Şimdi Ara

Survivor All Star (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
150.983
Cevap
275
Favori
3.290.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -SONY-

Daha önce survivor izlememiştim Taner iyiymiş
    3T siz bir survivor antep fıstıksız baklavaya benzer.

Orijinalden alıntı: sadece50

3T siz bir survivor antep fıstıksız baklavaya benzer.

Alıntıları Göster
    NİHAT DOĞAN:İlk işim Pascal'ı göndermek

Nihat Doğan:Onunla yarım kalan bir maçımız vardı. İlk olarak onu tamamlamayı hedefliyorum. İtiraf edeyim ki, Nouma’yı adadan postalamak için her şeyi yapacağım. 2011’de gönderdim, 2015’te yine ben yollayacağım.
    Survivor All Star’da 21 kişi yarışacak. Şampiyon adayların kim?
    N:D:Ben, Turabi ve Hilmi Cem İntepe. Üçümüzden biri şampiyon olacak. Kızlardan favorim; Duygu Çetinkaya.
    Grupta sinir olduğun birileri var mı?

N:D:Valla bana gıcık ve kötü davranan, kavga çıkartan karşılığını alır. Elemek için tek hedefim; Nouma.
    Yaklaşık 4 ay sürecek yarışmadan 1.5 milyon TL aldığın iddiası doğru mu?
    N:D:Hayır asla böyle bir rakam söz konusu değil. Ne kadar kazandığımı söylemem, ama bu çok fazla. Abartılı bir fiyat.

Survivor All Star

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

NİHAT DOĞAN:İlk işim Pascal'ı göndermek

Nihat Doğan:Onunla yarım kalan bir maçımız vardı. İlk olarak onu tamamlamayı hedefliyorum. İtiraf edeyim ki, Nouma’yı adadan postalamak için her şeyi yapacağım. 2011’de gönderdim, 2015’te yine ben yollayacağım.
    Survivor All Star’da 21 kişi yarışacak. Şampiyon adayların kim?
    N:D:Ben, Turabi ve Hilmi Cem İntepe. Üçümüzden biri şampiyon olacak. Kızlardan favorim; Duygu Çetinkaya.
    Grupta sinir olduğun birileri var mı?

N:D:Valla bana gıcık ve kötü davranan, kavga çıkartan karşılığını alır. Elemek için tek hedefim; Nouma.
    Yaklaşık 4 ay sürecek yarışmadan 1.5 milyon TL aldığın iddiası doğru mu?
    N:D:Hayır asla böyle bir rakam söz konusu değil. Ne kadar kazandığımı söylemem, ama bu çok fazla. Abartılı bir fiyat.

Survivor All Star

Alıntıları Göster
    Yarışmayı izleme sebebim Nouma'nın Nihat veya Turabi'yi dövmesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Yarışmayı izleme sebebim Nouma'nın Nihat veya Turabi'yi dövmesi.

Alıntıları Göster
    Gruplaşmaları merak ediyorum. Hasan - Hakan - Hilmi Cem gruplaşması olabilir 3'ü de düzgün adam. Favorim Hasan ama adam tipten kaybediyor biraz halka korkutucu geliyor. Grup demişken Sahra ve Duygu ittifakı görmeyelim birde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Küçük Herifler

quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

quote:

Reytinglere bakınca rezil diziler nasıl reyting almış şaka gibi.. Vatandaş otursa Breaking bad, Killing vs ilese Bizim saçma sapan bir sonraki bölüm düşnülmeden çekilen dizilerin yüzüne bakmaz. Ama üniversitelilerin bile altyazılı film, dizi izlemeye üşendiği bir ülkede zor. 3 adam nasıl o reytingi almış şaşılacak şey.

İki yabancı dizi izleyip kendini cool sanan liseli

Ne oldu canım battı mı? Sen git ağa dizisi izle, barlardan çıkmayıp köylü şivesi yapamayıp dublaj yaptıran sözde oyuncularımız sana müstehaktır.

