Şimdi Ara

Saçı şu şekilde nasıl yaparım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktanda anlaşıldığı gibi konu gayet açık. Şu resimdeki saçı nasıl yapabilirim eskiden wax ile yapıyordum fakat sonra saçım düzleştiricinin gazabına uğradı kısa kestirdim şimdi de yapısı değişmiş gibi oldu bu şekli veremedim. Bir aralar osis flexwax ve osis messup kullanıyordum onları denesem çözüm olur mu yada bu saçı nasıl yapabilirim ? Bir süre şekilden uzak kalınca saçımın değerini farkettim her türlü öneriye açığım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xrasyz -- 12 Eylül 2014; 19:03:10 >

• Bi zebaniye görünmenizi rica ediciiim
  • Ben de böyle yatırıyorum ama hemen dağılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanki saçın sarı değilse hiç uğraşma, çünkü sarı saçta bu modeli yapınca arada gölgeler oluyor, öyle hoş gözüküyo. Siyah saçta yapınca kafanda kalıp gibi durur.

Bu arada model çakma sarışın, saç sarı, kaş siyah?
  • Okumayin, canon reklami icerir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık renkli saçlara sahibim fakat çok da sarışın değilim. Ayrıca saçımı şu şekilde de yapamıyorum artık önlerini kaldıramıyorum ya düzleştirici yaktı beni önerileri alıp gidip sağlam bir yerde bu saç için tekrardan kesim yaptırıcam ama öneriler önemli
  • Merak ettim bende takipteyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tipik popi ergen saçı
  • Wednesday 13 kullanıcısına yanıt
    Yaşıkanı var yakışmayanı var ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrasyz

Yaşıkanı var yakışmayanı var ..

Fotodaki çocuğa yakışmış ama cidden krolara yakışmıyor tam keko oluyor
  • quote:

Açık renkli saçlara sahibim fakat çok da sarışın değilim. Ayrıca saçımı şu şekilde de yapamıyorum artık önlerini kaldıramıyorum ya düzleştirici yaktı beni önerileri alıp gidip sağlam bir yerde bu saç için tekrardan kesim yaptırıcam ama öneriler önemli

düzleştirici naptıki

• quote:

Orijinalden alıntı: CMKNTR

quote:

Açık renkli saçlara sahibim fakat çok da sarışın değilim. Ayrıca saçımı şu şekilde de yapamıyorum artık önlerini kaldıramıyorum ya düzleştirici yaktı beni önerileri alıp gidip sağlam bir yerde bu saç için tekrardan kesim yaptırıcam ama öneriler önemli

düzleştirici naptıki

yaktım ya sonra zaten saçın bütün havası gitti bir ara anlıma doğru saç köklerim çok yanmaya başladı sonra gittim hemen kestirdim zaten ama saç eskisi gibi değil

edit: ense yazmışım özür dilerim alnıma doğru ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xrasyz -- 12 Eylül 2014; 19:09:35 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CMKNTR

quote:

düzleştirici naptıki

yaktım ya sonra zaten saçın bütün havası gitti bir ara anlıma doğru saç köklerim çok yanmaya başladı sonra gittim hemen kestirdim zaten ama saç eskisi gibi değil

edit: ense yazmışım özür dilerim alnıma doğru ..

ben bayadır kullanıyorum ama bişey olurmuki krem falanda kullanıyorum saç serumu falan

• CMKNTR kullanıcısına yanıt
    denemediğim yöntem kalmadı bende saç kremi saç serumu elidorun ve gliss in besleyici formüllerini çok kullandım fakat eskisi gibi olmadı saçım gene bayağa düzeldi ama paylaştığım 2 resimdeki saç modellerini de çok kolay yaparken şimdi her saçımı yapmam gerektiği zaman kuaföre gidiyorum ama böylede olmaz ki her gün de gidilmiyeceğine göre tavsiye çok önemli olacak bana :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.