Bildirim
Sizce Hangi TVyi Almalıyım (Yardım)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yazdıkların içinden dersen lg 670 al derim. Forumda benim de sorularım ve cavaplarım vardır araştırabilirsin. Yakın zamanda Bütün marka ve modelleri araştıran gidip bütün mağazalarda dakikalarca tv seyreden birisi olarak şunu söyleyeyim.
Ben gidip vestel 42 9060 aldım.
Smart dışında tartışmasız hiç birine değişmem.
Fiyatı hepsinden ucuz. Servisi gayet iyi, 3 yıl garantisi var. tv görüntüsü samsung gibi çok parlak değil doğal.
Samsung renkleri çok canlı fakat doğal değil. lg ve philips iyi onlarında kronik farklı sorunları var.
Hepsinin görüntüsü seni yanıltır çünkü mağazada evdeki ile kesinlikle aynı değil. Ben vestel bayisine gidip görüntüyü görünce almaktan vazgeçmiştim. başka birinde gördüm ve öyle karar verdim.
şu an digitürk var bende hd kanallar hakikaten çok güzel sd ler de gayet netler. Geçen arkadaşa gittim samsung vardı modelini sormadım ve ondada digitürk var. samimi söylüyorum Benim tv nin yanından geçemez görüntüsüyle.
Smarta bişey demem diğerlerini görmedim çünkü. ben girdim internet filan pek hoşuma gitmedi ama hepsi mi öyle bilemem.
Vestele karşı bir önyargı var bende de vardı. Ancak yaklaşık 2 aydır kullanıyorum herşeyinden gayet memnunun. Eve gelip izleyip beyenmeyen daha olmadı.
Sonuç dersen hangisini alırsan al eve gelince işini görecek çünkü karşılaştıracağın bir tv yok.
Kapat gözünü al birini. Benim uykularım kaçıyodu stresten ne alsam ne problem miş filan diye. Şimdi kafam rahat.
İçlerinde en problemsiz tv benim dediğim tv.
Vestelin her modeli alınmaz. 9060 yada 9090 modelini al kafan rahat etsin.
İllede bunlardan dersen ben lg derim.
-
dostum bence ambilighgt lı tv alman hem fiyat hemde görüntü kalitesi gerkecekten bahsettiğin modellerden daha iyi
Philips 42PFK6309 42" Wi-Fi (Çift Çekirdekli) Uydu Alıcılı SMART 3D LED TV + 4 Gözlük (Ambilight Teknolojisi)
http://www.hepsiburada.com/liste/philips-42pfk6309-42-wi-fi-cift-cekirdekli-uydu-alicili-smart-3d-led-tv-4-gozluk-ambilight-teknolojisi/productDetails.aspx?productId=evph42pfk6309&categoryId=163192&SKU=EVPH42PFK6309
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X