Şimdi Ara

Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.991
Cevap
4
Favori
793.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ctuhta

quote:

Orjinalden alıntı: ribas

Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)

Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)

çok önemli bi yere dikkat diyorum.dikkat ederseniz çatıyla tribün arası boşluk var. bu çok kötü.fenerin stadıda böyleydi ilk tribünler kapatmak için bi ton uğraştılar sonra reklam panosu falan filan.

ordan gelen rüzgar özellikle kışın taraftarı kötü etkiler ayrıca sesin dağılmasına sebep olabilir. dikkat derim.

haklı olabilirsin ama yeni yapılmış ve yapılacak olan emirates ve yeni anfield çalışmalarına bir bak istersen.onlarda öyle.google da bulabilirsin.

• *VelociRaptor*,

Yeni Anfield Road'da Boşluk, Tribünü Kapatan Çatının üzerinde. yani dolayısıyla ses dışarı çıkmıyor, bir nevi - eski anfield road'a bir çatı yapılmış gibi oluyor. ama Seyrantepe resimlerinde boşluk, Tribün ve Çatı arasında.

Aynı sorun önceden belirttiğim gibi, Şükrü Saraçoğlunda, Lyon stadında, atatürk olimpiyat stadı gibi birçok statta var...

bu sorun, atmosferleri muhteşem olan Old Trafford ve Anfield Road gibi statlarda yok...
  •  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)

emirates stadı...7 metrelik boşluk bu stadta da var...ayrıca gördüğünüz gibi tribün şekli bizim projenin tıpatıpı nerdeyse...
  • iyi de emirates stadının ambiyansı iyi değilki...
  • Arkadaşlar o yandaki boşlukları fazla düşünmeyin hastahane yapıldığında dışarı fazla ses gidiyor hastalar rahatsız oluyor diye bir şekilde kapatırlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melik

iyi de emirates stadının ambiyansı iyi değilki...

ama dikkat edersen yeni yapılan stadlar bu şekilde oluyor hep...demekki uefa nın verdiği izin bu kadar...
  • ayrıca bilmiyorum ama kesin projemi ki bu.yani konuşmalarımız boşada olabilir.ama böyleysede bence mükemmel.o dalgalanmanın gerçekten bir nedeni olabilir.yani sonuçta yeni stadlarda(alvelade,emirates)da öyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *VelociRaptor*

ayrıca bilmiyorum ama kesin projemi ki bu.yani konuşmalarımız boşada olabilir.ama böyleysede bence mükemmel.o dalgalanmanın gerçekten bir nedeni olabilir.yani sonuçta yeni stadlarda(alvelade,emirates)da öyle.

ihale olacağına göre artık dönüş yok...yada yoktur umarım...ki dergide çıktı bu kadar yaygara koparttığına göre başkan ayarladı işleri...ilk defa..
  • quote:

quote:

quote:

[simage]http://img244.imageshack.us/img244/1351/stat3yq6.jpg

[simage]http://img261.imageshack.us/img261/4678/stat1tr6.jpg

çok önemli bi yere dikkat diyorum.dikkat ederseniz çatıyla tribün arası boşluk var. bu çok kötü.fenerin stadıda böyleydi ilk tribünler kapatmak için bi ton uğraştılar sonra reklam panosu falan filan.

ordan gelen rüzgar özellikle kışın taraftarı kötü etkiler ayrıca sesin dağılmasına sebep olabilir. dikkat derim.

haklı olabilirsin ama yeni yapılmış ve yapılacak olan emirates ve yeni anfield çalışmalarına bir bak istersen.onlarda öyle.google da bulabilirsin.

arkadaşım öyle diyosnda o statlar coğrafi koşulları türkiye gibi değil kışın.
    seyrantepe her nekadar şehrin içindede olsa stadın yapılacağı yer olimpiyat stadı gibi kuytu çöl bi yerde .kışın istanbulun soğuğu taraftarı kötü etkiler.bırakın anfield road u emirats i falan .size diyorum burda yanıbaşımızda fenerbahçe stadyumu var .onlar yaptı bu hatayı deli gibi soğuk geliyo ordan .(türkiye almanya maçına gittim .üstelik mart ayı flandı.)

yani okadar yapmışken orayıda kapatıver ne güneş gelsin ne soğuk gelsin ne toz gelsin ne ses dağılsın.üstü kapansa noolur kapanmasa noolur.bu benim görüşüm tabi saygı duyarım .

