Stad yapılıyor. Herkes görevini yapıyor... Bitince bizim görevimiz başlayacak. Görevimiz o stadı boş bırakmamak.
Gelecek sezon 40 bin ortalamaya oynamazsak biz taraftara yazıklar olsun derim.
Gerçekten de herkes tarafından para yok die eleştirilen yönetimin böyle mükemmel bir işe girişmesi gerçekten müthiş bi olay... Bizede stad tamamlandıktan sonra her gs li gibi üzerimize düşen görevi yapmamız ve bu stadı doldurmamız gerekir...
yakalşık 5-6 gün önce geçtim yanından etrafın düzenlenmesinin stadın yapılmasından daha zor olacağını düşünüyorum.Önceden çöplük olarak kullanılmış bir arazi.Bu arada inşaatta baya bir ilerleme var.İnşallah çok güzel olacak yeni yuva
Stad bu mu:
Yoksa bu mu:
quote:
Orjinalden alıntı: dogancan-gs-
Stad bu mu:
Yoksa bu mu:
alttaki
quote:
Orjinalden alıntı: stigion
quote:
Orjinalden alıntı: dogancan-gs-
Stad bu mu:
Yoksa bu mu:
alttaki
bildiğim kadarıyla alttaki bizim,,fakat şu G ve S harflerinden oluşan yol dahil olacakmı stada? ilk başta vardı daha sonra onu kaldırdılar???
o olsa çok orijinal olurdu
Tribünün ilk ve ikinci katlarının kaç derecelik eğime sahip olacağını bilen var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: DuSK26
bildiğim kadarıyla alttaki bizim,,fakat şu G ve S harflerinden oluşan yol dahil olacakmı stada? ilk başta vardı daha sonra onu kaldırdılar???
o olsa çok orijinal olurdu
GS yazılı yolu yapamazlar çünki stat devletin sonuçta
Ali Sami Yen de devletin ama duvarlar sarı kırmızı. Türkiye'deki bütün stadlar devlete ait, kulüpler kirada.
Bu staddaki ilk Gs Fb maçını düşünemiyorum, hepimiz gideriz hacılar çünkü hepimize yer olucak
quote:
Orjinalden alıntı: senfield25
quote:
Orjinalden alıntı: crackbaba
quote:
Orjinalden alıntı: Pikaj
kar yağdığında biz çatımızı kapatırken bazıları yere naylon sermekle uğraşıcak
Yawww ne adamsınız çamır atmayın hemen fenereee
Unuttular biz saraçoğlunda pisuvarlara işerken onlar samiyendeki delik arıyolardı ....
quote:
Orjinalden alıntı: Merc4eve
quote:
quote:
quote:
Unuttular biz saraçoğlunda pisuvarlara işerken onlar samiyendeki delik arıyolardı ....
Unuttun galiba, biz sami yen de real madrid i ağırlarken, siz pendikspor maçında lüks pisuvarala işiyodunuz...
@Sovereign_Khan koptum mesaja
Stadın üstü sanırsam yılda en fazla 10 kez kapatılabilecekmiş
quote:
Orjinalden alıntı: Sovereign_Khan
quote:
Orjinalden alıntı: Merc4eve
quote:
quote:
quote:
Unuttun galiba, biz sami yen de real madrid i ağırlarken, siz pendikspor maçında lüks pisuvarala işiyodunuz...
bu biraz ağır oldu be
merlinthewizard neden öyle ben alakayı anlamadım???
quote:
Orjinalden alıntı: merlinthewizard
nieki cok mu zor yada maliyetli
quote:
Orjinalden alıntı: Sovereign_Khan
Bu staddaki ilk Gs Fb maçını düşünemiyorum, hepimiz gideriz hacılar çünkü hepimize yer olucak
Hekese ye olacagini sanmiyorum. Olimpiyat stadinda derbi oynandi 71 bin biletin hepsi satildi. Bende maratondaydim
quote:
Orjinalden alıntı: mercan2021
quote:
Orjinalden alıntı: merlinthewizard
nieki cok mu zor yada maliyetli
Hocam çok fazla elektrik enerjisi gidiyormuş öyle biliyorum.Faturası ağır olur diyorlar.Sadece çok kötü bir hava koşulu olursa o zaman olacak.52,000 kişilik stadın üstünü açıp kapamak kolay değil tabi