Şimdi Ara

ASUS MeMO Pad 7 ME176C [Intel Atom Z3745, Android 4.4.2] - ANA KONU (İnceleme Geldi) (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.409
Cevap
50
Favori
188.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şu olabilir
    http://www.asus.com/tr/Tablets/ASUS_MeMO_Pad_7_ME176C/HelpDesk_Download/

adb driver

veya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2E26CFC3 -- 29 Mayıs 2015; 0:09:13 >

• sabah 182 ye geri döndüm fakat ota updatelerini görmüyor ekstra bir işlem mi yapmak gerekiyor yada diğer güncellemeleride manuel yüklemem gerekiyor.
  • WARbird kullanıcısına yanıt
    201 e çıkmak için tüm yüklemeleri sırayla manuel yüklemelisin.
    Ama bu lolipopa geçmeyi sağlar mı bilemem. Ben lollipop.zip i beklemeyi düşünüyorum.

XDA Developers
    [me176c/x] [K013] Collection of ROMs and Updates
    http://forum.xda-developers.com/memo-pad-7/general/me176c-x-collection-roms-updates-t3012965

• quote:

Orijinalden alıntı: WARbird

geldi :)

http://www.mediafire.com/download/2vcv6wl7vstf4d1/lollipop.zip

Hocam ben yazılım üzerinden fabrika ayarlarına dönüyorum ama tam olarak herşeyi silmiyor sanırım. Bu zip dosyasını tekrar lollipop un üzerine yükleyebilirmişim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

geldi :)

http://www.mediafire.com/download/2vcv6wl7vstf4d1/lollipop.zip

Teşekkürler.

Bunu cihazın içine atıp, direkt yükleme şansım olur mu?
    Yoksa yukarıda anlattığım gibi adb ile atacağım.
  • tekrar root edip update.zip olarak /data/ klasörüne atmanız gerekiyor. command dosyasınıda /cache/recovery attıktan sonra diğerlerini yapmanız gerek yok sadece

adb shell
    su
    reboot recovery

yazmanız yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARbird -- 29 Mayıs 2015; 10:17:17 >
  • selmand kullanıcısına yanıt
    ben 201 e kadar yükselttim,aynı şekilde bunuda attım sonrafabrika ayarlarına döndüm.
  • quote:

ben 201 e kadar yükselttim,aynı şekilde bunuda attım sonrafabrika ayarlarına döndüm.

sistem güncellemesi yükleniyor ortalarında hata veriyor yeniden
  • selmand kullanıcısına yanıt
    hocam ne tür işlemler yapıyorsunuz da göçüyor. ram konusu çok fazla uygulama açılmadığı, tarayıcıyı çok fazla kullanmadığınız sürece yeterli.

yalnız abime verilen ipad air 2 Wi-Fi + Cellular 64 gb tablete bayıldım. 10 numara tablet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakabus_

hocam ne tür işlemler yapıyorsunuz da göçüyor. ram konusu çok fazla uygulama açılmadığı, tarayıcıyı çok fazla kullanmadığınız sürece yeterli.

yalnız abime verilen ipad air 2 Wi-Fi + Cellular 64 gb tablete bayıldım. 10 numara tablet.

benimki rootla alakalı bir durum sanırım busybox felan yüklemişdim nereleri bızıkladım hatırlamıyorum belki ondan dolayı lolipopla uyumsuzluk olmuştur yada rootla alakalı olabilir yada lolipopda sorun vardır tam bilemiyorum. benim tablet cx modeli c olanlarda sorun yok gibi görünüyor.

recoverye girebilsem hard reset atıcamda onada giremiyorum :(
  • quote:

tekrar root edip update.zip olarak /data/ klasörüne atmanız gerekiyor. command dosyasınıda /cache/recovery attıktan sonra diğerlerini yapmanız gerek yok sadece

adb shell
    su
    reboot recovery

yazmanız yeterli

Çok teşekkürler. Akşama yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: karakabus_

benimki rootla alakalı bir durum sanırım busybox felan yüklemişdim nereleri bızıkladım hatırlamıyorum belki ondan dolayı lolipopla uyumsuzluk olmuştur yada rootla alakalı olabilir yada lolipopda sorun vardır tam bilemiyorum. benim tablet cx modeli c olanlarda sorun yok gibi görünüyor.

