Şimdi Ara

TECHNOGAME GTA5 Türkçe yama 1011.Onlıne 1.38. (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.196
Cevap
22
Favori
101.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DenzeL_28

Açıklamada Heist ve DLC içeriklerinin türkçe olması için diğer aşamaya geçmenizi söylüyor. güncellemeler ve heist görevleri dil dosyaları ana oyunun dosyalarından bağımsız olarak farklı yerlerdeymiş bu nedenle 2 aşamada adım adım anlatımı yapılmış. eğer hepsini tek bir setup yapmaya kalksalardı 2-3 gb setup indirmekle uğraşacaktık. bu nedenle böyle bir yola gidilmiş.

Edit: Dosyayı MEGA ya yüklüyorum arkadaşlar 20 dk ya eklerim buraya hızlı bir şekilde indirirsiniz.
    Hadi hayırlı olsun arkadaşlar. Hiçbir güncelleme müncelleme ulan burası da mı ingilizce diye haykırmayacağınız, uğraşmayacağınız bir yama oldu.

Artık biz de güzelce dinlenebiliriz bir kaç hafta.

Biz yaparken hem çok eğlendik, hem çok dertlendik, hem de arada bir çıldırma durumuna geldik. Ama şu an sizlerin bu göz bebeğimizi görüp evlat edineceğinizi gürüyorken çok heyecanlıyız.

Umarım siz de çok seversiniz.

Sitemizde 0 reklam olmasına rağmen, bu zamana kadar çıkarmadılar sitelerine girip reklamlardan para kazanıyorlar gibi asılsız ve alakasız ithamlarda bulunan arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum. Onlarda yamayı indirebilirler.

Herkese keyifli oyunlar dilerim. Bir teşekkürünüzü, bir duanızı eksik etmemenizi isterim. Kolay gelsin! Los Santos'ta Türkçe dolaşarak doğasıya eğlenin efendiler! Ha bu arada Online'ın suyunu çıkarmayı unutmayın. Türkçe Soygun Görevleri sizi bekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 5 Temmuz 2015; 2:24:09 >

• quote:

siz yazdığınızdada vardı hocam site ağır kalınca yenilemeden sayfaya girememiş olabilirsiniz. neyse linke ulaşabildiniz en azından, bendede hızlar öyleydi ortalarda 400 700 kb kadar çıktı şimdi tekrar 100 kb civarı. 90 mb kaldı bakalım.
    TechnoGame sizlere bütün forum adına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bitirmiş olduğunuz proje her yiğidin yapabileceği iş değil. Burdaki olumsuz yorumlara kesinlikle üzülmeyin forumda troll çok kendini bişe sananda çok ülkemizde emeğe saygıda yok bu yüzden fazla takılmayın gerçekten başarılı bir iş çıkarmışsınız çalışmalarınızın devamını bekliyoruz. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

Hadi hayırlı olsun arkadaşlar. Hiçbir güncelleme müncelleme ulan burası da mı ingilizce diye haykırmayacağınız, uğraşmayacağınız bir yama oldu.

Artık biz de güzelce dinlenebiliriz bir kaç hafta.

Biz yaparken hem çok eğlendik, hem çok dertlendik, hem de arada bir çıldırma durumuna geldik. Ama şu an sizlerin bu göz bebeğimizi görüp evlat edineceğinizi gürüyorken çok heyecanlıyız.

Umarım siz de çok seversiniz.

Sitemizde 0 reklam olmasına rağmen, bu zamana kadar çıkarmadılar sitelerine girip reklamlardan para kazanıyorlar gibi asılsız ve alakasız ithamlarda bulunan arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum. Onlarda yamayı indirebilirler.

Herkese keyifli oyunlar dilerim. Bir teşekkürünüzü, bir duanızı eksik etmemenizi isterim. Kolay gelsin! Los Santos'ta Türkçe dolaşarak doğasıya eğlenin efendiler! Ha bu arada Online'ın suyunu çıkarmayı unutmayın. Türkçe Soygun Görevleri sizi bekler.

Alıntıları Göster
    Yapacağınız şey Türkçe dosyaları orjinalleriyle değiştirmek. Hiçbir sıkıntı yok. Çok basit bir iş. Yapın.

• filojistoN kullanıcısına yanıt
    2.kurulum için mi dediniz,dosya daha inmedi inince kurcalayacağım,anlatımı bayağı uzun olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cogman

2.kurulum için mi dediniz,dosya daha inmedi inince kurcalayacağım,anlatımı bayağı uzun olmuş
    Evet ikinci kurulum için. Ben hemen bir videolu anlatım çekmeyi düşünüyordum fakat sitedeki güncel dosyalar bende yok o yüzden yapamıyorum. Ama gün içinde yoğunluk bittiğinde bir videolu anlatım çekip yükleriz diye tahmin ediyorum.
  • DenzeL_28 kullanıcısına yanıt
    Mega'yi bekliyoruz valla olduğu gibi hemen Mega'a yükleyip linki atsan süper olur.. Yoğunluktan inmez oldu kaldi öyle.

Bu arada TÜM TG emekçilerine Sonsuz Teşekkürler.... Sayenizde Dünyanin en iyi oyununu %100 anlayarak Adam akilli oynayacağiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Mega'yi bekliyoruz valla olduğu gibi hemen Mega'a yükleyip linki atsan süper olur.. Yoğunluktan inmez oldu kaldi öyle.

Bu arada TÜM TG emekçilerine Sonsuz Teşekkürler.... Sayenizde Dünyanin en iyi oyununu %100 anlayarak Adam akilli oynayacağiz..
    MEGA'yı ben bile bekliyorum şu an :D Ben de düzenlenmemiş eski sürümü var, biz bile güncel yamayı kullanmıyoruz sırf düzeltip siz kullanabilesiniz diye :P MEGA'dan indirip kurulum için Videolu Anlatım yapacağım öğlen gibi yayınlarım onu da.

Sağolun varolun :)

• Buyrun arkadaşlar MEGA:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 5 Temmuz 2015; 2:50:27 >
  • quote:

Buyrun arkadaşlar MEGA:
    Online'dan banlanma olayı olmasın ?

• quote:

Buyrun arkadaşlar MEGA:https://mega.co.nz/#!5Ih2maAJ!yIJnk97C9X7Xx-Sa_i_cDJ0XttZkMZjp_B7ciGo9iQ8

saat 2.48'de ekledin ve şuan Pc'me Tamamen indi yemin ediyorum.. Saniyede 4.5 mb ile indirdim.. Süpersin çok Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 5 Temmuz 2015; 2:53:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D

Online'dan banlanma olayı olmasın ?

Alıntıları Göster
    Öyle bir Dünya yok :)
  • Oncelikle çok sağ olun TG ekibi.

Belki yeri değil ama su an Gta 5 için en uygun site neresi beyler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breakage

Oncelikle çok sağ olun TG ekibi.

En uygunu mu bilmiyorum fakat kinguin de baya uygundu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breakage

Oncelikle çok sağ olun TG ekibi.

Yahu oyunu ilk çıktığında bitirdim, yeni PC alınca ultra ayarlarda oynayayım diye bi' daha bitirdim. Şimdi bunun yüzünden yine bitiresim geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D

Yahu oyunu ilk çıktığında bitirdim, yeni PC alınca ultra ayarlarda oynayayım diye bi' daha bitirdim. Şimdi bunun yüzünden yine bitiresim geldi.

Alıntıları Göster
    Ya beyler kurulumu direk oyunun bulunduğu klasöre yapıyoruz değil mi?
  • siteye niye koymadilar daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enginay10

Alıntıları Göster
    Yaa ben oyunun kurulu olduğu dizine kurmama rağmen oyun hala ingilizce ne yapmam lazim. Benim oyun Orjinal ve Kutulu oyun arkadaşlar mağazadan alindi.. Şu durumda yapmamiz lazim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 5 Temmuz 2015; 3:15:48 >
  • beyler oto kurulumu yaptım olmadı, tekrar elimle kopy paste yaptım gene olmadı bir yerden mi değiştiriyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enginay10

Alıntıları Göster
    Oyunun kurulu olduğu dizine yapiyorum yinede olmuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 5 Temmuz 2015; 3:34:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mind of a madman

beyler oto kurulumu yaptım olmadı, tekrar elimle kopy paste yaptım gene olmadı bir yerden mi değiştiriyoruz
    Bende direk korsan olduğu için oyunun kurulu olduğu klasöre yaptım kurulumu fakat hiçbirşey değişmedi
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.