Şimdi Ara

go-kart yapalım (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.130
Cevap
133
Favori
3.377.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çalışmalarınız gerçekten süper. Ben bu işe başlasam maliyetini biriktirmek için en az 1 yıl para biriktirmem gerek. Ama yinede merak saldım. Belki seneye yaz tatiline. Gokart yapımında amatörce kullanılabilecek en ucuz kaynak makinesinin fiyatı ne kadardır? Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun. Hepinize kolay gelsin. Ülkemizin buna ihtiyacı var bence. Elin yaptığını biz neden yapamayalım. Allah yardımcınız olsun kardeşlerim.
    amam ben biliyorum bu forumdakiler elbet sonun da yazacakalarrrrrrr lütfen go kartınızı yaptıktan sonra forumla alkamızı kesmeyelimmmmmmmmmmm siz yaptınız tamma ama size bakıp bitane de biz yapalım bize örnek olunn deyilmi abilerimmmm ama dakikada bir bakıyorum hiç bişey olduğuı yok 2 hafta geçti hala aynı kişide en son bugün yazdılar bieşylerrr eskisi gibi iii canlı olalım abiler özlellikle iyavuz35 abicimm
    aracını çok beyen dim aynısından bende yapmak istiyorum ölçülerini almak istiyorum ve benşim gibi ybu gokarttan yapmak isteyen dajha kaç taneeeee abimmm var bu forumda lütfennnn bi cevap yazzzzz bi tane yazmışsın amam çok kısa ve anlaşılmaz olmuşşşşş:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

• arabam biti darısı sizin başınıza (cometube) arkadaşın dedigi gibi herkez bitirdi kimse yazmıo
  • ohoooo bak şimdiiii yine yok gerçekten çok sıkıcı olmayabaşladı bu forum bu forum da onca emekler boşa mı gitsin yaniiiiiiii olamaz böle birşey::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
    bu forumu yaşaktmak bizim boynumuzun borcu öle ben bulacağımı buldum yapacağıommı yaptım benim işim burda bitii haydi eyvallah demeyelimmmmmmm::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: lütfen herkes adınıa rica ederim ...

İYAVUZ35

ABİİCM ÖZELLİKLE SEN DİYORUM ARACINI ÇOK BEYEN DİK ÖZELLİKLE DE BEN AYNISIN DAN YAPMAK İSTİYORUMMM AMA HİÇ BAKMIYOSUN LÜTFEN YORUMLARINI EKSİK ETME MSNEMİ EKLERSEN İNAN ÇOK MUTLU OLURUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

lady_musap_76@hotmail.com

• tada kardeşim hayırlı olsun buggy bitirmişsin helal olsunn videolarını çekersen bizde performansını görürüsek verimli olacağını düşünüyorumm.::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Arkadaşlar herkese kolay gelsin bu aralar konu heralde durgunlaşmış dünden beri başladım en baştan okumaya ancak bitirebildim tabii hep okumadım durmadan
    Neyse asıl sorunum bu resimde görüldüğü gibi kırmızı yuvarlak içinden olan yerler nasıl mile tutturulmuş anlayamadım o kadar okudum ama içini açıp bi kaç bişey takmak gerekiyomuş sanırım daha ayrıntılıu açıklarsanız sevinirim herkese iyi çalışmalar..

•  go-kart yapalım

Arkadaşlar ben bu arabadan yapmak istiyorum yani görüldüüğü gibi çok basit uruyor bir kaç ekleme de yapağım buna yani ön korumalık gibi yani bu araca çok benzer bi araç var düşüncelerimde bu arabada gördüğüm malzemeler:lazstikler,jantlar(bu arada jantlar plastik mi).pedallar.koltuk,arka mil,ön miller,rot başları,rot kolları,motor,benim görebildiklerim bu kadar..bi de adam sadece direk motordan bir dişliyle tekerin dişlisine vermiş gücü acaba bu araba gidiyo mudur yani başka bi parçaya ihtiyacı varmı?

Bi de arkadaşlar bana kama km200 motoru olan arkadaşlar motordan güç çıkan yerde direk dişli mi var?motorun bir kaç ayrıntılı resmini gönderirseniz yani gücün çıktığı bölüm önemli benim için..

Bi de dişlinin olduğu yer kuru kavrama mıdır?
    çok soru sordum heralde ama lütfen bilen arkadaşlar yardımınızı esirgemeyiniz lütfen..

