Şimdi Ara

Ana Menüye atma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler dün aldım konsolu. PSN Plus ta aldım hemen ama store da demolara veya oyunlara girdiğimde ana menüye geri atıyor aldığım günden beri, sorun hakkında bilgisi olan var mı?

Ek soru: şuana kadar ps4 e demosu çıkan oyunların listesi var mı? (Psn den göremiyorum bahsettiğim sorun nedeniyle)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

Merhaba beyler dün aldım konsolu. PSN Plus ta aldım hemen ama store da demolara veya oyunlara girdiğimde ana menüye geri atıyor aldığım günden beri, sorun hakkında bilgisi olan var mı?

Ek soru: şuana kadar ps4 e demosu çıkan oyunların listesi var mı? (Psn den göremiyorum bahsettiğim sorun nedeniyle)

Hocam o sıkıntı tr psn de. Ben atınca PS tuşuna basıp geri dönüyorum. Bu işlemi bir iki tekrar edince atmıyor. Saçma ama simdilik idare ediyorum

• o sıkıntı son 1 aydır falan herkes de var, düzelteceklerde bizde görecek diye bekliyoz, ya sistem dilini ingizlice ye cevir yada site üstünde satın al ondan sonra ps den indir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmk20 -- 10 Temmuz 2014; 12:08:02 >
  • @destannn

Yok ben kaçe kere denesem de olmuyor.

@tmk20

Bu kadar yeni konsol için böyle hatalara hemen müdahale etmeleri gerek halbuki... Sistem dilini İngilzice yapsam da PSN Türkçe kalıyor, yine aynı hata yani.
  • bende de böyle bir sıkıntı var. son güncellemeden sonra bu sıkıntı oluştu

• İngilizce yap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlardan PSN dilini İngilizce yap kardeşim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlginç Bir Reset Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Oyundan atma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sistem dilini değiştirmeye gerek yok. psn hesap yönetiminden store dilini ingilizce yapman sorunu çözücektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.