Şimdi Ara

LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.552
Cevap
42
Favori
129.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam Cloudy'i denediniz mi bu ANHD 10 bu sefer olmuş geçmeye üşendim cloudy'e

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: DriftRacer

Hocam Cloudy'i denediniz mi bu ANHD 10 bu sefer olmuş geçmeye üşendim cloudy'e
    benim en uzun kullandığım custom rom cloudy 2.1 di ondan sonra anhd 9.4 ü denedim ama beğenmedim şu an hala 9.4 teyim şimdi ikisinide indirdim denemeyi düşünüyorum. anhd de en sevdiğim olay transparan smart notice. cloudy de daha stabil ve hızlı bakalım ikisininde yeni sürümünü deneyip karar vereceğim.

Orijinalden alıntı: DROID RAZR

Beyler en güncel kitkat stock rom hangisi?

v10L diye biliyorum.

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/turkey-lg-g3-turkish-user-t2970920

bu konunun ilk mesajında linkine ulaşabilirsin.

Orijinalden alıntı: demireli60

quote:

v10L diye biliyorum.

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/turkey-lg-g3-turkish-user-t2970920

Alıntıları Göster
    Sağ olsun Cihat hocam baya yardımcı oldu özelden sorularım hakkında. Benim aklıma takılan bir şey var. Şimdi "http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-lg-firmwares-kitkat-lollipop-t3056951 " sayfasındaki gibi root attıktan sonra nasıl recovery mod yükleyebiliyoruz? Full wipe çekmek istiyorum da.

• quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

Sağ olsun Cihat hocam baya yardımcı oldu özelden sorularım hakkında. Benim aklıma takılan bir şey var. Şimdi "http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-lg-firmwares-kitkat-lollipop-t3056951 " sayfasındaki gibi root attıktan sonra nasıl recovery mod yükleyebiliyoruz? Full wipe çekmek istiyorum da.

Alıntıları Göster
    cloudy de denedim evet ama tekrar seven rom a döndüm.cloudy de bi değişiklik yok görsellik olarak.seven romu kullanmazdım ama dediğim gibi 10 sürümü çok iyi olmuş.

''Güvenilmek sevilmekten daha büyük bir iltifattır''

George MacDonald

• Aynen hocam bu sefer iyi iş başarmış , denemiyorum o zaman bilgi için teşekkürler

quote:

v10L diye biliyorum.

Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: .BUTTERS STOTCH.

quote:

quote:

v10L diye biliyorum.

Teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, ilk sayfada ki root işlemini deniyorum resimdeki hatayı alıyorum, çözümü hakkında bilgisi olan var mıdır?
    android sürümü 5.0 v20c
     LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01Mrt -- 27 Mart 2015; 21:59:28 >

• 20c den 10k ya donmek mümkün müdür?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

link
    MSI MAG Z490 TOMAHAWK // Intel Core i7-11700K // Team T-Force Delta TUF Gaming Alliance RGB (2x8GB) DDR4 CL 16 3600MHz OC // Msi Suprim X RTX 3070Ti // PNY XLR8 CS3030 500GB 3500/2000MB/s PCIe NVMe SSD Disk // Western Digital 1 TB // Seagate 4 TB // Dark Guardian PRO 4x12cm ARGB // FSP Aurum 1000W 80+ Platinum // SilverStone PF240 ARGB 2x12cm // Asus VG27WQ1B 27" 165Hz 1ms WQHD Freesync Curved
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

Arkadaşlar, ilk sayfada ki root işlemini deniyorum resimdeki hatayı alıyorum, çözümü hakkında bilgisi olan var mıdır?
    android sürümü 5.0 v20c
     LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi)

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-lg-firmwares-kitkat-lollipop-t3056951

Lolipop için buradan bak root işilemine.

