Şimdi Ara

LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.552
Cevap
42
Favori
128.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mitescere

3845#*855# kod'u ile gizli menü'ye girin

Ölü piksel testi yapmak için yukardaki kodu acil arama kısmına girdiğimde acil numara araması değildir diyor. Bir de aldığım telefonun kaç gb olduğuna nasıl anlarım.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar selam

Delta garantili lolipoplu cihazım var. Root atmama gerek var mı? Bana ne artısı olur?

Orijinalden alıntı: ramazanova07

düzeldi teşekkürler.
    Arkadaslar Yardım Lutfen Koreden aldıgım G3 f400l modeli her aramanın başına otomatik +82(Kore alan kodu ) koyuyor Cihaza Lollipop yüklü su an Bunu silmenin bir yontemi varmi?

Orijinalden alıntı: Kişniş

Arkadaslar Yardım Lutfen Koreden aldıgım G3 f400l modeli her aramanın başına otomatik +82(Kore alan kodu ) koyuyor Cihaza Lollipop yüklü su an Bunu silmenin bir yontemi varmi?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba koreden lg g3 f46ol cat6 modeli geldi. Bunlara imei atılabiliyormuş bunun için sizden bir yol öneriyorum. Zaten root+ romda atmam lazım birsürü gereksiz korece program var arkadaşın bahsettiği gibide kore alan adı koyuyor. adamlar baya milliyetci duygularıyla hazırlamış stock romu :) en kısa sürede yardımlarınızı bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: birolhan1

Arkadaşlar merhaba koreden lg g3 f46ol cat6 modeli geldi. Bunlara imei atılabiliyormuş bunun için sizden bir yol öneriyorum. Zaten root+ romda atmam lazım birsürü gereksiz korece program var arkadaşın bahsettiği gibide kore alan adı koyuyor. adamlar baya milliyetci duygularıyla hazırlamış stock romu :) en kısa sürede yardımlarınızı bekliyoruz.

Alıntıları Göster
    Bende yeni aldım 3 gündür hatlı kullanıyorum. G3 32GB paralel ithalat 501K serisi.
    Bence herşey mükemmel ama bazı şeylere kafam takıldı ben T20 den geçtim buna.

1. Android 5.0 olunca T-action bende kaybolmadı nedir bu iyimi kötümü.
    yazılım versiyon şöyle görünüyor V20c-sea-xx ondanmı.

2. Birde zıt bırt google dan güncelleme yapıyor bıktım artık smart cleannig yapıyorum
    güncellemeden sonra uygulama önbellegini temizle aktif ondanmı

3.Şarj dayken gelen çağrıya cevab veremedim niye ?
     LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonuldagi -- 18 Şubat 2015; 8:13:14 >

• Lg g3 lolipop geçtim telefonda oyun oynamıyorum sadece arada internet ve görüşme şarj bir gün bile gitmiyor. Kitkat gece 12 de yüzde 40 diyodu lolipop öğleden sonra yüzde 40 a dusuyor.bu kadar sarj tüketimi bu telefonda çok fazla değil mi. kitkata dönmek istiyorum. Pc suit te kitkat yedegi ni almıştım o yedegi geri yüklesem kitkata dönebilirmiyim yardım bekliyorum. Okuduğum bazı yorumlarda lg g3 lolipop guncellemedi ile sarji uzatmasana kısalma yok filan diyodu ama alakası yok batarya performansı nerdeyse yarı yarıya düştü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: matematematik

Bu arada sürüm. V20h EUR bu sürümün batarya düşmanı olduğu çok açık.
    SA.
    ARKADAŞLAR CİHAZ GELDİ..
    İLK BAKIŞTA JELATİN KAPLAMA ÜZERİNDE İLK AÇILMAYI SAĞLAYACAK BİR BANT YOK.
    KUTUDA HASAR YOK.

AÇIP TEST YAPICAM NE YAPMAK GEREKİYORDU KODU HATIRLAYAMADIM GİZLİ MENU İÇİN . SAYFA YERİ YADA BİLGİSİ OLAN YAPILACAKLARI PAYLAŞABİLİR Mİ CİHAZ GELDİĞİNDE..
    Bİ YANLIŞ YAPMAYAYIM. BURDAN HEYECANIMI VE SONUÇLARI PAYLAŞACAĞIM.

