quote:Orijinalden alıntı: Boztas03 Yedek kulübesi demekki kameranın tam karşısında olacak. Sami yende bu taraftaydı, bu stadda karşıda olacak yok hocam yedek klübesinin arkasında olur kamera.. hatta klubenin arkasında üst kat tribününde kamera yeri sanırım bir boşluk var orta kısımda
quote:Orijinalden alıntı: El Cazador quote:Orijinalden alıntı: Boztas03 Yedek kulübesi demekki kameranın tam karşısında olacak. Sami yende bu taraftaydı, bu stadda karşıda olacak Ne alaka ayrıca dünyanın hiçbir yerinde öyle bir stat yok bildiğim kadarıyla. Var Örnek veremeyeceğim ama kaç kere izlediğimi hatırlıyorum yedek kulübesi karşıda olan stadyum. Sanırsam İtalya'daydı.
quote:Orijinalden alıntı: canus quote:Orijinalden alıntı: darbe16 Bu ne lanEn üstteki biri işese kaleciyi vurur Sabri'de onu işerken vurur ödeşirler.
quote:Orijinalden alıntı: SouL InvictuSquote:Orijinalden alıntı: canus quote:Orijinalden alıntı: darbe16 Bu ne lanEn üstteki biri işese kaleciyi vurur Sabri'de onu işerken vurur ödeşirler. Alıntıları Göster arkadaşlar yedek klübesinin arkasındaki tribünlerin üst kattındaki koltuk takılmayan yer basın tribünü falan mı olacak acaba?
quote:Orijinalden alıntı: bdurmus arkadaşlar yedek klübesinin arkasındaki tribünlerin üst kattındaki koltuk takılmayan yer basın tribünü falan mı olacak acaba? Aynen basın tribünü olacak. Masalı koltuklar gelecek oraya.
quote:Orijinalden alıntı: Roohansquote:Orijinalden alıntı: bdurmus arkadaşlar yedek klübesinin arkasındaki tribünlerin üst kattındaki koltuk takılmayan yer basın tribünü falan mı olacak acaba? Aynen basın tribünü olacak. Masalı koltuklar gelecek oraya.Alıntıları Göster Yalnız kale arkalarının dikliği gerçekten ürkütücü.
quote:Orijinalden alıntı: kkeitaYalnız kale arkalarının dikliği gerçekten ürkütücü.Alıntıları Göster Benim anlamadığım şey deplasman tribünü ne olacak arkadaşlar? Tek katmı verilcek iki katmı? ve deplasman tribünündeki Localara zarar gelmicekmi?
quote:Orijinalden alıntı: Ali Sami YenBenim anlamadığım şey deplasman tribünü ne olacak arkadaşlar? Tek katmı verilcek iki katmı? ve deplasman tribünündeki Localara zarar gelmicekmi?Alıntıları Göster Stada bakın.
quote:Orijinalden alıntı: freestyle_Stada bakın. Alıntıları Göster Birde bizim stada bakın.Biz daha iyisini yaptık, oldu.
quote:Orijinalden alıntı: freestyle_Birde bizim stada bakın.Biz daha iyisini yaptık, oldu. Alıntıları Göster Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu!!!
quote:Orijinalden alıntı: freestyle_ Stada bakın. Hep düşünürdüm meşaleyi atsam yanar mı diye attım yanacak.
quote:Orijinalden alıntı: freestyle_ Stada bakın. Görgüsüzlük yapmayalım. Biz gecekonduda oynarken adamlar 5 senedir bu stadda oynuyorlar.
quote:Orijinalden alıntı: Barbar quote:Orijinalden alıntı: freestyle_ Stada bakın. Görgüsüzlük yapmayalım. Biz gecekonduda oynarken adamlar 5 senedir bu stadda oynuyorlar. İyi de Barış abi bu şimdi onların ezileceği anlamını değiştirmez ki.
quote:Orijinalden alıntı: Barbar quote:Orijinalden alıntı: freestyle_ Stada bakın. Görgüsüzlük yapmayalım. Biz gecekonduda oynarken adamlar 5 senedir bu stadda oynuyorlar. Şimdide biz 5 yıldızlı stadda oynarken, onlar gecekondu stili stadda oynayacak. nihohohohoho
quote:Orijinalden alıntı: Guest-11475B916quote:Orijinalden alıntı: Barbar quote:Orijinalden alıntı: freestyle_ Stada bakın. Görgüsüzlük yapmayalım. Biz gecekonduda oynarken adamlar 5 senedir bu stadda oynuyorlar. Şimdide biz 5 yıldızlı stadda oynarken, onlar gecekondu stili stadda oynayacak. nihohohohoho Alıntıları Göster İşte bu yazdıklarınız tam hazımsızlık.