Şimdi Ara

Site Telif Hakkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben Window XP Temalı bir web site yapıcam. Şöyle Msn Gibi nostalji yaratacak uygulamalardan oluşacak tasarımlarını yapıp php kodlucam bıre bır olmasada msn uzerınden yıne chat yapabıleceksınzı sıtedekılerle.

Site görüntüsünü eklemeye çalıştım umarım olmuştur. Bu siteden dolayı telif hakkı yermıyım wındows bana telıf açar mı ?

Site görüntüsü :

https://store.donanimhaber.com/73/f4/a6/73f4a64ad6d647c35c6354bfd9916694.jpg
     Site Telif Hakkı

• Kafanı yorma wındows kendi korsan kullanımının önüne geçemiyor. kaldıki onun kullandığı manzara ve tema'yı kullandın diye telif davasımı açıcak? ve okadar önem teşkil edebilecegine inanıyorsan şu sanal web üzerinden çalışan php ile yazılmış işletim sistemini incele senin yapmak istediginin çokdaha ilerlemiş versiyonu incelemek istersin diye düşündüm indirme linki; https://yadi.sk/d/Lxe0FPUt1EIIG xp de nevarsa aynısı ofice oyunlar nottefteri satranç aklına negeliyorsa xp ileilgili var sanal bir işletimsiztemi web üzerinde çalışan üyelik gerektiren
    eye os adında açıkkaynak ve üçretsiz eye os dan etkilenip yapmak istediklerinden vazgeçme incele ve amacını geliştir kolaygelsin.

eye os künyesi;
    eyeOS Nedir?
    eyeOS, her şeyi web tarayıcı üzerinde çalışan bir çeşit işletim sistemidir. eyeOS ile uygulamalarınız, dosyalarınız kısaca işletim sisteminiz her zaman (evde, işte, okulda) web üzerinde kullanıma hazırdır. eyeOS, GNU Affero Public License version 3 (AGPL3) ile lisanslıdır. Serbestçe kullanılıp geliştirilebilir.

eyeOS’un Özellikleri

Dosya Yönetimi
    Çoklu dosya yükleme
    Kolay dosya yönetimi
    Sistemdeki dizinlerin Zip biçiminde indirilebilmesi
    Zip/Tar biçimlerinde sıkıştırma/açma işlemleri
    Resim gösterici ve sırayla gösterim (slideshow)
    Gruplar arası dosya paylaşımı

Kişisel Bilgi Yönetimi
    Çoklu gösterimli Takvim
    Adres Defteri (Contacts)
    vCards yükleme/çıkartma

Sistem
    Paket yükleyici (*.eyepackage paketleri)
    Depo tabanlı port sistemi
    Sistem grup ve kullanıcılarının kontrolü
    Görev yöneticisi
    Yerel Bilgisayar ile senkronizasyon (eyeSync adıyla geliştirilmekte)

Ofis Uygulamaları
    Kelime işlemci
    Hesap tablosu
    Sunum
    MS Office ve OpenDocument dosyalarına destek

Ağ Uygulamaları
    İç mesajlaşma sistemi
    Herkese açık mesaj panosu
    Proksilenmiş FTP istemci
    RSS okuyucu
    İnternet gezgini
    Sık kullanılanlar

Masaüstü
    Üçüncü parti uygulamalar
    Oto çalıştır uygulamalar
    Dil desteği
    Tema desteği
    Oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozernet -- 21 Haziran 2014; 12:45:50 >

• burasu türkiye koçum , ve burda amerikan yasaları geçmez. (piratebay repliği gibi oldu)
    para olmadığı üzerece microsoftun seninle bir derdi olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perceptron -- 21 Haziran 2014; 20:37:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.