Şimdi Ara

PS4,PSN SİLMEK İÇİN YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şifresini.email şifresini unutuğum,online giriş yapamadığım bir psn kullanıcısını ,ps4 üzerinden nasıl silerim.

Bir çok yeri araştırdım bir bilgiye ulaşamadım bir türlü silemiyorum silmek için çevrim içi olmam gerekiyor.

Fabrika ayarlarına geri döndürdüm herşey siliniyor ama kullanıcı isimleri kallıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en-ata -- 24 Temmuz 2014; 9:18:40 >

• Ayarlar-oturum ayarlari var ordan siliniyor yanlis hatirlamiyorsam.ps4 acik olsa daha iyi yardimci olurdum aslinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Santa.Monica kullanıcısına yanıt
    Dostum denedim çevrim içi tekrar deneyin yazıyor.Başka bir yolu olmalı ama bir türlü bulamadım

Ps4 ün üzerinde dursun öneli deyi dicemde birincisi kart bilgilerimi vermiştim plus üyeliğini uzatır diye korkuyorum.

İkincisi ps4 her açıldığında onun üzerimdem açılıyor ben kendim elle kullanıcıyı degiştiriyorum.
  • Sony call center ı arayıp onlardan teknik yardım isteseniz?
  • Ben bir cok kez dedigim yolla sildim kullanicilari.otomatik cekme acik degil dimi hocam?aciksa gecmis olsun zamani geldiginde direk ceker parayi.keske mail ve sifreyi bir yere kaydetseydiniz.

Açık ama bunun bir yolu olmalı ne olcak şimdi 3 aya bir yada her sene ordan çekip durcak mı.
  • Ayarlar-Kullanıcılar-Kullanıcı Sil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam Acil Lütfen..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arayım hemen bir ihtimal açıklayıcı bir cevap verirler
  • Arkadaşım olmuyor çevrim içi olmam gerekiyor.
  • İlla ki bir yolu vardir hocam.sony call center la gorusun isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: en-ata

Arkadaşım olmuyor çevrim içi olmam gerekiyor.

O zamam hesabı deaktive et PS üzerinden içeriklerinden yararlanmazsın ,zaten 16 taneye kadar kullanıcı kullanılabiliyor ,1 tane fazlalık dursun birşey olmaz
    Hiçbir yolu yokmuş aradım kartı iptal ettirin yazıyor.

Adama format atınca bile kullanıcılar kalıyor diyorum bir türlü anlamıyor kullandıgı iki cümle var bana onu söyleyip duruyor.

Başka bir kullanıcı açın, format atın,kartı iptal ettirin
  • Benim bildiğim deaktive için çevrim içi olman lazım.

Senin bildiğin başka bir yol varsa lütfen anlat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkayCoskun

quote:

Arkadaşım olmuyor çevrim içi olmam gerekiyor.

O zamam hesabı deaktive et PS üzerinden içeriklerinden yararlanmazsın ,zaten 16 taneye kadar kullanıcı kullanılabiliyor ,1 tane fazlalık dursun birşey olmaz

Arkadasin karti kayitliymis deaktive etse bile kart kayitli durur hesapta ve gunu geldiginde ceker parayi.

• quote:

Adama format atınca bile kullanıcılar kalıyor diyorum bir türlü anlamıyor kullandıgı iki cümle var bana onu söyleyip duruyor.

Tek care bankayi arayip kartim calindi bana yeni kart yollayin demek olur hocam.ancak o sekilde hallolur

• quote:

Orijinalden alıntı: Santa.Monica

quote:

Tek care bankayi arayip kartim calindi bana yeni kart yollayin demek olur hocam.ancak o sekilde hallolur

Bende aynısını yaptım kartı iptal ettirdim.O hesapta durcak artık ne yapalım

Yardımlarınız için Teşekürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.