Şimdi Ara

Qualcomm Snapdragon 805: Üst seviye Android cihazlar beklenenden hızlı demode olabilir! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
3.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • exynos'u eleştiren qualcomm'a bakın siz neler de yapmaya başlamış..

Yazın telefon alacağım mesela aklımda nexus5 xperia z veya sp ve note2 ve g2 var. En pahalısı 1200tl ve 2000+tl verenleri anlayamıyorum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereye gidiyor bu teknoloji 800 le yapamayacağımız 805 ile yapabileceğimiz ne var çok merak ediyorum.Telefon arkadaş bu mobil bir cihaz bu kodmu yazıyoruz render mi alıyoruz biz bunda.İşlemciler güçleniyor ramlar artıyor hala bakıyoruz yazılımsal marifetler yok ortada.Androidi çak bas bir arayüz birkaçta program 3 ay sonra zaten yok s'i yok 2'si yok black editionu bişeyi çıkacak sıkıntı yok.

• Salak Nokia da Lumia 930'a S800 koydu ama daha piyasaya bile giremedi, bu firmanın pazarlama bölümünde çalışanlar nasıl işe alınmış merak ediyorum...

• Her şeyin en iyisi olsun diyerekten almış başını gitmiş bir tüketim çılgınlığı var millette. Çevremdeki 100lerce kişide android var. nerdeyse hepiside telefonu aynı amaçlar için kullanıyor; oyun-alo-sms-chat-bilumum ıvır zıvır uygulama.....
    bunları yapmak için m8 almaya gerek yok kiiii
    cm11 yüklenmiş bir s3 veya nexus 4 falan her türlü işi hızlı bir şekilde görür....
    ama doymuyoruz işte....
    toprak...

• Yüksek işlemci= Yüksek ısı
    Yüksek ısı= Pilin erken ölümü
    Sonuç= Pil değişimi, güncelleme, uygulama, tlf.değişimi vs. vs. vs.
  • 805 ile gelse nolcak ki, 3-5 ay sonra 808 lu telefonlar cikacak, en iyisi kendine uygun bir tel alip uzun sure kullanacaksin. Telefon piyasasi o kadar cok hizli degisip gelisiyor ki, imkani yok takip edemezsin.
  • Ureticiler ne yapsin rekabetten geri kalmayalim diye biran once cikaralim diye ugrasiyorlar s600 lu s4 ve htc one icin s800 gerekliydi ama iste g3 ve z2 ye daha zamanvarmis demekki s805 i beklemelilermis

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.