Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (273. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
21.042
Cevap
230
Favori
713.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: waleur5

dostum bir deişim iste adamlardan istersen aletinde bir sorunmu var acaba bende korktum almakda teredütlüyüm şuan

Degisim almanin anlami yok , urun standardi boyle.

Tamamen foruma aldanip aldim.lanet olsun o gune en azindsn tasarimi guzel birsey alirdim.full hd , paylasimli ekran karti alip film izlerdim.

Polyana gibi davrsnmiyorum gercekleri soyluyorjm.

Ayrica w7 de ekrangoruntusu kotu(nasil bir panel var ise.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetozturk154 kullanıcısına yanıt
    HDD'yi kullanıyorum ama arada takılıyor HDD. Ya HDD sorunlu yada HDD Caddy olarak aldığım Frisby marka ürün sorunlu. Siz siz olun kaliteli bir HDD caddy alın.
  • Siz HDD Caddy'i nasıl taktınız laptopa ben bunu öğrenmek istiyorum. Üstte ki mesajımda verdiğim Youtube linkinde, sökmesi biraz zor gibi geldi bana. O yüzden tereddüte düştüm.
    Birde takılma derken nasıl bir takılma yaşıyorsunuz? Ben bunu D sürücüsü olarak kullanacağım. O kadar işim olmayacak aslında.
    Çok çok özür dilerim ben HDD kutusuyla HDD Caddy'i karıştırdım bir an Ben HDD kutusu kullanıyorum. HDD caddy takmak biraz riskli malum takmak için üstteki klavyeyi sökmek lazım ama üstteki klavye vidalarla bağlı değil. Zarar vermek daha kolay olduğu için şuan o işe bulaşmadım ben. Nedense içimden bir ses garantiyi bozma diyor. Size tavsiyem imkanınız varsa iyi bir marka taşınabilir HDD alın imkanınız yoksa frisby dışında bir HDD kutusu alın.

• Dostum sonuçta PC sistemi türlü türlü hata verebiliyor sen tekrardan kur dene şansını 130 MB ramdisk yapsan yeterli olur diye düşünüyorum bu arada kurdun mu 8.1 bn onu merak ediyorum?

• HDD Caddy siparişini verdim yarın elimde olacak inşallah. Evet risk var gibi gözüküyor. Bazı videolarda direk alt tarafı sökünce çıkıyor ama bizim pcde klavye kısmını sökmek gerekiyor. Bakalım ne yapacağım bilmiyorum ama risk alıp sökerim gibime geliyor :)
    Taşınabilir harddiskim var aslında. Ama içinde çıkan HDD yi değerlendirmek ve kullanmayacağım Cd Romu çıkarmak daha mantıklı gibi geliyor bana :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetozturk154 -- 18 Ocak 2015; 14:15:04 >
    Hakkınız da hayırlısı olsun çok dikkat edin zarar vermemek için

• Teşekkür ederim. Bakalım nasıl olacak göreceğiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakirinsan8

quote:

dostum bir deişim iste adamlardan istersen aletinde bir sorunmu var acaba bende korktum almakda teredütlüyüm şuan

Tamamen foruma aldanip aldim.lanet olsun o gune en azindsn tasarimi guzel birsey alirdim.full hd , paylasimli ekran karti alip film izlerdim.

Yok kurmadim kurmicamda sanirim.
    Artik boyle kabullendim bilgisayari.

Windows 7 disk kullanimi yok , wifi sorunlu goruntu berbat.

Windows 8 disk kullanimi tavan , windows 7 ye nazaran goruntu daha iyi.wifi kalitesi iyi.

Yani en iyisi kabullenmek.bundan sonra , gtx 8xx m gordugumde gulucem :).

• Bnce bişey kaybetmesin PC ni sorunsuz kullanmak var?

• Herkese iyi günler. Yaklaşık 2 hafta kadar önce ben de bu pcden aldım ancak ufak bir sıkıntım söz konusu. Cihazda şu anda 8.1 pro(64 bit) yüklü ancak yazılım dersim için ihtiyacım olan eclipse i bir türlü yükleyemedim.Önce javayı yükledim sonra da eclipse i indirdim ve bunların hepsini 64 bitlik olarak yaptım. Bu eclipse i nasıl yükleyebilirim?
  • quote:

quote:

quote:

Windows 8 disk kullanimi tavan , windows 7 ye nazaran goruntu daha iyi.wifi kalitesi iyi.