Orijinalden alıntı: muritu

SA.
    ARKADAŞLAR CİHAZ GELDİ..
    İLK BAKIŞTA JELATİN KAPLAMA ÜZERİNDE İLK AÇILMAYI SAĞLAYACAK BİR BANT YOK.
    KUTUDA HASAR YOK.

AÇIP TEST YAPICAM NE YAPMAK GEREKİYORDU KODU HATIRLAYAMADIM GİZLİ MENU İÇİN . SAYFA YERİ YADA BİLGİSİ OLAN YAPILACAKLARI PAYLAŞABİLİR Mİ CİHAZ GELDİĞİNDE..
    Bİ YANLIŞ YAPMAYAYIM. BURDAN HEYECANIMI VE SONUÇLARI PAYLAŞACAĞIM.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar lollipop kullanıp ta xposed in alpha sürümünü yüklemeye çalıştınızmı? ben denedim. (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811) bu konu içindeki zip dosyasını flashlayıp telefon açıldıktan sonra lg smartcover maalesef durdu hatasını aldım. tamam a tıkladığımda tekrar aynı hata... döngü şeklinde bu hatayı verdi sistemi yeniden kurmak zorunda kaldım.

• V20h su gibi iciyor bataryayi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dousk -- 20 Şubat 2015; 9:54:33 >
    TV: Sony XR-75X90J - Media Player / Streamer: Zidoo Z9X // Apple TV 4K 64GB // Nvidia Shield TV - AVR: Sony STR-DN1080 - Remote: Logitech Harmony 650 - Floorstands: Heco Metas 701 XT - Center: Definitive Technology CLR2002 - Rear: Heco Victa 201 - Atmos: Harman Kardon TS11 - Sub: Paradigm Monitor Sub12 // Stereo // Network Streamer: Raspberry Pi3/Stremio - Dac: SMSL SU1 - Bookshelfs: Castle Knight 2 - XBOX Series X - Mobile Phone: POCO F5 5G

GT: nejattoo

• quote:

Orijinalden alıntı: Dousk

Cloudyg3 2.1 de şebekede kopmalar yaşıyorum beyler nedenini ve çözümünü bilen varmı?

cloudy 2.1 i bende kullanıyorum başlarda çok iyiydi ama sonradan şarj çabuk gitmeye başladı. bende şebekede sorun yaşıyorum ara ara. özellikle internet gidip geliyor. çözüm bilmiyorum ama muhtemelen androidnow hd deneyeceğim birazda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dousk -- 20 Şubat 2015; 13:54:42 >
    TV: Sony XR-75X90J - Media Player / Streamer: Zidoo Z9X // Apple TV 4K 64GB // Nvidia Shield TV - AVR: Sony STR-DN1080 - Remote: Logitech Harmony 650 - Floorstands: Heco Metas 701 XT - Center: Definitive Technology CLR2002 - Rear: Heco Victa 201 - Atmos: Harman Kardon TS11 - Sub: Paradigm Monitor Sub12 // Stereo // Network Streamer: Raspberry Pi3/Stremio - Dac: SMSL SU1 - Bookshelfs: Castle Knight 2 - XBOX Series X - Mobile Phone: POCO F5 5G

• quote:

Cloudyg3 2.1 de şebekede kopmalar yaşıyorum beyler nedenini ve çözümünü bilen varmı?

Tekrar aynı romu kurdum fakat bu sefer kurulundan önce lolipop baseband yükledim sorun halloldu. Başına gelen olursa çözümü budur bilginiz olsun.

• quote:

quote:

Tekrar aynı romu kurdum fakat bu sefer kurulundan önce lolipop baseband yükledim sorun halloldu. Başına gelen olursa çözümü budur bilginiz olsun.

Alıntıları Göster
    Şarj ı su gibi emmesini geçtim yavaş sarj etmeye başladı orjinal şarj cihazı ile şarj cihazında sıkıntı olsa hiç sarj etmemesi gerekmezmi :/

Edit: Sorunun kaynağı data kablosu çıktı eski telefonuma ait kablo ile denedim düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.Can -- 21 Şubat 2015; 0:57:25 >

• birolhan1 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşım; öncelikle telefona imei çakılıyor. ben imei attırdım kullanıyorum. nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama istanbuldayım ben ve yapan bir çok yer var. ben 40tl ücrete hallettirdim...

