Bildirim
TTnet altyapı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Up
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bunu bende sordum ama cevap alamadım forumda bılen yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: dbmaster
bunu bende sordum ama cevap alamadım forumda bılen yok.
Siz şuan az mı alıyosunuz
bu konuyu inceleyin detaylı olarak verdim, sizinde benim dediğimi diyorsunuz değilmi ?
http://forum.donanimhaber.com/m_95114601/f_//tm.htm#95116780 -
quote:
Orijinalden alıntı: dbmaster
bu konuyu inceleyin detaylı olarak verdim, sizinde benim dediğimi diyorsunuz değilmi ?
http://forum.donanimhaber.com/m_95114601/f_//tm.htm#95116780
Evet acaba modeme giden adsl kablosunu cat 6 veya 7 yapsam hız artar mı??
Bina girişindeki ankastre kutusundan evdeki modeme kadar gelen kabloyu cat6 saf bakır kabloyla değiştirirseniz fark olacaktır büyük ihtimal. Kablonun kaliteli olanlarını inşaat malzemesi satan elektrikçilerde bulabilirsiniz. Bakır kablo olmasına dikkat edin. İçi alüminyum, dışı bakır kaplama olanlardan(CCA) almayın.
Kablo ekleri için telekom özel konektörler kullanıyor. Eğerki eve ekip çağırırsanız onların kullandığı malzemeyle ek yapılması daha iyi olur. Çağırmazsanızda sizin yaptığınız eklerin düzgün ve hava teması olmayacak şekilde yapıldığından emin olun.
Aynı anda telefon kullanıyorsanız kaliteli bir splitter ile kullanın hattı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefon kullanmıyorum ekde olmayacak, cat 7 orjınal kablo ankastre kutudan cıkıp dırek modeme gırıcek
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X