ben aslında firebalda calısıyorum hocam dediklerini yine firebaldan bulabilirsin e baydan yine pahalıya patlayabilir kargo falan cünkü ülke dısı. nese eger ankaradaysan benim boyayı verim bi dene
ebaydaki adamdan mail geldi adama indirim yapabilirmisin dedim adam 1 dolarlık şeyi mailda 3 yazmış
gevur çocuğu işte
bu arada eyvallah kardeşim ben acıbademdeyim (istanbul) malesef
Alıntıları Göster
istiyorsan istedigin ürünleri ben sana gönderiyim istiyorsanda kredi kartı ile alabiliyorsun direbaldan onlar sana atıyor kargoyla.... teknolojide cagre tükenmez yani
quote:
Orijinalden alıntı: mc.kork
istiyorsan istedigin ürünleri ben sana gönderiyim istiyorsanda kredi kartı ile alabiliyorsun direbaldan onlar sana atıyor kargoyla.... teknolojide cagre tükenmez yani
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: mc.kork
quote:
Orijinalden alıntı: CoxeD
quote:
Alıntıları Göster
Gayet hoş olmuş eline sağlık
quote:
quote:
Alıntıları Göster
o kasanın yanında birde küçük bir kasa gördüm onu modlamayı düşünmüyormusun
quote:
Orijinalden alıntı: sp@wn
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: sp@wn
teşekkürler yakında 1 ay içinde tekrar moda girişecem ozman tekrar görüşürüz
quote:
Orijinalden alıntı: volkov_19
Alıntıları Göster
gözden kaçmamış volky :)
quote:
Orijinalden alıntı: volkov_19
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: volkov_19
o benim çok eski bi kasam zaten modlu tepesine fan koydum, birde yan kapağa fosforlu turuncu bi grill yaptım, içinde de sanayi fanı var en aşağı 100cmf hava üflüyor, birde switch var 3 modlu drence göre Anıran mod sessiz mod kapalı mod
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: volkov_19
o benim çok eski bi kasam zaten modlu tepesine fan koydum, birde yan kapağa fosforlu turuncu bi grill yaptım, içinde de sanayi fanı var en aşağı 100cmf hava üflüyor, birde switch var 3 modlu drence göre Anıran mod sessiz mod kapalı mod
Alıntıları Göster
bu arada kasada masanın altına zor sığımıs kasa zaten güzel ledlerle canlanmıs biraz eline sağlık..
quote:
Orijinalden alıntı: sentanoo
bu arada kasada masanın altına zor sığımıs kasa zaten güzel ledlerle canlanmıs biraz eline sağlık..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: sentanoo
hocam sorma yaa masam özel yapım kendim çizip yaptırdım normalde 3 ayağı vardı cm stacker alınca baktım 2 ayak arasına girmiyo hem bi ayağı hemde çekmeceden bir parça kestirdim şimdi milimle giriyor
arkadaşlar maşallah ne göz var sizde
bu arada yeni aldığım bi kararla kasanın dışınıda boyayacam...
araba boyalarından sizce hangisi daha iyi olur fikirlerinizi bekliyorum öndeki siyah kapaklar bile dahil her yeri boyayabilirim...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: sentanoo
hocam sorma yaa masam özel yapım kendim çizip yaptırdım normalde 3 ayağı vardı cm stacker alınca baktım 2 ayak arasına girmiyo hem bi ayağı hemde çekmeceden bir parça kestirdim şimdi milimle giriyor
arkadaşlar maşallah ne göz var sizde
bu arada yeni aldığım bi kararla kasanın dışınıda boyayacam...
araba boyalarından sizce hangisi daha iyi olur fikirlerinizi bekliyorum öndeki siyah kapaklar bile dahil her yeri boyayabilirim...
