Bildirim
*+ IPHONE 5s ve IOS 8 +*
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yüklemeyin derim hocam bende 5s kurdum pişman oldum diyebilirim Wi-Fi kopma ve yavaşlama var safari bazen takılıyor şarj kalibrasyonu sıkıntılı ufak tefek takılmalar var edge açılmıyor 8.0.1 i bekleyin yada hiç acele etmeyin 0.2 i bekleyin derim strese gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yasin.ankara
Yüklemeyin derim hocam bende 5s kurdum pişman oldum diyebilirim Wi-Fi kopma ve yavaşlama var safari bazen takılıyor şarj kalibrasyonu sıkıntılı ufak tefek takılmalar var edge açılmıyor 8.0.1 i bekleyin yada hiç acele etmeyin 0.2 i bekleyin derim strese gerek yok
aynen wifi sapıttı iyice. watsap desen mesaj 2 saatte gidiyor. kalibre sorunlu... bekleyin derim. -
Güncelledim şimdi de denetim Merkezi bildirim merkezi açılmıyor lütfen yardım edin nasıl yapıcam !!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X