Şimdi Ara

LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.552
Cevap
42
Favori
129.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba 20i surumunu kullaniyorum, cloudy 2.2 romu kurmak istiyorum ama daha once hicyuklemedim, link verme sansiniz varmi nasil yapildigini gosteren, Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: cihat_ozturk

quote:

Orijinalden alıntı: demireli60

quote:

Orijinalden alıntı: cihat_ozturk

cm tabanlı romları kullananlar varmı? hangisini önerirler acaba?

Cm11 tabanlı carbon romla cm12 tabanlı blisspop kullandım ama hiç randıman alamadım... Kamera performansı iyi değil, Quick circle yok knock on yok. Sürekli çökme sorunu var... Görsel açıdan olsun batarya süresi olsun çok iyi cm tabanlı romlar ama en iyisi stok rom kullanmak. Şu anda cloudy g3 2.2 kullanıyorum çok ta memnunum.

teşekkürler hocam cloudy 2.2 ile devam edeyim bir süre daha

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/theme-aqua-sky-stock-20h-lollipop-d855-t3037017

Cloudy kullanıyorsan bu temayı denemeni öneririm telefon resmen görsellikte tavan yapıyo bende sorunsuz çalışıyor eminim sende seveceksin.
    Saygılar....

• Arkadaşlar merhaba bende yeğenime yurtdışı g3 32 gb alacağım. Güncel Türkiye Rom'u için link var mı acaba? Yurtdışı ürün olunca farklı bir rom yüklemek gerekmez değil mi?

Orijinalden alıntı: shadowmexo

Arkadaşlar merhaba bende yeğenime yurtdışı g3 32 gb alacağım. Güncel Türkiye Rom'u için link var mı acaba? Yurtdışı ürün olunca farklı bir rom yüklemek gerekmez değil mi?
    android 5 20c sürümündeyim. root yaptım. twrp kurabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01Mrt

lolipopa hangi yöntemle root yaptınız?
    arkadaşlar belki yeri değil ama kafayı yicem hesap makinesi yok gizli uygulamalar kısmında da gözükmüyor fikri olan var mı?

Kaç darbe alıp hayatta yoluna devam edebiliyorsun. İşte kazanmak böyle bir şey.
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim çoktandır bekliyordum root ilaç gibi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedlEyel

Hocam güncelleme merkezinden indirip kurabilirsin

işte söylediğim gibi orada gözükmüyor hesap makinesi bende mecburen hard reset atıp lolipop güncelledim telefonu (kitkat kulanmayı tercih ederim) o şekilde halletim

• quote:

Orijinalden alıntı: tgr1907

quote:

Orijinalden alıntı: RedlEyel

Hocam güncelleme merkezinden indirip kurabilirsin

işte söylediğim gibi orada gözükmüyor hesap makinesi bende mecburen hard reset atıp lolipop güncelledim telefonu (kitkat kulanmayı tercih ederim) o şekilde halletim

Alıntıları Göster
    v10o romu kurulu. root ettim. bunun dışında lollipoptan da denediğim sürümler oldu ama şarj olayı çok sıkıntılıydı bir de alışamadım lollipopa. benim önerim kitkat olacaktır. custom rom deneyen varsa önerilerinizi alabilirim. bir cyonagen modda kamera lgnin kamerası mı yoksa google kamera mı çalışıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazanova07

düzeldi teşekkürler.
    İlk mesajda yazılan twrp yükleme işlemi lollipop için de geçerli mi acaba?

Orijinalden alıntı: re13el

İlk mesajda yazılan twrp yükleme işlemi lollipop için de geçerli mi acaba?

Alıntıları Göster
    selamlar bana en son tr lolipop rom un link ini yollar mısınız?

iyi akşamlar.

arkadaşlar belki yeri değil ama kafayı yicem hesap makinesi yok gizli uygulamalar kısmında da gözükmüyor fikri olan var mı?

ayni sorun bende de oldu.20cden 10kya dondum cse modunda kdz flashladim ber sey iyi ama hesap makinesi kayiplarda.ayrica uygulama merkezinde de yok.lg smart worldde de yok.bir daha kurulum yapmak istemiyorum baştan.sebebi nedir anlam veremedim.ayrica sanki pil de tam oturmadi henuz.ilk 10k ile cihaz geldiginde pil daha cok gidiyordu sanki.simdi yine 10k kurulu ama pil daha cok gidiyor ayni uygulama ve kullanimda.mesela pil geceden sabaha %1-2 duserdi hicbir sey yapmasam bile.simdi %5 ve daha fazlasi gidiyor ayni sartlarda buna da anlam veremedim kisacasi 20c telefonun icine sıçtı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

quote:

ayni sorun bende de oldu.20cden 10kya dondum cse modunda kdz flashladim ber sey iyi ama hesap makinesi kayiplarda.ayrica uygulama merkezinde de yok.lg smart worldde de yok.bir daha kurulum yapmak istemiyorum baştan.sebebi nedir anlam veremedim.ayrica sanki pil de tam oturmadi henuz.ilk 10k ile cihaz geldiginde pil daha cok gidiyordu sanki.simdi yine 10k kurulu ama pil daha cok gidiyor ayni uygulama ve kullanimda.mesela pil geceden sabaha %1-2 duserdi hicbir sey yapmasam bile.simdi %5 ve daha fazlasi gidiyor ayni sartlarda buna da anlam veremedim kisacasi 20c telefonun icine sıçtı...