Klasik Türkiyeyi Ve Türkleri yermeyi bi halt sanan ergenlerdensin, ama sorsak Atatürkçüsün de dimi

33 yaşındayım emin ol senden çok daha Türk üm.. 2 dizide oynayıp işim çok stresli diye uyuşturucuya başlayan tipleri yermek ergenlikse ergenim. Bu durumda sen nesin?
    DONANIM HABER SİYASİ BİR MECRAYA DÖNÜŞMÜŞTÜR. ÜLKEYE SALDIRANA ASLA CEZA VERMEYEN YÖNETİM UYARI YAPANA CEZA VERİR HALE GELMİŞTİR. DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KENDİ DÜŞÜNCELERİNE GÖRE UYGULAYANLAR ACABA NEYE HİZMET EDİYOR?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Reytinglere bakınca rezil diziler nasıl reyting almış şaka gibi.. Vatandaş otursa Breaking bad, Killing vs ilese Bizim saçma sapan bir sonraki bölüm düşnülmeden çekilen dizilerin yüzüne bakmaz. Ama üniversitelilerin bile altyazılı film, dizi izlemeye üşendiği bir ülkede zor. 3 adam nasıl o reytingi almış şaşılacak şey.

Ne oldu canım battı mı? Sen git ağa dizisi izle, barlardan çıkmayıp köylü şivesi yapamayıp dublaj yaptıran sözde oyuncularımız sana müstehaktır.

Klasik Türkiyeyi Ve Türkleri yermeyi bi halt sanan ergenlerdensin, ama sorsak Atatürkçüsün de dimi

33 yaşındayım emin ol senden çok daha Türk üm.. 2 dizide oynayıp işim çok stresli diye uyuşturucuya başlayan tipleri yermek ergenlikse ergenim. Bu durumda sen nesin?

Alıntıları Göster
    Biraz nostalji yapalım
    Alp ve Hasan Gerginliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 13 Şubat 2015; 13:19:50 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    kimse kimseyi dövmez merak etmeyin. herşey oya gidindeye kadar.Maksat beklenti artsın.
    Hem deli deliyi görünce sopasını saklarmış...

• quote:

Orijinalden alıntı: derebeyi

kimse kimseyi dövmez merak etmeyin. herşey oya gidindeye kadar.Maksat beklenti artsın.
    Hem deli deliyi görünce sopasını saklarmış...

Alıntıları Göster
    Hasan:Ben adada olsaydım Turabi bu kadar dominant olamazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 13 Şubat 2015; 13:31:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Robert Nesta

Hasan:Ben adada olsaydım Turabi bu kadar dominant olamazdı

Alıntıları Göster
    kimsenin kimseyi dövmesine gerek yok,şu hanzo turabi'ye karşı pasif durmasınlar yeter,geçen yıl erkekler strateji ayağına,efendi görünelim ayağına pasif durdular,turabi hanzolaştıkça hanzolaştı,sezon boyunca apaçiliğin kitabını yazdı,apaçilik,hanzoluk,küfürü argosu eksik olmadı,

Survivor All Star

kum torbasından neler yaptı neler,hepimiz gördük,sopalar ile kum torbalarını birleştirip malum şekiller yaparak millete hareketler çekti
    reyting ayağına olsa bile birileri posta koysun haddini bildirsin

Survivor All Star

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 14 Şubat 2015; 0:12:04 >

• quote:

kimsenin kimseyi dövmesine gerek yok,şu hanzo turabi'ye karşı pasif durmasınlar yeter,geçen yıl erkekler strateji ayağına,efendi görünelim ayağına pasif durdular,turabi hanzolaştıkça hanzolaştı,sezon boyunca apaçiliğin kitabını yazdı,apaçilik,hanzoluk,küfürü argosu eksik olmadı,

Survivor All Star

kum torbasından neler yaptı neler,hepimiz gördük,sopalar ile kum torbalarını birleştirip malum şekiller yaparak millete hareketler çekti