Alıntıları Göster
Yeni moda çok az kaldı
şuan için renklere karar verdim
kabloları ide ve sata uv truncu yapıcam
kasa içi uv sarı
fakat dış kısma karar veremedim ön yüz siyah kalacak üstte gri var kapak ve üstleri ne renge boyasam???
3-4 gün içinde plexyi kestirmeye gidicem..
quote:
Yeni moda çok az kaldı
şuan için renklere karar verdim
kabloları ide ve sata uv truncu yapıcam
kasa içi uv sarı
fakat dış kısma karar veremedim ön yüz siyah kalacak üstte gri var kapak ve üstleri ne renge boyasam???
3-4 gün içinde plexyi kestirmeye gidicem..
Alıntıları Göster
dostum bana sorarsan tam tersini yap bütünü turuncu parcaları sarı yap diger türlü renkler birbirini bogabilir. cünkü sarı cok farklı bi renk
quote:
dostum bana sorarsan tam tersini yap bütünü turuncu parcaları sarı yap diger türlü renkler birbirini bogabilir. cünkü sarı cok farklı bi renk
Alıntıları Göster
mod ısterük mod nerede mod
quote:
Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate
dostum daha var bu aralar çok işim var ve çok kaliteli birşey yapmaya çalışıyorum o yüzden biraz vakit alacak
@mc.kork
yaa ne diye hep kafamı karıştırıyorsun
turuncu çok göze batacak ama sarı daha az dikkat çeker diye düşündüm..
peki dış kısım için rockford fosgate sende bişilller söööle yaww
quote:
quote:
dostum daha var bu aralar çok işim var ve çok kaliteli birşey yapmaya çalışıyorum o yüzden biraz vakit alacak
@mc.kork
Alıntıları Göster
Renkler artık kafamda iyice oturdu
Kablolar UV Turuncu
Kasa İçi UV Sarı
Kasa dış kısım (cd rom yucaları, yanındaki aliminyum bar ve üsteki platik dışında) metalik siyah
dış boya rengine hala içim sinmedi acaba metalik mavi veya kırmızı yapsam çok mu sırıtır?
quote:
Kablolar UV Turuncu
Kasa İçi UV Sarı
Kasa dış kısım (cd rom yucaları, yanındaki aliminyum bar ve üsteki platik dışında) metalik siyah
dış boya rengine hala içim sinmedi acaba metalik mavi veya kırmızı yapsam çok mu sırıtır?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: CoxeD
Kablolar UV Turuncu
Kasa İçi UV Sarı
ferrari kırmızısı yapsana alttaki tekerleri de deiştiririz böle jantlı büro tekerleği yaptırırız bi de plexisiz kenara koca bi ferrari logosuu adamlar sana para verir belki reklam yapıon die ellerine sağlık güsel olmus devam et bi de sana gatewatch alalım ama
quote:
Orijinalden alıntı: eomer123
quote:
Kablolar UV Turuncu
Kasa İçi UV Sarı
ferrari kırmızısı yapsana alttaki tekerleri de deiştiririz böle jantlı büro tekerleği yaptırırız bi de plexisiz kenara koca bi ferrari logosuu adamlar sana para verir belki reklam yapıon die ellerine sağlık güsel olmus devam et bi de sana gatewatch alalım ama
Alıntıları Göster
mod isterük dayanamiyorük
İlham almamız gerük
quote:
quote:
@mc.kork
Alıntıları Göster
quote:
quote:
@mc.kork
hocam bence sarı göze batar benden demesi ama sen yinede denebu arada boyaları uv mi kullanacaksın?
quote:
quote:
quote:
@mc.kork
hocam bence sarı göze batar benden demesi ama sen yinede denebu arada boyaları uv mi kullanacaksın?
Alıntıları Göster
eveeet ilk parçamızı yoğun istek üzerine birazdan koyacam bu arada renkler uv olacak
quote:
eveeet ilk parçamızı yoğun istek üzerine birazdan koyacam bu arada renkler uv olacak