Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (1052. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.039
Cevap
230
Favori
712.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10481049105010511052
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam bir yerden sonra termal macunu ne kadar yenileseniz de bakır borular işlevini kaybediyor. O sebeple bulabilirseniz aliexpress tarzı sitelerden modele uygun yekpare bakır boru soğurma konusunda yardımcı olacaktır. Onun harici laptop soğutucular var laptopun altına konan onlardan da kullanabilirsiniz.

• Hsynnml H kullanıcısına yanıt

Aynen öyle bakır borunun içinde bir gaz var o bozuldu mu soğutucunun işi bitiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar touchpadın sol tarafındaki kısma bastırınca laptop kapanıyor.klavye ve anakart üzerindeki jelatinleri sökmüştüm bununla alakalı olabilir mi ?

• canpolat_28 kullanıcısına yanıt
    Dostum muhtemelen klavyenin sacı anakart devreleri arasında kısa devre yapıyor. Bir an önce araya yalıtım sağlayacak bir çözüm bul yoksa anakartta masraflı arızalar yaşayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gordon_shumway -- 8 Ocak 2025; 17:26:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar hoparlörü bozuldu tamiri kolay mı zor mu?
    +8 gb ram, 512 gb ssd takmıştım. Kullanmaya devam etmek istiyorum.

• Q0o Q kullanıcısına yanıt
    Bende geçen içini açıp temizlik yaptım. Dikkat etmedim hoparlörün körüğü parçalandı. Birinden ses gelmiyor artık. odu vs varsa yenisini takmak istiyorum bulursanız paylaşın lütfen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lumpazivagabundus kullanıcısına yanıt

Bende ses geliyor ama yüksek cızırtılı bir ses, katlanılır değil, kulaklıkla düzeliyor.

• Kulaklıkla nasıl düzeliyor hocam benimde temizlik yaparken patladılar.

• lumpazivagabundus kullanıcısına yanıt

Bende değiştirmek istiyorum ama anakartı yerinden sökmek gerekiyor gördüğüm kadarıyla

• gordon_shumway G kullanıcısına yanıt

Hocam klavyeyi değiştirmiştim ama sağlam bir şekilde sabitlemek gerekiyor kasaya nasıl yapacağım bilmiyorum.

• 11 sene oldu laptop halen çalışıyor , sabah ets 2 oynadım , torrent cihazı olarak kullanıyorum , c : diskinde win 10 tutup , d diskine ubuntu kurup devam edeceğim sanırım , ubuntu neredeyse işlemci kullanmıyor , laptop bir hafta açık kalsın sorun çıkarmıyor.ubuntu'da cihaz minimum voltajla çalışıyor, her neyse ...(sıkıntıdan stresten dolayı uğraşıyorum kafa dağıtmak için ihtiyaçtan değil...)

Asus'tan böyle şaheser bir cihaz beklemezdim , 11 sene oldu lan.

• sendemail kullanıcısına yanıt

10-11 sene oldu benimde klavye gitti ) ssd ve 4 gb ram takviyesi ile w10 kurulu şekilde, fm-lol falan oynuyorum. Maaşallah diyelim nazar değmesin )

• bilgisayarı hala kullanıyorum arkadaşlar. soğutucu geçenlerde dolmuş söküp temizledim. klavyeyi bozulmuştu değiştirdim. hala silkroad açıyor 8 client.

çok memnun kaldığım bir bilgisayar. ne bilgisayar almışız be;

• _RAPTOR_ kullanıcısına yanıt

Bendeki de hala çalışıyor ama eski kondisyonu yok artık. İşlemci kendi kendini 20 watta sınırlamıs üstüne çıkmıyor

• win 11'e geçen var mı?

• 2025 hala kullanan var mı ?
    Hdd den ne sövdürmüştü bana anasına.

• timucinkalorifer T kullanıcısına yanıt

Var eski laptop ama iş görüyor arada bozulmadı dahaden.

• Selamlar arkadaşlar

Windows 11 deneyen oldu mu sorunsuz çalışıyor mu?

• mmyyyymmm M kullanıcısına yanıt

Windows 11 denemedim ama uyumlu olan sistemlerde de klasik windows sorunları varmış. Biraz daha oturması lazım sanırım. Rufus ile kurulabiliyor pek sorun olacağını düşünmüyorum. Onun harici riot oyunları yani lol valorant falan oynuyorsan tpm'den dolayı oynayamayacaksın w 11'de.

• 
Sayfa: önceki 10481049105010511052
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.