Survivor All Star

Alıntıları Göster
    3 adam dün 72.nci olmuş totalde sonunda hak ettiği değeri görüyor acun reytingde kanalın büyük etkisini de görmüş olduk aynı barca gibi barcada teknik direktörsüz oynar diyorlardı guardioladan sonra onlarda çöktü acunun son çırpınışlarını eğlenerek izliyeceğim bu survivor da tutmayacak izleyin ve görün ilk 2 hafta reyting iyi alır sonra çakılır

• quote:

Survivor All Star

Survivor All Star

Alıntıları Göster
    Hobaa, hadi bakalım İnşAllah.

Survivor All Star

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulshizza -- 13 Şubat 2015; 19:43:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bulshizza

Hobaa, hadi bakalım İnşAllah.

Survivor All Star

Geçti Bor'un pazarı sür eşeği Niğde'ye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Adaya gitmelerine 3 gün var-mış daha hocam. Anıl'da son akşam gitmişti adaya.

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Acun bir daha Survivor yapmayacağim bu Son olacak demişti ve O yüzden zaten bu kadar Ateşle Barut misali sorunlu insani koydu yarişmaya.. Bu yorumu alin kesin biçin bi yerde saklayin... Göreceksiniz bu seneki yarişma bitene kadar 3-5 diskalifiye ve bir sürü kavga olay çikacak..

Bak bu kadar iddaliyim.. Öyle Tartişmalar çikacak kii EN sonunda birinde patlak verip ortalik fena karişacak.. Vee Kim kazanacak, tabiki Acun ve Banka hesabi....

Survivor gelecek sene konsept değiştiriyor. Türkiye - Yunanistan olacak yüksek ihtimal. Survivor'ın bitmesi gibi bir durum söz konusu değil yani.

Alıntıları Göster
    Son dakika,

Pascal Nouma sağlık sorunları yüzünden bu hafta başlayacak yarışmadan çekilme kararı aldı,Nihat Doğan'ın ise olayla ilgili yorumu merakla beklenilmekte.Nihat Doğan'ın çevresine benden çekindiği için bu bahaneyle yarışmadan ayrıldı,dediği ileri sürüldü.

• haber doğruysa 3t survivorda

Orijinalden alıntı: MAE11

3 adam dün 72.nci olmuş totalde sonunda hak ettiği değeri görüyor acun reytingde kanalın büyük etkisini de görmüş olduk aynı barca gibi barcada teknik direktörsüz oynar diyorlardı guardioladan sonra onlarda çöktü acunun son çırpınışlarını eğlenerek izliyeceğim bu survivor da tutmayacak izleyin ve görün ilk 2 hafta reyting iyi alır sonra çakılır

3 adam eskiden de super bi reyting almiyordu ayrica suan carsamba gunu hangi liseli unili izler ki? ayrica survivor gayet iyi reyting alir. suraya yaziuorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Teddy Death 1

haber doğruysa 3t survivorda
    Taner çok pişman herhalde yaptıkları için, düzgün davransaydı yarışmadan sonra iyi yerlere gelebilirdi.

Orijinalden alıntı: STMUS

Taner çok pişman herhalde yaptıkları için, düzgün davransaydı yarışmadan sonra iyi yerlere gelebilirdi.

Alıntıları Göster
    jack Maskeyoutube
    Taner vs Nihat Doğan round 2
    https://www.youtube.com/watch?v=6cCbt29aOh8&feature=youtu.be
    efsane kapışma ya:d

• JamesKırkRobertLars kullanıcısına yanıt
    hasanla hilmicem anlaşır büyük ihtimalle hakan çok sinsi kızlarerkeklerden hatırlıyorum.d

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

hasanla hilmicem anlaşır büyük ihtimalle hakan çok sinsi kızlarerkeklerden hatırlıyorum.d

hakan mı sinsi?:D o survivorda sinsi olan biri varsa o da başaktır:) ha bi de "abileri"... ama merve hepsini alt etti çok şükür:)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.