Bildirim
Skoda Fabia yedek parça hk.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Abicim güle güle kullanın bende sıfır almak ıstyorum engellı raporumla ötv indırimlı ama merak ettım jalıte ve yakıt nasıl 1.2 motor otomatık almayı düsünüym tsk edrim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: orhanbaba0470
Abicim güle güle kullanın bende sıfır almak ıstyorum engellı raporumla ötv indırimlı ama merak ettım jalıte ve yakıt nasıl 1.2 motor otomatık almayı düsünüym tsk edrim
Güzel araba, 3 silindir, performansı ve yakıtı iyi, bakım fiyatları çok ucuz ve emin ol b sınıfı bir arabaya göre iç mekanı çok ferah.
Kazasız belasiz surusler dilerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ben talat... -
Tsk edrim abi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
kısmet olursa bende almak istiyorum.2013 model 1,2 alıcam.htp 3 silindir.tüpsüz alsamda tüp taktırmayı düşünüyorum.
sizin yakıtınız nedir_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: virtue051
kısmet olursa bende almak istiyorum.2013 model 1,2 alıcam.htp 3 silindir.tüpsüz alsamda tüp taktırmayı düşünüyorum.
sizin yakıtınız nedir
1.2 1tupe gerek yok. Araba zaten yakmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ben talat... -
quote:
Orijinalden alıntı: troyadabiradam
quote:
Orijinalden alıntı: virtue051
sizin yakıtınız nedir
1.2 1tupe gerek yok. Araba zaten yakmiyor
yakıt değerleri nedir hocam ?
şehir içi şehir dışı
bagaj hacmi sizi tatmin ediyor mu ?
vites geçişleri vs.genel bi betimleme yaparsanız arabanız hakkında çok memnun olurum.
teşekkürler._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler