Şimdi Ara

ASUS MeMO Pad 7 ME176C [Intel Atom Z3745, Android 4.4.2] - ANA KONU (İnceleme Geldi) (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.409
Cevap
50
Favori
188.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: klik

Tablete 4.4.2(kitkat) sürümündeki hatalar ve geliştirmeler için 6 tane ve 1 tanede 5.0(lolipopa) yükseltmek için güncelleme geldi. Yani tableti yeni alan biri toplam 7 tane güncelleme yüklemesi gerekiyor. Tabletin orjinal sürümünde bu sıkıntılar var. Fakat sonradan bu sıkıntılar güncellemelerle giderildi. Muhtemelen siz hiç güncelleme yapmadınız. Eğer sıkıntıların çözülmesini istiyorsanız güncelleme yapın.

ben hiç güncelleme yapmadım, güncellemeleri yapıp ondan sonra bakıyım hocam teşekkürler
  • Bastan savma bir guncelleme olmus Lolipop.

Uygulama kurma hafizasini hafiza karti secmeyin, uygulamayi kurmadigi gibi resetliyor bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Bastan savma bir guncelleme olmus Lolipop.

Uygulama kurma hafizasini hafiza karti secmeyin, uygulamayi kurmadigi gibi resetliyor bilginize.

Hocam tesekkurler. Hakikaten sd karta yukleme reset attıruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar uğraşsamda Lollipop'u yükleyemedim.Cihazın hafızasına atıp deneyim dedim olmadı.Recoverye alıp sideload'dan yüklyeyeyim dedim oda olmadı.Cihazı 182'ye alıp hepsini yüklemeye çalışıyım dedim.198'e kadar geldim.201 güncellemesinde hata veriyor.Kanser oldum.Xda'daki bazı kullanıcılarda bu hataları almış.Niye hata veriyor bir türlü çözemedim.

• Ramde birsürü boş alan olmasına rağmen reset atıyor. Demin 3 kere üstüste reset attı. Biri chromedayken biri bildirim panelini açmaya çalışırken biride başka bi uygulamadayken

Edit:6 oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klik -- 30 Mayıs 2015; 23:20:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Bastan savma bir guncelleme olmus Lolipop.

Hocam tesekkurler. Hakikaten sd karta yukleme reset attıruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: swat57

Arkadaşlar daha hoş bir arayüzü var zaten yenilikler genel olarak yazılmış ben eksilerinden bahsedeyim. Birinci olarak oyunlarda biraz kasma var ikinci olarak tablet çok fazla çöküyor bende ve üçüncü olarak ilk güncelleme yaptığı uygulamalar yeni sürüme eşitleniyor işlemini bu sefer kapatıp açınca arada bir yapıyor

valla hocam recoverye girip hard reset de yaptım ama göçme devam ediyordu.

programların kurulum yeri dahili hafızaymış zaten, ne yapıcağım bilmiyorum :(

göçüp duruyor.
  • selmand kullanıcısına yanıt
    recovery de hard reset olduğundan eminmisiniz?
    benim cihaz asla recovery menusune giremiyordu. ölmüş robot çıkıyordu.
  • quote:

recovery de hard reset olduğundan eminmisiniz?
    benim cihaz asla recovery menusune giremiyordu. ölmüş robot çıkıyordu.

hocam o ölmüş robottan sonra şöyle bişiler yaptım ben sonra recovery e geçdi tam emin değilim ama yazıyım:

ses kısma + ses açma ya basdım sonra ses kısmadan elimi kaldırdım

yada

ses kısma ve power tuşlarına basılı tuttum sonra powerdan elimi çektim

yada ses kısma + açma + power a basdım powerdan elimi çektim

bu şekilde denerken geçiyor recovery e :)

şimdi root olmadan 182 versiyona nasıl geri doneriz birisi onu anlatsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 30 Mayıs 2015; 22:56:02 >

anladım,.siz söyleyince hatırladım.

182 ye dönmeyi uzun uzun anlattım

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=106303370
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C2E26CFC3

Asus Memopad 176C' yi yeni aldım.Lolipop güncellemesini yaptım. Antutu testi uyguladım 16000 civarı puan geldi.Yanlışlık mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyyyyyy

Asus Memopad 176C' yi yeni aldım.Lolipop güncellemesini yaptım. Antutu testi uyguladım 16000 civarı puan geldi.Yanlışlık mı var?

Alıntıları Göster
    Ayrıca Sygic navigasyon programını bir türlü çalıştıramadım.GPS sinyali bulamıyor.
  • quote:

Alakasız bir sayfa açılıyor bende

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Mini sürümden giriyorsan =>https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=93337854&p=171&f=718

• danGerfuLL kullanıcısına yanıt
    Bende problem yok. Ama tekrar rootladım ve sd card yazma izinlerini aşağıdaki uygulama ile düzelttim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WARbird

tekrar root edip update.zip olarak /data/ klasörüne atmanız gerekiyor. command dosyasınıda /cache/recovery attıktan sonra diğerlerini yapmanız gerek yok sadece

adb shell
    su
    reboot recovery

yazmanız yeterli
    Asus MemoPad 7 ME176C/CX tabletini Lollipop 5.0 sürümüne güncellemek isteyenler için blogumda bir yazı yayınladım. Dilerseniz faydalabilirsiniz. Kaynak olarak xda'dan yararlandım. Dil konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlar için faydalı olacağınız düşünüyorum. Yazı biraz uzadığı için doğrudan buraya kopyalamak pek sağlıklı olmayacaktır.

Buyrun;
    Hamdi Çatal
    Asus MemoPad 7 ME176C/CX Android 5.0 Lollipop Sürümüne Güncelleme » Hamdi Çatal
    http://www.hamdicatal.com/android/asus-memopad-me176ccx-android-5-0-lollipop-surumune-guncelleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLegendy -- 31 Mayıs 2015; 2:06:20 >

• TheLegendy kullanıcısına yanıt
    kaç kere yazdım birdaha yazayım command dosyasını cache/recovery e attıysanız ;

echo boot-recovery > /cache/recovery/command
    echo update_package=/data/update.zip >> /cache/recovery/command
    echo wipe_cache >> /cache/recovery/command
    echo reboot >> /cache/recovery/command

bu komutları tekrar yazmanıza gerek yok yada bu komutları yazcaksanız command dosyasını atmanıza gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARbird -- 31 Mayıs 2015; 2:32:36 >
  • WARbird kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, komut dosyasını incelediğimde farkına varmıştım. Ancak kendim bu şekilde uyguladım, o yüzden böyle bi düzenleme yapma gereksinimi duymadım. Yine de teşekkürler bilgilendirmeniz için...
  • klik K kullanıcısına yanıt
    2 sayfa geride benim uzun yazim

• Arkadaşlar beklemede modunda değişen birşey olmamış akşam full doldurup saat 24:00 yattım wifi yer konumu kapalı pil tasaruf denge modunda sabah 11:00 kalktıgımda pil yüzde 60 kalmıştı 11 saatde yüzde 40 uçmuş

• 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.