Şimdi Ara

Raid ile ilgili?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 160Gb lık 2 adet seagate hardisk aldım ve bunları raid0 yaptım. sistemimde e6600 işlemci ve
    gigabyte ds3 anakart 2x1Gb ram. ancak cd den hardiske rar lı bir dosyayı kopyalarken 5 dakika
    sürüyo. eski 1.4ghz makinamda 1.5dakikada tamamlanıyor. bu acaba raid0 ile ilgili bir sorun
    olabilir mi. oyunlarda herhangi bir sorun yok. tam performans çalışıyo sistem. raid yapıldı
    ğında yüklemede yavaşlama mı oluyo?

• bende herhangi bir yavaslama yok. CD deki Hdd'e attıgın dosyayı baska bir bilgisayarda da denemni tavsiye ederim. Belki Cd de bir problem olabilir.
  • idelerle alakalı bir sorun olmuş olabilir yoksa raid ile cd den kopyalama pek alakalı değil sanırım slave master ayarlarına bak ve anakrt için son biosu yükle
  • Güzel soru, ben de raid 0 düşünüyorum ama böyle yavaş olacaksa, ben projemi değiştirim. Çünkü performansın hızlandığını söylüyorlardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo

Güzel soru, ben de raid 0 düşünüyorum ama böyle yavaş olacaksa, ben projemi değiştirim. Çünkü performansın hızlandığını söylüyorlardı.

raid 0 için projeni erteleme bence performans farkı baya var
  • 350mb büyüklügünde bir rar dosyası bu. eski makinamda (1.4ghz) aynı cd sürücü ile yaptıgımda
    1.5dakikada oluyor ancak yeni pcde bu süre 5dakikaya kadar cıkıyor.oyunlarda yuklenırken
    oldukca uzun sürüyor. oyunların oynanabilirliginde sorun yok. tam kalite nfsu2 battlefield2
    passific assault oynuyorum. ancak iş yüklemeye gelince kasıyor.bi de birkeresinde yuklemeyi
    durdurmak için iptale bastıgımda jmpraidtool.exe idi sanırım bole bir dosya hata verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avor -- 1 Ekim 2006; 23:41:55 >
  • hd tach diye bir program var onu kur ve test et 90 veya 100mb/ sn civarında bir puan alman lazım
    ama sorun raid ten değil sanırım anakartın raid ile ilgili driverlerini bir daha yükle ve boardın son biosunu yükle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • testi yaptım ve 104puan aldı. bu anakartın driverı windows yüklenirken oluşturulan disket
    oluyo değilmi. onu direkt windowstamı çalıştırıcam nasıl olucak? ayrica diskleri mor renkli gsata girislerine taktim. diski windows yuklerken 2 partitiona ayirdim.
    quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

hd tach diye bir program var onu kur ve test et 90 veya 100mb/ sn civarında bir puan alman lazım
    ama sorun raid ten değil sanırım anakartın raid ile ilgili driverlerini bir daha yükle ve boardın son biosunu yükle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avor -- 1 Ekim 2006; 23:58:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.