Şimdi Ara

İnsanlar Ne Kadar Aciz ( Üniversite ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu devirde hakkıyla bir şey yapmaya çalışanı şaapıyorlar. O yüzden torpili buldun mu kullan. Yok hakkımla geldim de bilmem neydi de zorlama öyle kendini.

How many eyes does Lord Bloodraven have?

A thousand and One Eye

İşgalciyi öldürüp savaşı bitiren büyük adam!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Körfezli89

Rusyada formuller duvarda yazılı. Cunku orda formul ezberlemeyi degil, Problem cozulmesini ogreniyorlar.

facede dolaşan resmi gördün herhalde köftehor seni
  • Düşünüyorum düşünüyorum ya hani bunlar soruları mı çaldı? Hayır,geçen senenin sorularını bulup onlara çalışıyorlar. Ee ne var bunda? Hoca hep aynı soruları soruyorsa onun problemidir bu öğrenciyi ilgilendirmez. Bizim okulda bazı derslerin çıkmış soruları fotokopide direk vardır mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadas dogru soylemis. Kendi bolumumden ornek vereyim isletme okuyorum gecen gun muhasebeden sinava girdik, sorular bizde de verildi muhasebeden nerelerin cikacagi belliydi aslinda ama yine de sorular veriliyor yaklasik 40-50 soru arasi ve hepsi birbirine benzer yani bu sinavda da bu tip sorular cikacak diye rahatlikla soyleyebiliyorsun. Yalan yok bende bu sorulari aldim, cozdum ama dersleri de takip ediyor devamsizlik yapmiyordum. Sorulari alan kisiler cevaplari da baskalarindan buluyor cozum yolunu ezberleyerek sinavda da yapiyorlardi. Ee ne oldu simdi hem derse gelme bir sey ogrenme hem dedersi gec ne faydasi var ? Ileride birisi bu konudan soru sordugun da cevap veremezsen sen bu dersi nasil gectin diye sorduklarin da yuzun kizarmayacak mi ? Konu sahibi arkadas acikcasi hakli..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: JensenAckles

quote:

Orijinalden alıntı: Körfezli89

Rusyada formuller duvarda yazılı. Cunku orda formul ezberlemeyi degil, Problem cozulmesini ogreniyorlar.

facede dolaşan resmi gördün herhalde köftehor seni

Evet gördüm de nolmuş yani?

Bu zihniyetten korkulur kardeşm.
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.