recoverye girebilsem hard reset atıcamda onada giremiyorum :(

Alıntıları Göster
    root yapıp bazı uygulamaları kaldırdığım için lolipop yüklenmedi... bende anlatığınız bütün yöntemleri denedim.
    sistem güncelmesi başlıyor diyor sonrasında hemen yan yatmış robot çıkıyor ve HATA diyor. ardından tablet kendini resetliyor. es dosya yöneticisinden baktığımda comand dosyası kopyaladığım recovery klasöründen kaybolmuş oluyor defalarca denedim...
    sorunuma çözümü olan varmı.

Birde asus sitesindeki orjinal kernel nasıl yükleniyor. (sıfırdan yüklemak daha mantıklı geldi) Sürüm V3.1.23.161 (1.04 GBytes)

• quote:

Orijinalden alıntı: lumbarağzı

root yapıp bazı uygulamaları kaldırdığım için lolipop yüklenmedi... bende anlatığınız bütün yöntemleri denedim.
    sistem güncelmesi başlıyor diyor sonrasında hemen yan yatmış robot çıkıyor ve HATA diyor. ardından tablet kendini resetliyor. es dosya yöneticisinden baktığımda comand dosyası kopyaladığım recovery klasöründen kaybolmuş oluyor defalarca denedim...

Birde asus sitesindeki orjinal kernel nasıl yükleniyor. (sıfırdan yüklemak daha mantıklı geldi) Sürüm V3.1.23.161 (1.04 GBytes)

182ye geri dönüp tek tek 201 çıkıp lollipopu yükleyeceksiniz.
    ben 182 ye döndüm, akşam devam edeceğim.

yukarıda adım adım 182ye dönmeyi anlattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2E26CFC3 -- 29 Mayıs 2015; 12:53:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

quote:

Orijinalden alıntı: lumbarağzı

182ye geri dönüp tek tek 201 çıkıp lollipopu yükleyeceksiniz.
    ben 182 ye döndüm, akşam devam edeceğim.

yukarıda adım adım 182ye dönmeyi anlattım

downgrade olayı update den farklı olabilir mi ? Ben halen 201 den 182 ye dediğiniz yöntemle geçemedim.data klasörüne 900 mb lık 182 sürümünü update.zip olarak koyuyoruz command dosyasınıda cache/recovery dizinine sonra adb and fastboot pro.açılıp aşağıdaki kodlar giriliyor değilmi?
    adb shell
    su
    echo 'boot-recovery ' > /cache/recovery/command
    echo '--update_package=/data/update.zip' >> /cache/recovery/command
    echo '--wipe_cache' >> /cache/recovery/command
    echo 'reboot' >> /cache/recovery/command
    reboot recovery

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cracker71 -- 29 Mayıs 2015; 16:27:38 >

• Benim gibi tabletinde whatsapp kullanan var mi? Bildirimler guzel olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

tekrar root edip update.zip olarak /data/ klasörüne atmanız gerekiyor. command dosyasınıda /cache/recovery attıktan sonra diğerlerini yapmanız gerek yok sadece

adb shell
    su
    reboot recovery

yazmanız yeterli
    tabletim root luydu güncelleme kurulurken hata verdi bende factory reset yaptım güncelleme gelmedi adb ilede device not found hatası alıyorum açl yardım edermisiniz admin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteelLife

Benim gibi tabletinde whatsapp kullanan var mi? Bildirimler guzel olmus

hocam bunu nasıl yapıyoruz acaba ? yeni güncelleme geldiği zaman programda hata oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madcroder

tabletim root luydu güncelleme kurulurken hata verdi bende factory reset yaptım güncelleme gelmedi adb ilede device not found hatası alıyorum açl yardım edermisiniz admin ?

Alıntıları Göster
    ve bide beklesem güncelleme tekrar gelirmi ? gelmesse dediğiniz yöntemleri deniyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madcroder -- 29 Mayıs 2015; 16:51:44 >
  • cracker71 kullanıcısına yanıt
    ABD.exe nin olduğu dizinde adb shell komutu ile başlayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.