Şimdi Ara

LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.552
Cevap
42
Favori
126.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: side_effect

Arkadaşlar selam.

İzinde olduğum için çok takip edemiyorum forumu ama aklım buralarda

Şöyle bir baktım da herkes coşmuş yaw romlar falan hehe

Bu arada yeni update geldi, detaylarını bilen var mı? Uygulama, güç, çift tıklama diyor.
    Bazen knock kilit ekranında tepki alamıyordum düzeldi gibi. Mail istemcisine falan bi düzelme oldu mu acaba?
    Rootlu telefonumda yeni günceleme V10j kurulmadı.Yeni güncellemeyi alabilmem için ne yapmalıyım..Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: BASKANCIHAN

arkadaşlar hava animasyonlarını açarken dikkatli olun orijinal apk lerin yedeğini alın bir yere kılıf kullananlar sorun yaşayacak bizzat denenmiştir quick window kılıflarından lg nin orijinal

usta,hava animasyonlarını açmak için ana sahifede işlemi yaptıktan sonra kılıf kulanırken aldığım kısayolların hiçbiri çalışmıyor,eskisi gibi çalıştırmak için ne yapmalıyım ve de orjinal LGKeyguard.apk dosyasını nereden bulabilirim,yedeğini almayı unutmuşum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alanwake34

quote:

arkadaşlar hava animasyonlarını açarken dikkatli olun orijinal apk lerin yedeğini alın bir yere kılıf kullananlar sorun yaşayacak bizzat denenmiştir quick window kılıflarından lg nin orijinal

usta,hava animasyonlarını açmak için ana sahifede işlemi yaptıktan sonra kılıf kulanırken aldığım kısayolların hiçbiri çalışmıyor,eskisi gibi çalıştırmak için ne yapmalıyım ve de orjinal LGKeyguard.apk dosyasını nereden bulabilirim,yedeğini almayı unutmuşum.

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_96187374/f_//tm.htm#96187374

Buradan 10b sürümünü yükleyerek çözebilirsin.

Ya da LGMobile Support Tool üzerinden yükseltme hatası kurtarma yoluyla telefonu eski haline alabilirsin.

Birde güncelleme her ülkeye verilmedi daha.Yurtdışı cihaz kullanıyorsanız o yüzdend e gelmemiş olabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Spect3r

Ya da LGMobile Support Tool üzerinden yükseltme hatası kurtarma yoluyla telefonu eski haline alabilirsin.

Birde güncelleme her ülkeye verilmedi daha.Yurtdışı cihaz kullanıyorsanız o yüzdend e gelmemiş olabi

usta, Benim LG G3 bugün V10j güncellemesi geldi günceleme yaparken telefon rootlu olduğundan kabul etmemişti.Bundan dolayı unroot yaparsam Super su dan.Güncellemeyi alabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alanwake34 -- 22 Ağustos 2014; 16:35:00 >

• quote:

quote:

usta, Benim LG G3 bugün V10j güncellemesi geldi günceleme yaparken telefon rootlu olduğundan kabul etmemişti.Bundan dolayı unroot yaparsam Super su dan.Güncellemeyi alabilirmiyim?

Alıntıları Göster
    Cihazım rootluydu, güncellemeyi alabilmek için baştan firmware attım, rootsuz da kullanamıyorum, her güncelleme de firmware mı atacağım yoksa pratik bir çözümü var mı başka? ya da v10j kdz dosyası çıkar mı? o bile zahmetli gerçi.

• quote:

quote:

Ben öyle yaptım hafıza yetersiz uyarısı aldım, firmware (10b) attıktan sonra güncellemeyi alabildim ancak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Magilum

quote:

quote:

Ben öyle yaptım hafıza yetersiz uyarısı aldım, firmware (10b) attıktan sonra güncellemeyi alabildim ancak.

Alıntıları Göster
    Bir dene Supersu üzerinden unroot yaparak.
    Ben ilk rootu yaptyydym Supersudan kaldyrmy?tym rootchekerla kontrol ettim rootsuz dedi.

Unroot yap sonra güncellemeyi yapmayy dene.
    Olumlu veya olumsuz haber mutlaka kesin bir sonuca varalym.
    Gerçi magilum o yöntemle güncellemede hata aldy?yny söylemi?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spect3r -- 22 Ağustos 2014; 17:08:05 >

• quote:

Ben ilk rootu yaptyydym Supersudan kaldyrmy?tym rootchekerla kontrol ettim rootsuz dedi.

Gerçi ben unutmuşum, rootu kaldırdım ama 500 küsürlük cache'e bir o kadar swap alanı yaratmıştım yararı olur diye. yetersiz hafızanın nedeni buydu sanırım. yine supersu'dan rootu kaldırıp güncelleme alınabilir sanıyorum.
  • quote:

SuperUser üzerinden unroot yapınca yeni güncellemeyi almadı hata veriyor..10b sürümünü yükleyerek sorunu çözmek gerekiyor Yeni güncellemeyi almak için.
  • quote:

quote:

SuperUser üzerinden unroot yapınca yeni güncellemeyi almadı hata veriyor..10b sürümünü yükleyerek sorunu çözmek gerekiyor Yeni güncellemeyi almak için.

