Şimdi Ara

audigy 2 zs kablo sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba forumda arattım bulamadım.audıgy 2 zs çıkışlarından sete 6.1 giriş yapmak istiyorum.gerekli kabloyu nereden bulabilirim? yeni anfi:sony str-db1070 qs----not:önceki anfimde 5.1 giriş vardı. mini jacktan lale jacka çevirici 3 adet kablo kullanıyordum.6.1 olunca çuvalladık :)---zaten kablolarda çok uyduruk değiştirmek istiyorum....bir de ses katının digital çıkışından anfinin digital girişine nasıl bağlantı yapacağım.anfide coax ve optik girişler mevcut.yine kabloyu bulabileceğim bir link olursa çok sevinirim.

(bir de bu ses kartının kalitesi gerçekten çok mu dandik bana mı öyle geliyor? kartı audigy 4 e bile softmodladım belki değişiklik olur diye yok yok.sanki eski live kartım çok daha iyi ses veriyordu.sürücüden midir nedir anlamadım.tiz seslerde çatlamalar var.creativin sitesinde de bin tane yama var hangisini kuracağını şaşırıyor insan.)...oyunlarda fena değil.fimlerde ise yine berbat.neredeyse sub a hiç bas ses gitmiyor.bas redirection filan hepsini denedim.bas var ama yetersiz.----sony dvd player e karşı bilgisayarı win dvd ile test ettim.sub jbl lx2000+sony saw 301.---------- yani farklı sublarla da denedim.
    cevaplar için şimdiden teşekkürler

• arkadasım bence anfinin coaxial dan girişi al ole daha kaliteli olacaktır hemde dolby ve dts kaynaklı filmleri multi channel decoding ozelligi ile izleyebilirsin
    ve normal oyunlarda musik dinlerken pcm kaynaklı olarak dinleyip prologic ve neo6 gibi kod cozuculeride kullanabilirsin eger senin dediğin gibi yaparsan multi channel in kullanmak zorunda oluyorsun ve dediğim bu şeylerin hiç birini bu ozellikle yapamassın ve olabildiğince sw db lini yukselt.

Orjinalden alıntı: ibo72

arkadasım bence anfinin coaxial dan girişi al ole daha kaliteli olacaktır hemde dolby ve dts kaynaklı filmleri multi channel decoding ozelligi ile izleyebilirsin
    ve normal oyunlarda musik dinlerken pcm kaynaklı olarak dinleyip prologic ve neo6 gibi kod cozuculeride kullanabilirsin eger senin dediğin gibi yaparsan multi channel in kullanmak zorunda oluyorsun ve dediğim bu şeylerin hiç birini bu ozellikle yapamassın ve olabildiğince sw db lini yukselt.

cevap için teşekkürler.anfiye coax giriş için nasıl bir bağlantı yapmalıyım?.kabloyu bulabileceğim bir yer biliyormusunuz?
    AMD FX-6100 | MSI 970A-G45 | GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz | HIS RADEON HD 5670 | SEAGATE 400 GB SATA3 | PIONEER DVD RW | CORSAIR 600W PSU | AOC 2757FM 27" |
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Z5500 decoder sorunu.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.