• iyavuz35 abi lütfen rica ediyoruöm sabrım tüken di şuraya bişey yaz ya nolursunn nn kaç gündür bakıyorum hiç tık yokkk nolursunn ya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Orjinalden alıntı: borazanlilar

arkadaslar kama marka kg270 model bir benzinli 9hp güç üreten bir motor buldum sizce olurmu

Kardeşim ben de burda okduklarıma göre cevap vereyim iki kişilik bir arabada daha güçlü kullansa daha iyi olur sanki ama kullıcılara göre de değiir 14-15 yaşlarında 2 kişiyi rahatça götürür heralde..

Bir de motoru ne kadara aldığını söylersen çok makbule geçer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThumpS -- 4 Eylül 2008; 13:15:55 >

Motor Gücü 20HP
    Motor Tipi 4 Zamanlı,2 Silindirli,Hava Soğutmalı,
    V Tip,OHV
    Çalıştırma Şekli Marşlı Sistem
    Yakıt Tipi Kurşunsuz Benzin
    Yakıt Deposu Kapasitesi 1.4
    Yakıt Tüketimi (g/kW.h) 374
    Yağ Kapasitesi (lt) 1.4
    Yağ Tipi SAE10W30
    Ağırlık 50
    Çap 2-78x72
    Silindir Hacmi 688cc

Orjinalden alıntı: borazanlilar

abi ben 14 ysındayım abimde 18 ben 40 abim 70-80 araba bi 60-70kg motor 20 kg toplam 210 kg bir motor daha var aşagıda bilgileri veriorum

Motor Gücü 20HP
    Motor Tipi 4 Zamanlı,2 Silindirli,Hava Soğutmalı,
    V Tip,OHV
    Çalıştırma Şekli Marşlı Sistem
    Yakıt Tipi Kurşunsuz Benzin
    Yakıt Deposu Kapasitesi 1.4
    Yakıt Tüketimi (g/kW.h) 374
    Yağ Kapasitesi (lt) 1.4
    Yağ Tipi SAE10W30
    Ağırlık 50
    Çap 2-78x72
    Silindir Hacmi 688cc

Bu motorun özellikleri gayet iyimiş dediğin gibi iki kişiyi götürür sanırım ama akın abinin fikirlerini de almak gerekir..

Niye kimse yok ya ne oldu herkese herkes yapım gitti mi?
  • SELAM FORUMA YENİ ÜYE OLDUM 1 HATTA 2 HAFTADIR FORUMU TAKİP EDİYORUM BENİM EVİM BU TÜR ARACI YAPMAYA ÇOK MÜSAİT ANKARADA OTURUYORUM VE BU TÜR BİR ARAÇ BANA EN UCUZ NE KADARA MAL OLUR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM VE NE GİBİ BİR MOTOR ALMALIYIM MOTORBİSİKLET MOTORUMU YOKSA SU MOTORU MU....
  • selam foruma yeni üye oldum ve 15 yaşındayım araba kullanamadığım için motoru 49 cc olucak bir go kart & buggy karışımı bir şey yapmak istiyorum , kocaeli gebze'de go kart parçalarını nerede bulabilirim ve ben bu araçlar trafiğe çıksam polis sorun yaratır mı ? ve bu araç dört kişilik veya iki kişilik olucak maliyeti ne olur ?

şasi hali böyle olucak ...
     go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

ve bitmiş hali buna benziyecek ...
     go-kart yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gebze_mustafa -- 5 Eylül 2008; 2:03:35 >

• SELAM ANKARA YENİMAHALLEDE OTURUYORUM VE 25 YAŞINDAYIM FORUMUNUZU GÖRÜNCE ÇOK HOŞUMA GİTTİ AÇIKÇASI BU GÜN HURDACILAR SANAİNİ ALT ÜST ETTİM AMA YİNEDE ADAM AKILLI BİR MOTOR BULAMADIM BULDUĞUM EN İYİ MOTOR 6.0 BG LİK BİR HONDA SU MOTORU OLDU MOTOR VASAT DENECEK KADAR KÖTÜ DURUMDA OLDUĞU İÇİN ALMADIM VE SİZDEN YARDIM İSTEMEYE KARAR VERDİM FORMU TEKRAR DOLAŞIRKEN MOTORBİSİKLET MOTORU KULLANILABİLECEĞİNİ OKUDUM VE SERİ İLANLARDAN BANA UYGUN BİR SCODER MOTOR BAKTIM BU MOTORU ALIRSAM MOTORU HARİCİNDE BAŞKA NELERİNDEN YARARLANABİLİRİM SIKINTI ÇEKTİĞİM EN ÖNEMLİ ŞEY İSE LASTİKLER JANTLAR VE ÖN TAKIM BUNLARI NEREDEN TEDARİK EDEBİLİRİM...

EN KISA ZAMANDA YORUMLARINIZI VE YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

SAYGILARIMLA

YUSUF KENAN ŞAHİN
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.