Şimdi Ara

selam abiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece esmaya asık oldumu solemıstım hic yanıt alamadım sizce napmalıyımmmmmmmmm esma benden 3 cantimetra uzun ben üzülüyorum her gece annemın getırdıgı sutu ıcmıyorum aylem artk sıkntım oldugunu sandılar ve benı psıkolojii diye bi doktora götüreceklermiş esma çok güzellllll sınıfta lakabı şeker kızzz ama boyu 3 cantım uzun sızce napmalıyım :(

Adım: KenanSoyadım: Taşçı Doğum Tarihi: 13 Ocak 2006 Sınıf Şubem: 3/C Hobilerim:Counter Strike Headshot atmak,Cs:go ruslarla konuşmak(rusçamız var hani),Beyblade çarpıştırmak,Abimin 2000'den kalan tasolarıyla oynamak.Telefon: İphone 4S. Bilgisayar Markası: Toplama bilgisayar. Reankarnasyon'a inanıyorum.

Ayrıyetennnn.8yaşındaysanız hayat cooook zorrrrrrr
  • _____________________________
  • Çok komikmiş lan.. sonra gülerim söz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Adım: KenanSoyadım: Taşçı Doğum Tarihi: 13 Ocak 2006 Sınıf Şubem: 3/C Hobilerim:Counter Strike Headshot atmak,Cs:go ruslarla konuşmak(rusçamız var hani),Beyblade çarpıştırmak,Abimin 2000'den kalan tasolarıyla oynamak.Telefon: İphone 4S. Bilgisayar Markası: Toplama bilgisayar. Reankarnasyon'a inanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Çok komikmiş lan.. sonra gülerim söz

HL3 confirmed!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bobsantino

O şekeri çoktan emdiler.

nerden bilionlaaaaaaaa yoksa şeker kız senmisin doğru söle bakkkkkkk o da foruma üyeyim diyodu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Herkese Merhabalar,
    18 yıl önce açıldı
    Selam
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cardiff

Dün gece esmaya asık oldumu solemıstım hic yanıt alamadım sizce napmalıyımmmmmmmmm esma benden 3 cantimetra uzun ben üzülüyorum her gece annemın getırdıgı sutu ıcmıyorum aylem artk sıkntım oldugunu sandılar ve benı psıkolojii diye bi doktora götüreceklermiş esma çok güzellllll sınıfta lakabı şeker kızzz ama boyu 3 cantım uzun sızce napmalıyım :(

Komik değil artık bırak şu işleri...

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.