Şimdi Ara

philips kardeşliği...170ler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • sonunda topic açmak zorunda kaldım çünkü hiçbi soruma cevap bulamdım önceleri 170c almayı düşünüyordum ama dvı çıkışı ve ölü pixel garantisi olmadığının öğrenince 170x almaya karar verdim ama onunda mm olması beni düşündürüyor yani mm li die ona 50ytl fazla vermke istemiyorum

lütfen bana yardım edin 1 ölü pixel garantili dvı çıkışlı 8ms (daha düşükte olabilir ama fiyatı zorlamasın) 17 inc bi monütör tavsiye edin kullananlar veya verdiği görüntüyü görüpte bilenler vede ustalar kırmayın beni 400 ytl olması beni çok mutlu eder ama 500 kadar çıkabilirim zorlarsam

http://forum.donanimhaber.com/m_84678426/f_//tm.htm#84678426
  • evet mm yüzünden sırf 50 -60 lira fazlalığı var ama onun verdiği piksel hatası garantisini başka veren yok diğerleri beyaz parlak piksel gibi tek piksel hataları üzerinde duruyolar ki oda azınlıkta yani bütün piksel hatalarına garanti veren bi philips x serisi var sanırım ama mm özelliğinden dolayıda fiyat farkedio tabi zaten o yüzden bende çok kararsızım şuan bi yandan philipsin sağladıüı garanti olsun istiyorum ama bi yandan geniş ekran olayıda kafamı karıştırıyo yani o bakımdan bi türlü karar veremedim özellikle samsung 940 bw modeli gerçi en güzeli yerinde incelemek bakmak ama bu modelde de piksel hatası garantisi yok o yüzden bilemiyorum hangisini alayım bi türlü tam olarak karar veremedim
    arkadaşım sana tavsiyem şu sanırım sen benim gibi geniş ekran olayına takılmamışsın o yüzden derim ki boşver mm özelliğine 50 lira fazla vericez olayını derim ki philips 170x 6 fb modelini al....
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.