Biraz daha anlasaydım çok rahat sıkıntısız bi 20c kurabilirdim ama Galaxy SII kadar aşina olamadım daha biraz daha oturması lazım bilgilerimin çoğu kişi takılı kaldı falan diyor o yüzden fazla uğraşmadım bende idare ediyorum aynı şekil benimde

• quote:

quote:

quote:

Biraz daha anlasaydım çok rahat sıkıntısız bi 20c kurabilirdim ama Galaxy SII kadar aşina olamadım daha biraz daha oturması lazım bilgilerimin çoğu kişi takılı kaldı falan diyor o yüzden fazla uğraşmadım bende idare ediyorum aynı şekil benimde

ben normalde bu işlerden anlıyorum kendi çapımda bir developer olduğum için.bu telefonu da sözde stock haliyle hiç romdu vb. uğraşmamak için aldım.samsunglarda her türlü olayı biliyorum htclerde de.bu sefer ya sony ya lg alayım dedim lg aklıma yattı lg aldım ama onda da güncellemeden sonra kitkata dönmek için yine flashlama olaylarına mecbur kaldım.çünkü 20c hard reset atıldığı halde hem pil hem ısınma hem de çekme anlamında sorunluydu.stock kitkata döndüm telefonun üstünde gelen romu yükledim 10k ve eski 10k gibi olmadı nedense cse modunda(her şeyi silerek) yüklediğim halde.ayrıca şu an eksik olarak tespit ettiğimi hesap makinesi uygulaması var buna da anlam veremedim.çok kişide olmuş bu sorun.muhtemelen silinen uygulamalar kısmında vardı atladım(ilk kurulumda gelen basamakta)
    takılma falan olmadı driverlar falan tam kuruluysa da olmaz kolay kolay ama hesap makinesi olmaması ve eski 10kdan pil performansı olarak kötü olması garip.çekme ve performansta sıkıntı yok sorun pil performansının 20cden dönerken bozulması oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teyzen nevfik -- 4 Nisan 2015; 20:09:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben normalde bu işlerden anlıyorum kendi çapımda bir developer olduğum için.bu telefonu da sözde stock haliyle hiç romdu vb. uğraşmamak için aldım.samsunglarda her türlü olayı biliyorum htclerde de.bu sefer ya sony ya lg alayım dedim lg aklıma yattı lg aldım ama onda da güncellemeden sonra kitkata dönmek için yine flashlama olaylarına mecbur kaldım.çünkü 20c hard reset atıldığı halde hem pil hem ısınma hem de çekme anlamında sorunluydu.stock kitkata döndüm telefonun üstünde gelen romu yükledim 10k ve eski 10k gibi olmadı nedense cse modunda(her şeyi silerek) yüklediğim halde.ayrıca şu an eksik olarak tespit ettiğimi hesap makinesi uygulaması var buna da anlam veremedim.çok kişide olmuş bu sorun.muhtemelen silinen uygulamalar kısmında vardı atladım(ilk kurulumda gelen basamakta)
    takılma falan olmadı driverlar falan tam kuruluysa da olmaz kolay kolay ama hesap makinesi olmaması ve eski 10kdan pil performansı olarak kötü olması garip.çekme ve performansta sıkıntı yok sorun pil performansının 20cden dönerken bozulması oldu

Alıntıları Göster
    Hocam sen bize recovery çıkmadı diyordun ya,xda dan bender_007 sizin için apk şeklinde yüklenen recovery çıkaracakmış haberin olsun...
     LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi)

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Hocam sen bize recovery çıkmadı diyordun ya,xda dan bender_007 sizin için apk şeklinde yüklenen recovery çıkaracakmış haberin olsun...
     LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi)

oo iyi haber :D

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

oo iyi haber :D

Alıntıları Göster
    Lollipop ROOT+TWRP Recovery

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/d855-one-click-root-twrp-recovery-t3072767

• quote:

Orijinalden alıntı: e_do

Lollipop ROOT+TWRP Recovery

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/d855-one-click-root-twrp-recovery-t3072767

Yarın deneyelim bakalım

Ne mutlu Türküm Diyene

• quote:

recovery 'yi kurdum hocam çıkmış. cloudy romu da kurdum g3 'e. Baya iyi yapmış eleman, stock romun aynısı ama daha akıcı. Bakalım pil performansı nasıl :D

Ne mutlu Türküm Diyene

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.