Şimdi Ara

Kutulu PSN'de Kalıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar örneğin ben PS4e kutulu oyun aldım taktım birşey indirmiyor değilmi?Birde mesala cd kayboldu ama psn de kayıtlı kalıyor mu yani sonra indirmek için

• bazı oyunlar kurulum yapıyor sadece bişey indirmiyorsunuz, cd kaybolursa psnden indirme gibi bi olay yok
  • Kutulu oyunu makineye taktıktan sonra, internet bağlantısına sadece güncelleme dosyalarını indirmek için ihtiyaç duyar. Ayrıca eklenti, dlc vs.

Bunların haricinde internet bağlantınız da olmadan kutulu oyunu oynayabilirsiniz. Fakat sizin yukarıda bahsettiğiniz gibi kutulu oyunun PSN'e kaydolması gibi bir husus söz konusu değildir. Bluray Disc olmadığı müddetçe oyunu çalıştıramazsınız.
  • Cevaplarınız için teşekkürler ikinizede +1 verdim.Kayıtlı kalmama işi saçmaymış :/ CD kaybetmem zaten kutusunu rafa koyarım kalır orda :)
  • İlk aldıgın cd 1 oyun olmucakmı? Çıkarma diski içinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 e oyunu indiriyor ama internet bağlantısı gerekmiyor sanırsam.oyunu indirir ama indirirken de oynayabilirsiniz.ayrıca disk olmadan da oyunu oynayamazsınız
  • Neresi saçma o zaman herkes oyunu birkere yükler satar. Zaten psn'de kayıtlı kalıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski PES'ler Steam'de Var mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biraz mantık yürütseydin daha iyi olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.