Şimdi Ara

C++ Giriş Seviyesi Nerede Biter?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • C++'da giriş seviyesi nerede bittiğine/hangi konuyla bittiğine dair kesin birşey söylenebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknown108 -- 21 Haziran 2014; 8:37:14 >

• değişkenler-kontroller-döngüler-fonksiyonlar-yapılar-işaretçiler-sınıflar-şablon vs. Temel öğrendim demek için yeterlidir herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi low level bir dilden bahsediyorsun. temel seviye tmm demek bence zor. Sonucta c++ ile ya mobil uygulama yazarsın. ya gömülü sistem ya işletim sistemi.
    Dilde string diye birşey yok "Mahmut" yazacaksın pointer ile 6 karakter ramden alip gösteriyorsun. Yani Bence doğru seçim mi c++ ve ne yapacaksın buna da bağlı. işin elektronik levha yapmak ise istediğin ledleri yaktığın sürece temel demektir. işin arduino ise eğlendiğin kadar yeter. yani kısaca "temel" ne yapmak istiyorsan o yol için adım atabilir hale geldi isen odur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahoni_38

abi low level bir dilden bahsediyorsun. temel seviye tmm demek bence zor. Sonucta c++ ile ya mobil uygulama yazarsın. ya gömülü sistem ya işletim sistemi.
    Dilde string diye birşey yok "Mahmut" yazacaksın pointer ile 6 karakter ramden alip gösteriyorsun. Yani Bence doğru seçim mi c++ ve ne yapacaksın buna da bağlı. işin elektronik levha yapmak ise istediğin ledleri yaktığın sürece temel demektir. işin arduino ise eğlendiğin kadar yeter. yani kısaca "temel" ne yapmak istiyorsan o yol için adım atabilir hale geldi isen odur bence.

standartlardan bahsediyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: seyfi84

quote:

Orijinalden alıntı: mahoni_38
    abi low level bir dilden bahsediyorsun. temel seviye tmm demek bence zor. Sonucta c++ ile ya mobil uygulama yazarsın. ya gömülü sistem ya işletim sistemi.
    Dilde string diye birşey yok "Mahmut" yazacaksın pointer ile 6 karakter ramden alip gösteriyorsun.

C ile C++ arasındaki farkı bilmeden cevap yazmayın ya. bi sus ya. bitmediniz gitti be

Ergen tribi atacaginiza hatalı olanı düzeltin de bizde bize yanlış öğretilenin doğrusunu öğrenelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 23 Haziran 2014; 20:34:51 >
  • C++ da string sınıfını içerir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C/O ve B/O ne demek?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.