Öyleyse mecbur kdz atılacak.

PC ve araçlar hazırsa varsa zaten 10 dakikalık işi var ama pc olmayan rootlu cihaz kullanan kişilerin güncellemeyi yükleyebilmesi için zor bir durum.
    Ya root ya da güncelleme seçeneğini tercih etmeleri gerekecek.

Gerçi cihaz yeni olduğu ve aksaklıkları gidermek için şu sıra güncelleme çıkıyor da 2-2 ay geçip de sorunlar bitirildiği zaman daha zor gelir güncelleme.

Belki sene sonuna Android L alırız.

• quote:

V10J geldi güncelleyebilirsiniz arkadaslar.

Daha dün haftaya gelir mi derken bugün geldi.
     LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi) LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi) LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi)

hocam sizin cihaz root lu değil mi?
    güncellemeyi kurmuşsunuz bende de kurulmadı hata veriyor.

• quote:

quote:

quote:

Öyleyse mecbur kdz atılacak.

PC ve araçlar hazırsa varsa zaten 10 dakikalık işi var ama pc olmayan rootlu cihaz kullanan kişilerin güncellemeyi yükleyebilmesi için zor bir durum.
    Ya root ya da güncelleme seçeneğini tercih etmeleri gerekecek.

Gerçi cihaz yeni olduğu ve aksaklıkları gidermek için şu sıra güncelleme çıkıyor da 2-2 ay geçip de sorunlar bitirildiği zaman daha zor gelir güncelleme.

Belki sene sonuna Android L alırız.

Alıntıları Göster
    Selam arkadaşlar, diğer çöp konu yerine buraya yazmak daha mantıklı geldi, son güncelleme ile çözünürlük 2k'dan 1080p'emi düşüyor arayüzde? Çünkü simgelerin boyutu büyüdü tüm arayüz boyutu ve üstteki şebeke çubuğu ve pil göstergesinin olduğu yerdede büyüme var.güncellemenin ingilizce veya Türkçe nelerin değiştiğini gösteren log varmı acaba?

Ama 1080p olması kafaları karıştırmasın arayüzün (eğer doğruysa), çünkü uygulamalar 2kda mesela mx playerde video izlemek.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

Selam arkadaşlar, diğer çöp konu yerine buraya yazmak daha mantıklı geldi, son güncelleme ile çözünürlük 2k'dan 1080p'emi düşüyor arayüzde? Çünkü simgelerin boyutu büyüdü tüm arayüz boyutu ve üstteki şebeke çubuğu ve pil göstergesinin olduğu yerdede büyüme var.güncellemenin ingilizce veya Türkçe nelerin değiştiğini gösteren log varmı acaba?

Ama 1080p olması kafaları karıştırmasın arayüzün (eğer doğruysa), çünkü uygulamalar 2kda mesela mx playerde video izlemek.

Boyle bisey soz konusu degil hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knock Code

quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

Boyle bisey soz konusu degil hocam

Alıntıları Göster
    hocam güncelleme yaptınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: nexus7

hocam güncelleme yaptınız mı?

Bende avrupa surumu romu var hocam. Ama yapali 2 3 gun oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazanova07

düzeldi teşekkürler.
    abi böyle bir konu olması çok iyi olmuş, kullananlar kulübüne gelen adamlar m8 kullanıcıları kulubüyle konuu karıştırmış herhalde sürekli m8 i övüp g3 e m*k atıyorlar
  • Rootlu cihazlara güncelleme yüklenmez kdz dosyasını flashtool ile flaşlayarak factory reset yapmak en iyisidir....hava animasyonları bende de çalışmadı kardeş kapak kapalı olduğunda hiç tepki vermedi kdz ile stock dönüş yapacaksın...başka çare yok keşke yedeğin olsaydı başa dönmek zorunda kalmazdın...

• quote:

Rootlu cihazlara güncelleme yüklenmez kdz dosyasını flashtool ile flaşlayarak factory reset yapmak en iyisidir....hava animasyonları bende de çalışmadı kardeş kapak kapalı olduğunda hiç tepki vermedi kdz ile stock dönüş yapacaksın...başka çare yok keşke yedeğin olsaydı başa dönmek zorunda kalmazdın...
    Bana bakma ya 2 güne bir kdz kurar oldum artık rootsuz anımda yakaladı güncelleme ben de kaçırmadım

Gece 10b kurdum öğlen güncelleme geldiği haberini aldım f-i-j güncellemelerini sırayla kurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spect3r -- 22 Ağustos 2014; 23:18:11 >
  • quote:

Bana bakma ya 2 güne bir kdz kurar oldum artık rootsuz anımda yakaladı güncelleme ben de kaçırmadım

Gece 10b kurdum öğlen güncelleme geldiği haberini aldım f-i-j güncellemelerini sırayla kurdum.
    Son güncelleme harika. Güç optimasyonu güncellemesinden sonra 1 gün zor giden şarjım şimdi %50 ye anca düşer oldu. herkese son güncellemeyi tavsiye ederim.
  • abuzerefendi A kullanıcısına yanıt
    Guncellemeden sonra hard reset attinizmi hocam telefona ?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.