Stadın üstü sanırsam yılda en fazla 10 kez kapatılabilecekmiş
nieki cok mu zor yada maliyetli
Hocam çok fazla elektrik enerjisi gidiyormuş öyle biliyorum.Faturası ağır olur diyorlar.Sadece çok kötü bir hava koşulu olursa o zaman olacak.52,000 kişilik stadın üstünü açıp kapamak kolay değil tabi
Surekli stadin ustunu acip kapatmaya zaten gerek yok. Havalar bozulunca kapatirlar taki havalar duzelene kadar. Zaten Cati gunes isigini gecirecegi icin cimler stad kapali oldugunda da yasayabiliyor
Arkadaşlar tam 1 aylık gelişmeyi net bi şekilde görmenizi istiyorum...
14 Temmuz
14 Ağustos
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
Arkadaşlar tam 1 aylık gelişmeyi net bi şekilde görmenizi istiyorum...
14 Temmuz
14 Ağustos
Alıntıları Göster
Her gün inşaatın önünden geçiyorum...Oradaki hareketliliği , vinçlerin çalışmasını görmek gerçekten çok güzel
quote:
Orijinalden alıntı: VGroove
Her gün inşaatın önünden geçiyorum...Oradaki hareketliliği , vinçlerin çalışmasını görmek gerçekten çok güzel
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: VGroove
Arada durup foto çeksen aslantepe.biz ailesi adına olmaz mı
Sanırım kırmazsın bizi...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: VGroove
Arada durup foto çeksen aslantepe.biz ailesi adına olmaz mı
Sanırım kırmazsın bizi...
Alıntıları Göster
2 geniş açı arasında ki 1 ayda oluşan fark inanılmaz.Maşallah
quote:
Orijinalden alıntı: Vipracing
2 geniş açı arasında ki 1 ayda oluşan fark inanılmaz.Maşallah
Alıntıları Göster
Stadın Son Durumu (15 Ağustos)
quote:
Orijinalden alıntı: Sismar
Stadın Son Durumu (15 Ağustos)
Alıntıları Göster
Gün geçtikçe hızla ilerliyor güzel gelişme
quote:
Orijinalden alıntı: grrdn
Gün geçtikçe hızla ilerliyor güzel gelişme
Alıntıları Göster
Bu hızda bile anca yetişir 29 ekime ama... Olimpiyat stadının rüzgar paneli getirtilmesi taktırılması bile bayağı uzun zaman almıştı... İnşaat kısmı hızlı ilerlesede yapılacak çok şey var...
quote:
Orijinalden alıntı: Sovereign_Khan
Bu hızda bile anca yetişir 29 ekime ama... Olimpiyat stadının rüzgar paneli getirtilmesi taktırılması bile bayağı uzun zaman almıştı... İnşaat kısmı hızlı ilerlesede yapılacak çok şey var...
Alıntıları Göster
çok güzel bir stadımız olacak inşallah
quote:
Orijinalden alıntı: gyükseltürk
çok güzel bir stadımız olacak inşallah
Alıntıları Göster
valla ne yalan söyliyem aslantepe.biz adresinde sabırsızlıkla bekliyom fotoları @nolamaz'da orda ammada post kastmış mühendis olmuş rütbesi orda...
quote:
Orijinalden alıntı: crackbaba
valla ne yalan söyliyem aslantepe.biz adresinde sabırsızlıkla bekliyom fotoları @nolamaz'da orda ammada post kastmış mühendis olmuş rütbesi orda...
Alıntıları Göster
Bu stat bizim için hayati önem taşıyor. Ben çok önem veriyorum. Artık rüyalarımda bile başka birşey görmüyorum. Ne var ne yok hepsi Galatasaray için, hepsi yeni stadımız için. Onunla yatıp onunla kalkıyorum
quote:
Bu stat bizim için hayati önem taşıyor. Ben çok önem veriyorum. Artık rüyalarımda bile başka birşey görmüyorum. Ne var ne yok hepsi Galatasaray için, hepsi yeni stadımız için. Onunla yatıp onunla kalkıyorum
Alıntıları Göster
Arkadaşlar sizden ricam lütfen şu göndereceğim linke girin ve okuyun. İnanın hayatınızda böyle komedi görmemişsinizdir
Dün girdim gül gül öldüm. Hatta mesajlarımı bile görebilirsiniz orda. Ama tabi burda kullanılmayacak mesajlar
Neyse, siz girin ve şamatayı, gırgırı ve komediyi kaçırmayın. Rezillikte son nokta flaş flaş flaş