• quote:

Orijinalden alıntı: C0LDWAVE

arkadaşlar bu modu nasıl yükleyebilirim

link
    Android 5.1'imizde geldi

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/android-5-1-lollipop-life-walker-t3065931

• merhaba arkadaşlar. bana şöyle ucuz yollu ince ve dokunma hissiyatı güzel bir kılıf önerebilirmisiniz. sadece arka kapağı ve kenarları kapatsın yeter.
    ve kalın olmamalı ince ve dokunulduğunda kaliteli hissi vermeli.
    15-20 liralık birşey olursa sevinirim. n11 de falan cok ama dokunmadan anlayamıyor sonuçta insan kalitesini.
    kulanan vs.varsa yardımcı olursa sevinirim.
    ayrıca telefonu bugün kliksadan aldım aynı gün elime ulaştı. şimdi şarja taktım sabaha kadar bir 10 saat falan şarj olacak.yeter diye sanıyorum? yoksa 15-16 saat şarja bırakmalımıyım?

''Güvenilmek sevilmekten daha büyük bir iltifattır''

George MacDonald
  • dun usenmedim tum romlari denedim. ve clody 2.2 kullanmaya karar verdim. anhd now 10 iyi ama stock seviyorsaniz cloudy kullanin. oldukca iyi. fakat merak ettigim birsey var 2.1 de antutu 45binken 2.2de 39bin. anhd 35bin cloudy 38bin. 5.1 de denedim ve tam olmamis kasiyoe gercekten. resurrection sanrm adini tam hatirlamiyorum oda cm tabanli bi rom oldukca guzel stabil. ama 4k video kaydi alamazsiniz.

android kullaniyorsaniz root,xposed sart bence :)

en iyi iki rom ise anhd now ve cloudy romlari.

ayrica nova launcherde iyi gidiyor ;)

Orijinalden alıntı: tahice

dun usenmedim tum romlari denedim. ve clody 2.2 kullanmaya karar verdim. anhd now 10 iyi ama stock seviyorsaniz cloudy kullanin. oldukca iyi. fakat merak ettigim birsey var 2.1 de antutu 45binken 2.2de 39bin. anhd 35bin cloudy 38bin. 5.1 de denedim ve tam olmamis kasiyoe gercekten. resurrection sanrm adini tam hatirlamiyorum oda cm tabanli bi rom oldukca guzel stabil. ama 4k video kaydi alamazsiniz.

android kullaniyorsaniz root,xposed sart bence :)

en iyi iki rom ise anhd now ve cloudy romlari.

ayrica nova launcherde iyi gidiyor ;)
    arkadaşlar lollipop kullanıyorum twrp anlatıldığı gibi düzgün yüklüyorum ama siyah ekranda kalıyor
    MSI MAG Z490 TOMAHAWK // Intel Core i7-11700K // Team T-Force Delta TUF Gaming Alliance RGB (2x8GB) DDR4 CL 16 3600MHz OC // Msi Suprim X RTX 3070Ti // PNY XLR8 CS3030 500GB 3500/2000MB/s PCIe NVMe SSD Disk // Western Digital 1 TB // Seagate 4 TB // Dark Guardian PRO 4x12cm ARGB // FSP Aurum 1000W 80+ Platinum // SilverStone PF240 ARGB 2x12cm // Asus VG27WQ1B 27" 165Hz 1ms WQHD Freesync Curved
  • quote:

Orijinalden alıntı: C0LDWAVE

arkadaşlar lollipop kullanıyorum twrp anlatıldığı gibi düzgün yüklüyorum ama siyah ekranda kalıyor

Alıntıları Göster
    cm tabanlı romları kullananlar varmı? hangisini önerirler acaba?

Orijinalden alıntı: cihat_ozturk

Cm11 tabanlı carbon romla cm12 tabanlı blisspop kullandım ama hiç randıman alamadım... Kamera performansı iyi değil, Quick circle yok knock on yok. Sürekli çökme sorunu var... Görsel açıdan olsun batarya süresi olsun çok iyi cm tabanlı romlar ama en iyisi stok rom kullanmak. Şu anda cloudy g3 2.2 kullanıyorum çok ta memnunum.

quote:

Orijinalden alıntı: cihat_ozturk

Cm11 tabanlı carbon romla cm12 tabanlı blisspop kullandım ama hiç randıman alamadım... Kamera performansı iyi değil, Quick circle yok knock on yok. Sürekli çökme sorunu var... Görsel açıdan olsun batarya süresi olsun çok iyi cm tabanlı romlar ama en iyisi stok rom kullanmak. Şu anda cloudy g3 2.2 kullanıyorum çok ta memnunum.

teşekkürler hocam cloudy 2.2 ile devam edeyim bir süre daha
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.