Şimdi Ara

Özge Gürel SS'Lİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
4.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kız iyide dizi tam anlamıyla çöp
  • Kız 87'li Medcezir Dizisinde Görmüştüm Ada Karakteri Oynuyordu. DH'de Herkes Asosyal Olduğu İçin Özge Sana Bakmaz Boşuna Hayal Kurmayın
    Kız Güzel mi ? Fena Değil Rol Gereğiyle Kezban Moduna Girmiş. Gerçek Hayatta Böyle Davranıyorsa Çöptür
  • pöç
  • 2. Fotoya Ölünür
  • Scott Adkins kullanıcısına yanıt
    aga şu 4. fotoda öpüştüğü adamın sesi dublaj mı ya dün gece bi yarım saat baktım diziye adamın sesi acayip dublaj gibi duruya
  • Boyu epey kısa ama bu kızın 150 155 arasıdır
  • Böyle salak salak dizileri seyredenler var hala inanamıyorum bu memleketin haline.
  • Dizi çok saçma bi de her yeni dizinin başrol oyuncusunu koyup bu çok güzel diye konu acmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

aga şu 4. fotoda öpüştüğü adamın sesi dublaj mı ya dün gece bi yarım saat baktım diziye adamın sesi acayip dublaj gibi duruya

dublaj değil Allah bize next next diye geçmiş adama vermiş herşeyi adam premiumlu olarak dünyaya gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scott Adkins

quote:

dublaj değil Allah bize next next diye geçmiş adama vermiş herşeyi adam premiumlu olarak dünyaya gelmiş

Ya acayip çakma duruyo ama sesi adamın anlamadım gitti, ses çok güzel ama dizide dublaj gibi olmuş çözemedim olayı :D
  • bembeyaz pamuk gibi kız daha ne olsun. yapıştınmı bırakmayaceksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackjack8696

bembeyaz pamuk gibi kız daha ne olsun. yapıştınmı bırakmayaceksın.

•  Özge Gürel SS'Lİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scott Adkins

quote:

ulan nasıl dublaj değil gün yüzü gibi ortada işte düblaj olduğu
  • Hiç izlemedim ama adından belli dizinin ne olduğu. Nefret ediyorum şöyle ilişki odaklı dizilerden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk fotoda hamile sandım bir an beğendiysen eksi ver mübarek
  • tro ya benziyor ciddiyim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.