
    Ne gibi farklari var. 3-4 ay once gtbluesky kullanmistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dehşet.35 -- 2 Eylül 2016; 16:25:55 >

• dehşet.35 D kullanıcısına yanıt
    rainbow yazan d802 cihazlar ile uyumlu değil l22 vesiyonları ile uyumlu kin adlı geliştiricininkini yüklemenizi tavsiye ederim
  • quote:

rainbow yazan d802 cihazlar ile uyumlu değil l22 vesiyonları ile uyumlu kin adlı geliştiricininkini yüklemenizi tavsiye ederim

Tesekkurler

• Arkadaşlar bende RRemix yüklemeyi düşünüyorum. muhabbetinizden ötürü 5.6.8 sürümünün yüklenmesi daha doğru gibi algıladım. Cloudy g3.3 geçiş yaparken baseband vs değişmek gerekiyor mu? Yoksa direk flashlamak yeterli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak_al -- 30 Mayıs 2016; 20:46:42 >
  • SelamunAleykum bugün yeni güncelleme geldi hava durumu görseli değişmiş ve sanki sayfa yukleme hızlanmış

• coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Aleykümselam hocam chrome da hiç bir sayfaya baglanmama sorunu devam ediyormu ve instagram video sorunu

• xperius kullanıcısına yanıt
    Üstadım apus kullanıyorum tarayaci olarak senin için chorome yi kurdum sıkıntı var gibi birde instagram kullanmıyorum o yüzden fikrim yok

• coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Sağol Varol hocam chrome da sorun olduğu için vazgeçmek zorunda kaldım miui dan bütün kısa yollarım sifrelerim chrome da biraz daha sabredeyim teşekkür ederim üstadım

• Valla hocam 5.6.8 surumunde restart problemk var 5.6.9 surumunde batarya cok hizli tukeniyor bende cm13 nightly versiyon kurdum suan bir problemim yok rr rom ile ugrasamicam dogrusu birtane biri adam akilli birsey yapsada kullansak valla en sonunda stok kitkat a donucem

Valla bence cm nightly ve nova launcher kurulumu yapin hocam ya da launcher hic kurmayin doubke tap off uygulamasi kurun hizin stabilitenin keyfini cikarin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sisperdesi S kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam kullanıyorum zaten ama miui ı özlüyorum

Venim miuide tek sorunum rehber ve mesajlasma uygulamalariydi zaten browser apus kullanmaya basladim onun sayesinde o da iyi oldu apus gayet guzel basarili rehber vs kisisellestirmeyi ayarlayabilseydim onda kalirdim cunku baska sorunu iviri ziviri yoktu rom un benxe bu zamana kadar gelmis gecmis en iyi port rom oldu miui romu v8 de gelirse on numara olur

Rremix kurdum logo ekranında kaldı, bi yerde yanlışlık yaptım sanırım tekrar cloudy yükledim. Cm daha önce hiç denemedim ona da bi bakayım o zaman. Teşekkür ederim.

• En az 3 aylık miui kullanımıma genel temayüllere uyarak RR denemesiyle ara verdim.
    Tekrar miui ' ye dönmeden önce stok tabanlı lp ile hasret gidermek için GoogleEdition 1.5 + xceed 14 kurdum.
    Batarya 2,5 yaşında olmasına rağmen gayet iyi durumda.. MIUI ve RR deki gibi diyebilirim. Hızlı düşüşler olmuyor. Rom gayet seri çalışıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

En az 3 aylık miui kullanımıma genel temayüllere uyarak RR denemesiyle ara verdim.
    Tekrar miui ' ye dönmeden önce stok tabanlı lp ile hasret gidermek için GoogleEdition 1.5 + xceed 14 kurdum.
    Batarya 2,5 yaşında olmasına rağmen gayet iyi durumda.. MIUI ve RR deki gibi diyebilirim. Hızlı düşüşler olmuyor. Rom gayet seri çalışıyor.
    merhaba,
    miui konusu görünce selam vereyim dedim eski dosta.
    geçenlerde xiaomi redminote2(miui7.2 android 5) ciahzımı sattım. hem büyük geldiği hem de miui da çok da beklentilerimi karşılamadı diyebilirim.
    stabil ve haftalık sürümler kullandım; güvenlik merkezi sebepli uygulamalarda bildirimlerde gecikme, her uygulamada açılır pencereye izin verme zorunluluğu, sistemden beni soğuttu.
    launcherda ikonlar aşırı büyüktü o yüzden nova kullanıyordum. o kadar farklı sürümde (çin stabil, global stabil,betalar,xiaomi.eu sürümleri) farklı yöntemler denememe karşın xposed de kuramamıştım, en son bağları koparttım...

• Cm romdaki hatalar sesler cakisinca birtanesi deaktif oluyor ve telefonu yeniden baslatmaniz gerekiyor ornegin alarm kurdunj ve birisi sizi aradi konusurken alarm caldi kapadiniz artik telefonu yeniden baslatmadiginiz surece o gun kuedugunuz diger alarmlar calismayacaktir ayni sey mesajlar vs icinde gecerli sonuc olarak daha duzgun bir rom vs yok hepsinin kendine gore sorunlari var

STOCK KİTKAT a donmek istiyorum bunun icin ne yapmam lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sisperdesi -- 1 Haziran 2016; 9:44:08 >
    Cihazınız d802 mi yoksa d802tr mi hocam

D802 hocam

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.