Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (1196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
28 Misafir (20 Mobil) - 8 Masaüstü20 Mobil
5 sn
26.857
Cevap
562
Favori
1.660.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11941195119611971198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu kutulu olarak Türkçe’yi destekleyen Avrupa bölgeden (2. Bölge) almışsan hangi psn kullandığına bağlı olmaksızın Türkçe olacaktır.

Önemli olan kutulu oyunun bölgesi, kutulu oyunu Amerika bölgeden almışsan TR PSN hesapla girdiğinde de Türkçe olmayacaktır  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

29 Ekim ne alaka anlamadım, ben ayın sonu Cumartesi alacaktım. Black Friday de indirm oluyormu acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ps5 için verilen oyunları da ps5 sahibi olmadan kütüphaneye ekleyebiliyor muyuz?

• LunarOgred kullanıcısına yanıt

Bence denemeden bir şey söylemek zor.

Ama ben eklenmeyeceğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: burocker86

Bence denemeden bir şey söylemek zor.

Ama ben eklenmeyeceğini düşünüyorum.

Bence eklenebiir hocam. Ps Vita oyunlarını bile ekleyebiliyorduk web üzerinden. Aynı işlemi yapamaz mıyız yani?

Bayramımızı da kutlamışlar böylelikle Ben aylık olarak zam yaparlar diye düşündüm o tarihi farketmedim. Black Friday bekleyeceğim mecbur. 14 gün denemede alamıyorum hata veriyor sürekli 

yok

• quote:

Orijinalden alıntı: NiTRocy

Her türlü eklenir.

Nasıl olacakmış o ?

Açık açık sadece ps5 özel olduğunu belirtmişler.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • Hesabına eklersin ps5'te oynarsın. Ekleyebilmen için ps5 sahibi olmana gerek yok. Sen kullandığın hesabın sadece ps4'e özel bir hesap olduğunu mu sanıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: NiTRocy

Hesabına eklersin ps5'te oynarsın. Ekleyebilmen için ps5 sahibi olmana gerek yok. Sen kullandığın hesabın sadece ps4'e özel bir hesap olduğunu mu sanıyorsun?

Bekleyip göreceğiz.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • NiTRocy kullanıcısına yanıt

Ben de aynen senin gibi düşünüyorum, hesabın kütüphanesine eklenir fakat oynayabilme seçeneği sadece o hesabı ps5’te kullanırken aktif olur.

Az önce app ten yeni oyunları ekledim. Ancak sadece PS4 oyunlarını ekleyebildim. PS5 oyunu görünmedi bende..

• Oyunun çıkış tarihi zaten 12 Kasım. Şu an görünmemesi gayet normal. Ps5 ile birlikte çıkacak o yüzden 12-13 Kasım'da kontrol ederseniz görünecektir.

Tamam teşekkürler 👍

• 
Sayfa: önceki 11941195119611971198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.