Şimdi Ara

5s ekran kırılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar internette o kadar video izliyoruz adam çekiçle vuruyor zpr kırılıyor ben bugün 20 cm yüksekten yere düşürdüm ve tüm ekran paramparça ama dokunmatiği çalışıyor ben ne yapabilirim daha alakı 2 ay oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Braum

evet arkadaşlar internette o kadar video izliyoruz adam çekiçle vuruyor zpr kırılıyor ben bugün 20 cm yüksekten yere düşürdüm ve tüm ekran paramparça ama dokunmatiği çalışıyor ben ne yapabilirim daha alakı 2 ay oldu

Apple store a gitmeyi dene dostum belki bi şans değişirler
    ★★★ Apple İphone 6 Space Gray ★★★
  • berkay2323 kullanıcısına yanıt
    Türkiye garantisi var ise ücretli olarak değiştşirirler.

ODTÜ-Elektirik Elektronik----MSI B85M Gaming Anakart,MSI GTX 970 Gaming 4G,İntel Core i5 4590,Hyperx Savage 8GB DDR3 Ram,WD Blue 1TB HDD,Samsung 850 Evo 120GB SSD,Cooler Master Silencio 352 mATX Kasa,Cooler Master G650M 80 Bronze Modüler PSU
  • quote:

Orijinalden alıntı: reachthetop

20cm den kırılması neredeyse imkansız. 1m filan olsa da neyse. 730 tlye zorluda değişim olur

dostum 30 cm ya var ya yok o derece ss atoyorum şimdi

12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekranı değiştirirken (serviste de olsa) touch id'ye dikkat edin. Touch id sadece kırık olan ekranın üzerindeki ile çalışır, dolayısı ile ekranı değiştirirken eski touch id'yü kullanmazsanız, bi daha touch id kullanamazsınız. apple store da 730 TL'ye yeni cihaz alırsanız böyle bir problemle karşılaşmazsınız, ama sadece cam değişecekse, bu söylediğimi gözönünde bulundurun.

Orijinalden alıntı: smilyben

ekranı değiştirirken (serviste de olsa) touch id'ye dikkat edin. Touch id sadece kırık olan ekranın üzerindeki ile çalışır, dolayısı ile ekranı değiştirirken eski touch id'yü kullanmazsanız, bi daha touch id kullanamazsınız. apple store da 730 TL'ye yeni cihaz alırsanız böyle bir problemle karşılaşmazsınız, ama sadece cam değişecekse, bu söylediğimi gözönünde bulundurun.

Öğrenciyim şuan 730 tl param yok peki ekranı değiştirirsem touch id kullanamayacakmıyım yani
    http://www.kadikoyiphone.com/ Kadıköy iphone Göz Önünde 15 Dk Ekran Değişim Ve Anakart Onarımı Samsung / Huawei / LG
  • Elimde satılık ekran var. Yurt dışından getirttim. Benimde ekran arızalanmıştı ben garanti kapsamında amerikada değiştirdim ekranda sipariş etmiştim o arada elimde kaldı. Uygun fiyatla veririm. Pm atabilirsin. Touch id etkilenmez. Onun ekranla alakası yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.