Şimdi Ara

Vatan Bilgisayardan Kasa Alacağım Ne Önerirsiniz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni kasa alıcam Vatan Bilgisayardan alıcaz bütçemiz 1.500 tl iyi oyun çalıştıracak ve uzun vadeli gidecek ne marka bi kasa önerirsiniz nelere dikkat etmeliyim

Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Toplama yaptırmanız daha mantıklı

• Kesinlikle hazır bilgisayar almayın.
  • Hayatımda daha önce hiç toplama bilgisayar almadım nasıl alırım bilmiyorum İstanbul Kadıköy tarafında oturuyorum önerebileceğiniz bi yer var mı? ne yapabilirim nasıl alırım???

bütçem 1500 tl kadar çok uzun süre idare edebilecek bi pc arıyorum ne önerirsiniz???
  • Kasa
    1 x SilverStone Redline Serisi RL01B-W Aerocool 750W Güç Kaynaklı 2xUSB 3.0 Portlu Pencereli Mid Tower Kasa 210,19 TL+KDV
    İşlemci
    1 x AMD Phenom II X4 965 Black Edition AM3 8MB 3.4GHz Dört Çekirdekli İşlemci 212,20 TL+KDV
    İşlemci Soğutucu
    1 x Sunbeam Core-Contact Freezer İntel/Amd İşlemci Soğutucu 76,21 TL+KDV
    Anakart
    1 x Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990FX AM3+ DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart 255,31 TL+KDV
    Bellek
    1 x Team Xtreem Dark 8GB DDR3 1600Mhz CL9 Dual Kit (2x4GB) 101,23 TL+KDV
    Ekran Kartı
    1 x Asus HD7850 DirectCU II 2GB DDR5 256 Bit pcI Ekspres Ekran Kartı (HD7850-DC2-2GD5) 576,00 TL+KDV
    HDD
    1 x Seagate 500 GB 7200 RPM 16 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST500DM002) 165,02 TL+KDV
  • Fiyatlar güncel olmaya bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LyingStory

Kasa
    1 x SilverStone Redline Serisi RL01B-W Aerocool 750W Güç Kaynaklı 2xUSB 3.0 Portlu Pencereli Mid Tower Kasa 210,19 TL+KDV
    İşlemci
    1 x AMD Phenom II X4 965 Black Edition AM3 8MB 3.4GHz Dört Çekirdekli İşlemci 212,20 TL+KDV
    İşlemci Soğutucu
    1 x Sunbeam Core-Contact Freezer İntel/Amd İşlemci Soğutucu 76,21 TL+KDV
    Anakart
    1 x Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990FX AM3+ DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart 255,31 TL+KDV
    Bellek
    1 x Team Xtreem Dark 8GB DDR3 1600Mhz CL9 Dual Kit (2x4GB) 101,23 TL+KDV
    Ekran Kartı
    1 x Asus HD7850 DirectCU II 2GB DDR5 256 Bit pcI Ekspres Ekran Kartı (HD7850-DC2-2GD5) 576,00 TL+KDV
    HDD
    1 x Seagate 500 GB 7200 RPM 16 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST500DM002) 165,02 TL+KDV

Bu kasayı nerede yaptırabilirim İstanbul da önerebileceğiniz bi yer var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konaklı K kullanıcısına yanıt
    İstanbul'u hiç bilmiyorum öncelikle bir konu açmanızı tavsiye ederim vatan bilgisayardan parçaları internet aracılığıyla getirte bilirsiniz.Ben tavsiyemi yaptım iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LyingStory

İstanbul'u hiç bilmiyorum öncelikle bir konu açmanızı tavsiye ederim vatan bilgisayardan parçaları internet aracılığıyla getirte bilirsiniz.Ben tavsiyemi yaptım iyi forumlar.

Teşekkürler

• Gidin vatan bilgisiyara bütçenizi söyleyin bana bi toplama pc yap deyin o yapar size kendisi zaten parçaları filan yapıyor sana boş kutusunu veriyor sen sadece elektirike takıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwolf0 -- 3 Eylül 2014; 21:00:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redwolf0

Gidin vatan bilgisiyara bütçenizi söyleyin bana bi toplama pc yap deyin o yapar size kendisi zaten parçaları filan yapıyor sana boş kutusunu veriyor sen sadece elektirike takıyorsun

O zaman çok iyiymiş ben bi dükkana değilde böyle bi firmadan almak istiyorum çünkü garantili olması çok önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: Konaklı

quote:

Orijinalden alıntı: redwolf0

Gidin vatan bilgisiyara bütçenizi söyleyin bana bi toplama pc yap deyin o yapar size kendisi zaten parçaları filan yapıyor sana boş kutusunu veriyor sen sadece elektirike takıyorsun

O zaman çok iyiymiş ben bi dükkana değilde böyle bi firmadan almak istiyorum çünkü garantili olması çok önemli

parçaların ayrı ayrı garantisi var + bişey olduğunda ilk vatan bakıyo yapamıyorsa servise gönderiyor.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.