Şimdi Ara

arduino nereden temin edebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bursada oturuyorum arduino nereden temin edebilirim? Birkaç farklı modeli var sanırım yardımcı olabilecek varsa sevinirim. UNO almak istediğim model. Kit şeklinde de olabilir.

Elektronikçiler çarşısından mı alayım yoksa internetten sipariş vermek daha mı iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fishkopf -- 7 Haziran 2014; 0:37:25 >

http://arifnaldoven.blogspot.com/
    www.facebook.com/arfpiduino >>Raspberry Pi ve Arduino Hakkında Herşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: fishkopf

Bursada oturuyorum arduino nereden temin edebilirim? Birkaç farklı modeli var sanırım yardımcı olabilecek varsa sevinirim. UNO almak istediğim model. Kit şeklinde de olabilir.

Elektronikçiler çarşısından mı alayım yoksa internetten sipariş vermek daha mı iyi olur

yurtdısından almanı tavsiye ediyorum.Ebay,aliexpress,eger oradan almassan gittigidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üçü de oldukça benzer duruyor. İlk ikisinde servo ve stepper motor yok gördüğüm kadarı ile. Üçüncüsünde ise ultrasonik sensör ve PIR sensörü yok. Zaten her şeyi içeren kit diye bir kavram yok. Eksikleri sizin ayrıca tamamlamanız gerekiyor her zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.