quote:Orijinalden alıntı: GuestSulama bitti ama şu an ışıklar yandı, çok harika.Sırada ne var? İlk koltuklarmı takılacak skorboardmu?
quote:Orijinalden alıntı: umut5513 Sırada ne var? İlk koltuklarmı takılacak skorboardmu? Koltuklar bitmeden skorbord takılır belki.
quote:Orijinalden alıntı: El Cazadorquote:Orijinalden alıntı: umut5513 Sırada ne var? İlk koltuklarmı takılacak skorboardmu? Koltuklar bitmeden skorbord takılır belki.Alıntıları Göster Sulamaya devam ediliyor. Ortalama kaç günde zemin tam kendine gelir?
quote:Orijinalden alıntı: Tugi Leite Kendi Çalışmam buyrun arkadaşlar uAslan aslantepe.biz /> kardeş çalışmalarını zevkle izliyoruz. (bende aslantepe.biz den Ömer ) Günün fotoları; kaynak :www.aslantepe.biz http://www.aslantepe.biz/ekim-2010/16-ekim-2010-fotograflari/
quote:Orijinalden alıntı: umut5513 Sulamaya devam ediliyor. Ortalama kaç günde zemin tam kendine gelir? Haftaya bu günlerde kesim işlemleri de bitmiş olabilir, yani 1 haftada maç oynanacak kıvama gelir
quote:Orijinalden alıntı: deniz c quote:Orijinalden alıntı: umut5513 Sulamaya devam ediliyor. Ortalama kaç günde zemin tam kendine gelir? Haftaya bu günlerde kesim işlemleri de bitmiş olabilir, yani 1 haftada maç oynanacak kıvama gelir 29 ekimde çimler tokinin kabulüne sunulacak. içeride çalışanlar maç yapmak istiyor :D yetkili bayan 29 ekimden önce olmaz dedi :D :D
quote:Orijinalden alıntı: fz18 quote:Orijinalden alıntı: Tugi Leite Kendi Çalışmam buyrun arkadaşlar uAslan aslantepe.biz /> kardeş çalışmalarını zevkle izliyoruz. (bende aslantepe.biz den Ömer ) Günün fotoları; kaynak :www.aslantepe.biz http://www.aslantepe.biz/ekim-2010/16-ekim-2010-fotograflari/ İkinci fotoğraftaki şey uzay mekiği mi ?
quote:Orijinalden alıntı: Tayfa-140 quote:Orijinalden alıntı: fz18 quote:Orijinalden alıntı: Tugi Leite Kendi Çalışmam buyrun arkadaşlar uAslan aslantepe.biz /> kardeş çalışmalarını zevkle izliyoruz. (bende aslantepe.biz den Ömer ) Günün fotoları; kaynak :www.aslantepe.biz http://www.aslantepe.biz/ekim-2010/16-ekim-2010-fotograflari/ İkinci fotoğraftaki şey uzay mekiği mi ? görüntü gerçekten harika.. birde o alt kısım kapatılacak ve sarı kırmızı şerit çekilecek (ışıklı) manzara harika olacak yani..
quote:Orijinalden alıntı: Tayfa-140 İkinci fotoğraftaki şey uzay mekiği mi ? Eheuhehh, aynısını düşünüyordum. Dedim Airbus fabrikası falan herhalde...
quote:Orijinalden alıntı: fz18quote:Orijinalden alıntı: Tayfa-140 quote:Orijinalden alıntı: fz18 quote:Orijinalden alıntı: Tugi Leite Kendi Çalışmam buyrun arkadaşlar uAslan aslantepe.biz /> kardeş çalışmalarını zevkle izliyoruz. (bende aslantepe.biz den Ömer ) Günün fotoları; kaynak :www.aslantepe.biz http://www.aslantepe.biz/ekim-2010/16-ekim-2010-fotograflari/ İkinci fotoğraftaki şey uzay mekiği mi ? görüntü gerçekten harika.. birde o alt kısım kapatılacak ve sarı kırmızı şerit çekilecek (ışıklı) manzara harika olacak yani..Alıntıları Göster stadın her yeri sarı kırmızı olmalı. evet bekliyoruz
quote:Orijinalden alıntı: birahalasogukstadın her yeri sarı kırmızı olmalı. evet bekliyoruz Alıntıları Göster bir bakıyoruz reklam panolarını eski tür yapıyorlar yemi ederim bildiğim tüm küfürleri sayarım stadı yapanlara
quote:Orijinalden alıntı: Hüseyin**bir bakıyoruz reklam panolarını eski tür yapıyorlar yemi ederim bildiğim tüm küfürleri sayarım stadı yapanlaraAlıntıları Göster Şükürler olsun ki çimde bitti. Tek sevmediğim nokta üst kat merdiven sıklığı. Artık onada yapcak bişe yok
quote:Orijinalden alıntı: nolamazŞükürler olsun ki çimde bitti. Tek sevmediğim nokta üst kat merdiven sıklığı. Artık onada yapcak bişe yok Alıntıları Göster aslantepe.biz den Aydın ÖZAY in geniş açı çalışması;
quote:Orijinalden alıntı: fz18aslantepe.biz den Aydın ÖZAY in geniş açı çalışması; Alıntıları Göster Bu stadın ilk maçına gitmek için varımı yoğumu verebilirim. Şimdiden bi heyecan bastı beni.
quote:Orijinalden alıntı: kangaetemoBu stadın ilk maçına gitmek için varımı yoğumu verebilirim. Şimdiden bi heyecan bastı beni.Alıntıları Göster Müthiş bir zemin bekliyorum haydi hayırlısı.
quote:Orijinalden alıntı: pitratMüthiş bir zemin bekliyorum haydi hayırlısı.Alıntıları Göster Eğer ki zemini doğru dürüst sermedilerse orda zeminde çalışan işçileri şişlerim...
quote:Orijinalden alıntı: nolamazEğer ki zemini doğru dürüst sermedilerse orda zeminde çalışan işçileri şişlerim...Alıntıları Göster Zemini seren işçiler Türk değil mi? Onlar yabancı değil.
quote:Orijinalden alıntı: umut5513Zemini seren işçiler Türk değil mi? Onlar yabancı değil.Alıntıları Göster Altın gibi parlıyor.Ne güzel bir yeşil rengi bu