yaw estetik kaygı taşıyarak yapmadım buna benzer birşey mi olacak yan tarafları açık mı kalacak bütün koltuklar aynı renkte mi olacak diye sormak için yaptım.. fikir versin diye
yoksa bu kadar iğrenç birşeyi koymam foruma
quote:
Orijinalden alıntı: -BoZ-
quote:
Orijinalden alıntı: AC DC
quote:
Orijinalden alıntı: -BoZ-
quote:
Orijinalden alıntı: [ReNoVaTiO]
"barostheking" nickli dostumuzun calışması...
koltukların şöyle bir görüntüsü olur heralde?
az kaldı az
Hocam Sami Yen de kalalım mümkünse
yaw estetik kaygı taşıyarak yapmadım buna benzer birşey mi olacak yan tarafları açık mı kalacak bütün koltuklar aynı renkte mi olacak diye sormak için yaptım.. fikir versin diye
yoksa bu kadar iğrenç birşeyi koymam foruma
Alıntıları Göster
@comanderr sen yenisin galiba
quote:
Orijinalden alıntı: *Reventon*
Stadınız çok güzel oluyor.Her gün takip etmeye çalışıyorum bu konuyu. Açılış maçı için özel birşey düşünüldümü.O maça gitmeyi düşünüyorumda
?
quote:
quote:
Stadınız çok güzel oluyor.Her gün takip etmeye çalışıyorum bu konuyu. Açılış maçı için özel birşey düşünüldümü.O maça gitmeyi düşünüyorumda
?
Hocam medyada Barcelona'ya teklif götürülecek falan dendi fakat ne denli doğru bilmiyorum.Yönetim illâki şaşalı bir açılış planlıyordur, henüz kesin bilgi yok bildiğim kadarı ile.
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
quote:
quote:
?
Hocam medyada Barcelona'ya teklif götürülecek falan dendi fakat ne denli doğru bilmiyorum.Yönetim illâki şaşalı bir açılış planlıyordur, henüz kesin bilgi yok bildiğim kadarı ile.
Cevap için teşekkürler. Aslında Barcelona güzel seçim olur.Böyle bir stadın açılışına yakışıcak az sayıda takımdan biri Barcelona.
quote:
Sırf organizasyonlar için özel şirketler ve özel firmalarla anlaşıldı. Sanırım ING olması lazım bu firmanın ismi...
Henüz kesinlik kazanmasa da mükemmel açılış olacağına ve Barça'nın da geleceğine inanıyorum ben. Giden pişman olmaz kesinlikle...
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
quote:
Sırf organizasyonlar için özel şirketler ve özel firmalarla anlaşıldı. Sanırım ING olması lazım bu firmanın ismi...
Henüz kesinlik kazanmasa da mükemmel açılış olacağına ve Barça'nın da geleceğine inanıyorum ben. Giden pişman olmaz kesinlikle...
Bilgi için teşekkürler. Organizasyon sadece maç ilede kalmaz sanırım maçtan önce çeşitli etkinlikler düzenliyceklerdir diye düşünüyorum.Böyle bir stada yakışıcak açılış umarım yapılır.
quote:
Orijinalden alıntı: Atatürk_1881
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
quote:
Bilgi için teşekkürler. Organizasyon sadece maç ilede kalmaz sanırım maçtan önce çeşitli etkinlikler düzenliyceklerdir diye düşünüyorum.Böyle bir stada yakışıcak açılış umarım yapılır.
Alıntıları Göster
Konserler, çekilişler, gösteriler vs. Baya renkli bir gün olur herhalde. Orda olmayı o kadar isterim ki ama biletler uçuk bir fiyattan çıkar herhalde.
quote:
Orijinalden alıntı: murselsevim
Konserler, çekilişler, gösteriler vs. Baya renkli bir gün olur herhalde. Orda olmayı o kadar isterim ki ama biletler uçuk bir fiyattan çıkar herhalde.
Alıntıları Göster
Shaktar Donetsk'in stadyumu Don Bass Arena'nın açılışı
vayy kareografi fln süper yapmışlar inş. bizdede böle bişeyler olur
Alıntıları Göster
Ancak bu kadar güzel olabilirdi bir açılış herhalde. Ağlamak istiyorum.
quote:
Alıntıları Göster
Koltukların rengi UEFA kriterlerine göre en az üç renk olacak diye birşey hatırlıyorum büyük ihtimalle kayserinin stadı yapılırken koltuklar neden böyle çorba gibi dediklerinde aklımda kalmıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: rnk.
Koltukların rengi UEFA kriterlerine göre en az üç renk olacak diye birşey hatırlıyorum büyük ihtimalle kayserinin stadı yapılırken koltuklar neden böyle çorba gibi dediklerinde aklımda kalmıştı.
Valla ilk defa böyle birşey duyuyorum.Böyle bir kriterin gerekçesi ne acaba çok merak ettim
quote:
Alıntıları Göster
Daha güzeli olur Allah'ın izniyle.
quote:
Orijinalden alıntı: MiC
quote:
Orijinalden alıntı: rnk.
Valla ilk defa böyle birşey duyuyorum.Böyle bir kriterin gerekçesi ne acaba çok merak ettim
Tam bende hatırlamıyorum yanılıyorda olabilirim. Koltuklar tek renk olmazsa şaşırmam şahsen.