Bildirim
hangi amfi lütfen yardımm
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
İkisinden biri alınacaksa tabii ki Pioneer modeli VSX415 ! . Sony'nin DE serisi kıymetsizdir. Yalnız DB ve DA serileri iyi kabul edilmektedir. Sony alacaksanız DB ve DA serilerine yöneliniz. -
arkadasım.sitede satışa cıkardıgım cihazlara bakabilrsin hepsi sıfırdır kutularıda ve garantilidir.sanırım sen pioneer ve sony düşünüyorsun bendekiler serilerinin üst düzey cihazlarıdır ve cok makul fiyatlara veriyorum.istanbuldaysan gelip gorebilirsin.saygılar
PİONEER VSX-1015S receiver (fiyat 1300 ytl)
sıfır kutuda 1 hafta önce aldım hiç açılmadı. ihtiyaçtan satılık avrupada 2006 da birincilik almış model.THX özellikli muhteşem ses piyasa fiyatı 1900 ytl.faturalı 2 yıl garantili.
sony str de 698:receiver (480 ytl)
2 aylık çok az kullanıldı kutusunda duruyor faturalı garantili
front hoparlör:
wharfedale xarus 4000:front hoparlör: (350 ytl)
kutularında duruyor.2 çifttir dileyen iki çift olarak ta alabilir
sony dvd/dvx :1 aylıktır kutuda duruyor: (100 ytl)
İLETİŞİM :SERHAT ATIŞ cep: 05323955731 İSTANBUL /FINDIKZADE
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatatis -- 26 Eylül 2006; 21:56:28 >
-
serhat arkadaşımız kötü mal satmaz ...
iyi satışlar dostum
mutlaka biraz pazarlık payı bırakmıştır bu da ayrı bir avantaj almak isteyenlere ...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X