Orijinalden alıntı: hallac58

Merhaba arkadaşım; öncelikle telefona imei çakılıyor. ben imei attırdım kullanıyorum. nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama istanbuldayım ben ve yapan bir çok yer var. ben 40tl ücrete hallettirdim...
    Selamlar herkese;

Güney köreden g3 f460k aldım. Telefon yere düştü. Ekran kırılmadı yalnız dokunmatik hassasiyeti bozuldu. Ekranın sol alt tarafına bastırmazsan dokunmatik çalışmıyor.

D855 versiyonun ekranı bunlara uymuyormuş maalesef. Hem ppi hemde tv anteni olduğundan galiba.

İnternetten bulamadım ekran. Sadece ekranın üstündeki touch panel denilen malzeme satılıyor . Oda d855 diye geçiyor ama.
    https://www.google.com.tr/search?q=g3+touch+panel&biw=1536&bih=770&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=1NLoVJb_EOzV7AaTyYCwDA&ved=0CAYQ_AUoAQ&dpr=1.25#imgdii=_&imgrc=vJ_SqICepfVKXM%253A%3Bbzn10WLzlQZsHM%3Bhttp%253A%252F%252Fi01.i.aliimg.com%252Fwsphoto%252Fv0%252F2029146581%252FFor-LG-font-b-G3-b-font-D850-D851-D855-VS985-LS990-Touch-Panel-Touch-Screen.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.aliexpress.com%252Fpopular%252Fg3-parts.html%3B595%3B598

Ankarada yaptırabileceğim biyer varmı yada ne yapabilirim acaba? Telefon kullanılmaz halde gerçekten.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatal_Blow

Selamlar herkese;

Güney köreden g3 f460k aldım. Telefon yere düştü. Ekran kırılmadı yalnız dokunmatik hassasiyeti bozuldu. Ekranın sol alt tarafına bastırmazsan dokunmatik çalışmıyor.

D855 versiyonun ekranı bunlara uymuyormuş maalesef. Hem ppi hemde tv anteni olduğundan galiba.

İnternetten bulamadım ekran. Sadece ekranın üstündeki touch panel denilen malzeme satılıyor . Oda d855 diye geçiyor ama.
    https://www.google.com.tr/search?q=g3+touch+panel&biw=1536&bih=770&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=1NLoVJb_EOzV7AaTyYCwDA&ved=0CAYQ_AUoAQ&dpr=1.25#imgdii=_&imgrc=vJ_SqICepfVKXM%253A%3Bbzn10WLzlQZsHM%3Bhttp%253A%252F%252Fi01.i.aliimg.com%252Fwsphoto%252Fv0%252F2029146581%252FFor-LG-font-b-G3-b-font-D850-D851-D855-VS985-LS990-Touch-Panel-Touch-Screen.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.aliexpress.com%252Fpopular%252Fg3-parts.html%3B595%3B598

Ankarada yaptırabileceğim biyer varmı yada ne yapabilirim acaba? Telefon kullanılmaz halde gerçekten.

Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Dün sabah telefonu saat 07:00'da şarjdan çektim. 8 saat Map to Snow aplikasyonu açıktı. Kayakçılar için GPS kullanan bir log uygulaması. Uzun görüşmeler yaptım. Sosyal medya kullandım. Kayarken ve uçakta müzik dinledim. Arada Yandex Nav. kullandım. Gece 2:00'da eve geldim. %15 şarjım vardı. Iphone'cular ikindi gibi şarj için priz derdindeydiler. V20h yüklü. Yükledikten sonra hard reset attım. Reset'ten sonra 2-3 gün içinde giderek pil tüketimi iyileşti.

• doslar cyanogen mod yukleyeniniz var mı? memnun musunuz?

Cyanogenmod henüz nightly aşamasında olmasına rağmen günlük kullanıma engel olacak, sıkıntı yaratabilecek bir durum yaşatmadı bana. ama tabi snapshot sürümünü beklemek daha sağlıklı olur kanımca. illa aosp rom denemek istiyoum diyorsanız darkobas rom var onu tavsiye ederim.

• quote:

Cyanogenmod henüz nightly aşamasında olmasına rağmen günlük kullanıma engel olacak, sıkıntı yaratabilecek bir durum yaşatmadı bana. ama tabi snapshot sürümünü beklemek daha sağlıklı olur kanımca. illa aosp rom denemek istiyoum diyorsanız darkobas rom var onu tavsiye ederim.

cok teşekkür ederim bilgilendirmen icin. hemen bakıyorum dediğin rom a

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.