Aynı şu sitede bahsedilen durum. http://elementaryos.org/answers/dropbox-missing-icon-no-gui Anlatılanları yaptım, kaldırıp tekrar kurdum, vs.. ama nafile. Uçbirimden dropboxı durdurup tekrar çalıştırmak istediğimde de şu mesajı alıyorum. quote:Starting Dropbox... (dropbox:21128): Gtk-WARNING **: Tema aygıtı module_path "pixmap" içinde bulunamadı, (dropbox:21128): Gtk-WARNING **: Tema aygıtı module_path "pixmap" içinde bulunamadı, (dropbox:21128): Gtk-WARNING **: Tema aygıtı module_path "pixmap" içinde bulunamadı, (dropbox:21128): Gtk-WARNING **: Tema aygıtı module_path "pixmap" içinde bulunamadı, (dropbox:21128): Gtk-WARNING **: Tema aygıtı module_path "pixmap" içinde bulunamadı, Dropbox isn't running! Done! Fikri olan?
Lxde kullanıcısına yanıt Evet. Şu anda etkin temalar aşağıdaki gibi. Uzun zamandır bu temayı kullanıyorum ancak daha bir hafta kadar önce kayboldu dropbox ikonu.
mrsmrc kullanıcısına yanıt Temadan mı diye düşündüm ama emin değilim açıkcası. Farklı sürümü varsa onu kurmayı dene istersen birde.