Allah Allah. Bende de w7 kurulu. İntel hd den renk ayarlarını yapınca renk kalitesi harika oldu. İnanmazsın belki ama wifi 1 kere bile kopmadı. TP link dsmartın verdiği modem var. Arada 5 metre ve bir duvar var. 2 kat üstümde de airties modem var. Onu da 4 diş çekiyor. 2 kat üstümdeki modemden pc ye 54mb/sn hız geliyor. 5 metre yanımdaki modemden ise pc ye 72,2mb/sn geliyor. Modemin kanal ayarlarını değiştirin bence.
    Ayrıca gtx850m ile tam performans alamadığım bir oyun göremedim.
    Mortal kombat komplete edition, Bioshock Infinite, LoL, Dota 2, CS GO, Fifa 14, Shadow of Mordor, Payday The Heist gibi oyunları denedim. Hiçbirisinde ani fps düşüşü görmedim. Shadow of Mordor ultrada 30 fps açıyor. Diğerleri ultrada 100 fps ve üzeri çalışıyor. Ekran kartı ayarlarından düşey senkronizasyon her zaman kapalı. Bi kırılma filan da olmadı. Sadece mortal kombatta ekran kırılması yaşadım. Onda da ekran kartı ayarlarından oyuna özel yaparak onda düşey senkronizasyonu açtım. O da sabit 60 fps ve 0 kırılma ile oynanılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 18 Ocak 2015; 15:23:48 >

• Beyler ben bunu kullandım win 8.1 de disk kullanımı sorunu çözüldü resim en altta
    1) Çalıştıra services.msc yazıyoruz
    2) Gelen yerden hızlı getir sağ tık özellikler durdur daha sonra devre dışı bırak diyoruz
    3) Aynı yerden windows search bularak aynı işlemleri uyguluyoruz

%100 kullanma sorununuzun düzelmiş olması dileğiyle iyi geceler

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu

Alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smaize4141 -- 18 Ocak 2015; 15:26:43 >

• bu arada arkadaşlar bi kaç gündür touchpad bu simgesi bu şekilde bide touchpad çalışmıyor birden bire oldu sorunu bilen varmıdır ?
  • Smaize4141 S kullanıcısına yanıt
    Fn+F9 a basın touchped is enabled yapın düzelir.
  • sinyalci52 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smaize4141

bu arada arkadaşlar bi kaç gündür touchpad bu simgesi bu şekilde bide touchpad çalışmıyor birden bire oldu sorunu bilen varmıdır ?

O alttaki tusa sag tik yapip aktif etmek aklina gelmedimi ? Bu bilgisayari kotuleyen arkadaslarinda bilgisayarlardan zerre anladigini dusunmuyorum. Adam gidip israrla w7 kuracam disk kullanimi var bilmemne. Madem bu kadar sikinti etcektiniz gidin dizin kendinize bi masaustu. Her saat buraya gelipte yok bu calismiyor yok bozuldu yok disk hatasi gibi seylerle insanlarin kafalarini karistirmayin. Belescilige alismissiniz arastirmadan gelip burada soru soruyorsunuz.

• O çok şahane sandığınız GTX 850M kartı aslında çöpten ibaret. Belleği yazılana göre DDR5 değil DDR3 yani masaüstünün R7 240'ı veya GT740'ı gibi birşey. 766p ekran da cabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 18 Ocak 2015; 16:08:28 >
  • quote:

quote:

quote:

dostum bak yazdıklarından kendin bile bir sonuç çıkarabilirsin.

Çözüm = SSD + Windows 8.1

150-200 TL masraf edip hız farkını tatmayacaksan GTX850m li bir laptop almanın mantığını nedir?
    Piyasada bu ekran kartının olduğu laptoplar 3000 tl civarında siz ise 1700-1800 tl arasında güzel bir laptop almışsınız fakat Max. 200 tl harcayıp SSD takmaktansa cihazı böyle kabullendim yok pişmanın vs vs gibi yorumlarla insanları yanlış yönlendiriyorsun.

Sonuçta cihaz fiyatına göre alınabilecek en iyi cihaz SSD ve RAM takviyesi yapıp hemen hemen her oyunu ultra - high ayarlarda oynatabilecek bir cihaz.

• Arkadaşlar laptopu alalı 1 hafta oldu. Windows 8.1 pro var ve tüm driverlar güncel.Broadcom 802.11n wireless adaptor var. Ancak wifi bağlantısı kendiliğinden kopuyor daha sonra ben tekrar bağlanıyorum ve kısa bir süre sonra tekrar bağlantı kopuyor.Aygıt yöneticisinde herhangi bir problem görünmüoyor. Çözüm sağlayan olursa çok mutlu olurum.
  • 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.