• bir boşluk var evet ama o kadar da büyük bişey olacağını zannetmiyorum. madem bundan bu kadar rahatsızız mail yağmuruna tutalım kulübü bi incelesinler
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

bir boşluk var evet ama o kadar da büyük bişey olacağını zannetmiyorum. madem bundan bu kadar rahatsızız mail yağmuruna tutalım kulübü bi incelesinler

aynen bende katılıyorum mail yağmuru yapmamız mantıklı:)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

seyrantepe her nekadar şehrin içindede olsa stadın yapılacağı yer olimpiyat stadı gibi kuytu çöl bi yerde .kışın istanbulun soğuğu taraftarı kötü etkiler.bırakın anfield road u emirats i falan .size diyorum burda yanıbaşımızda fenerbahçe stadyumu var .onlar yaptı bu hatayı deli gibi soğuk geliyo ordan .(türkiye almanya maçına gittim .üstelik mart ayı flandı.)

yani okadar yapmışken orayıda kapatıver ne güneş gelsin ne soğuk gelsin ne toz gelsin ne ses dağılsın.üstü kapansa noolur kapanmasa noolur.bu benim görüşüm tabi saygı duyarım .

orada açıklık olmazsa çimler hava almaz ve her ay çim değiştirmek zorunda kalırız ki bu işlem oldukça tuzlu....

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

orada açıklık olmazsa çimler hava almaz ve her ay çim değiştirmek zorunda kalırız ki bu işlem oldukça tuzlu....

yapma abi naaptın yaa üstü açık dikdörtgen bi alan nası hava almaz.he üstü kapalı dersen açılabilir olduğunu unutmamamk gerekir.

he yinede hava almaz dersen sözkonusu kısım açılır kapanır bi şekilde yapılabilir.sadece maç günleri kapatılır.buda çok zor bişey değil.

• quote:

Orjinalden alıntı: black jack

quote:

bir boşluk var evet ama o kadar da büyük bişey olacağını zannetmiyorum. madem bundan bu kadar rahatsızız mail yağmuruna tutalım kulübü bi incelesinler

aman gözünüzü seveyim.bu kadar yaklaştık bide cayarlar falan.
    işin şakası tahminimce mühendisler bunları düşünmüştür.yani buna uygun bir çözüm öngörmüşlerdir.ayrıca sonuçta stadda maç izliyoruz evde değil,nerde kaldı "karda kışta" tezahuratları?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: black jack

quote:

aman gözünüzü seveyim.bu kadar yaklaştık bide cayarlar falan.
    işin şakası tahminimce mühendisler bunları düşünmüştür.yani buna uygun bir çözüm öngörmüşlerdir.ayrıca sonuçta stadda maç izliyoruz evde değil,nerde kaldı "karda kışta" tezahuratları?

soru1 olimpiyat stadına gittinmi? gittiysen hangi ayda gittin.?
    soru2 olimpiyat stadını ahmet dayı ile veli amca yapmadı orayıda mühendisler yaptı.

• olimpiyat stadı futbol amaçlı yapılan bi stad deil yalnız bunuda söleyelim...
  • son verilen fotoları beğenmedim, olimpiyat stadyumuna benziyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

son verilen fotoları beğenmedim, olimpiyat stadyumuna benziyo

aynı fotoğraflara bakmadık galiba , olimpiyat ne alaka...
  • quote:

olimpiyat stadı futbol amaçlı yapılan bi stad deil yalnız bunuda söleyelim...

ne amaçla olursa olsun o rüzgarı düşünememiş mühendislere mühendis demem ben.
    valla ben bilmem nası yaparlarsa yapsınlar .hiç hevesim kalmadı zaten bugünkü maçtan sonra.
    canaydın gitmeden bu kulübün havası değişmeyecek.
    stadıda adam gibi yapsınlar tokinin eline bırakmasınlar.yoksa tokinin yapacağı stat yarım yamalak olur.

10 yıldır stat bekliyoruz adam gibi olsun bari.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.