Bildirim
Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi (26. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: KaburgaNecmi
Güç tuşuna basılı tutun orda ekran resmi var. Menüde seçenek yoksa ayarlar>tuşar>güç menüsü
Teşekkür ederim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kamera hatasi aliyorum arkadaslar,cozumu varmi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
merhabalar s4 sahibiyim 4.4.4 dağıtılacakmı yoksa kendimiz mi yükleyeceğiz yükleyenler memnun mu birde ??? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kickboxer_18
merhabalar s4 sahibiyim 4.4.4 dağıtılacakmı yoksa kendimiz mi yükleyeceğiz yükleyenler memnun mu birde ???
S4 resmi sürüm 5.0 a Ocak ayında güncellenecek. Kurcalamanıza gerek yok_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: KaburgaNecmi
quote:
Orijinalden alıntı: kickboxer_18
merhabalar s4 sahibiyim 4.4.4 dağıtılacakmı yoksa kendimiz mi yükleyeceğiz yükleyenler memnun mu birde ???
S4 resmi sürüm 5.0 a Ocak ayında güncellenecek. Kurcalamanıza gerek yok
eyvallah o zaman kalsın_____________________________ -
Anlatım için teşekkür ediyorum. Acaba cyanogenmod ile kullandığınız launcher, dosya yöneticisi, uygulama yöneticisi, rehber, sms vb. uygulamaların isimlerini paylaşabilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FFAKO -- 7 Aralık 2014; 11:04:19 >_____________________________ -
Archidroid in V.3.0 çıkmış. Portlu 4.4.2 ler stabil gelmedi bana. Bunu yüklesek kamera dahil sıkıntı çeker miyiz acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: FFAKO
Anlatım için teşekkür ediyorum. Acaba cyanogenmod ile kullandığınız launcher, dosya yöneticisi, uygulama yöneticisi, rehber, sms vb. uygulamaların isimlerini paylaşabilir misiniz?
Launcher - Google Now Launcher / Nova
Dosya Yöneticisi - Solid Explorer / ES File Manager / Root Explorer
Telefondan telefona dosya göndermek için - SuperBeam
Telefon Bilgisayar arasında - Airdroid
Zip rar dosyası için - B1 Free Archiver
Uygulama kırıntılarını silmek için - CCleaner
Reklam engellemek için - Adaway (root)
Uygulama Yedekleme, dondurma, silme - Titanium Backup (root)
Spirit UL (root) - Gerçek radyo dinlemek/kaydetmek için
Touchpal Keyboard/Swiftkey - Cyanogenmodda kullanabileceğin en iyi iki klavye
Recovery flashlamak için - Flashify (root)
Flashify ile yüklediğim recovery - TWRP
TWRP den sonra flashladığım ilk şey - Boeffla Kernel (apk sini yükleyip ayarlarını kurcalamak çok iyi, hele ses kalitesi)
Her boku otomatik hale getirmek için - Tasker + Secure Settings (root) + Autoalarm + AutoApps + AutoLaunch ....
GPS daha çabuk kilitlesin diye - FasterGPS (root)
Daha cok şey yapabilmek için - Xposed Framework (root)
Xposed yükledikten sonra
Amplify (wakelock azaltıcı, batarya dostu)
Greenify (Uygulamaları uyutur ama dondurmaz, batarya dostu)
.....
Rehber ve SMS - Cyanogenmod'dan başkasını kullanmam :)
Ek olarak Dashclock Widget, Easy Voice Recorder Pro, PowerAmp, gReader Pro, Clean Calendar Widget, Camera FV-5, MX Player...
Sen ne sormuştun ben uçmuşum :))_____________________________
-
Teşekkürler hocam, son bir şey soracağım. CM11 ile gelen varsayılan rehberde kişinin üstüne tıklayınca direk arama yapıyor, bunu touchwizdeki gibi bir profil görünümü yok mu? _____________________________ -
Soldaki resmine tıklayacaksın :) _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: 1ST4NBLu3
Soldaki resmine tıklayacaksın :)
Üzücü :D aosp contact ve dialerıymış gelen uygulamalar cm ile, ayarlarını falan çok karıştırdımda bulamadım :( cidden yok mu çözümü?_____________________________ -
Hocam ciddi ciddi kontak resmine tıklayacaksın. Resmi yoksa o resmin olduğu boşluğa. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: 1ST4NBLu3
Hocam ciddi ciddi kontak resmine tıklayacaksın. Resmi yoksa o resmin olduğu boşluğa.
Cidden öyleymiş :D Keşke ismin üstüne tıklayınca da öyle olsa. Teşekkür ettim tekrardan._____________________________ -
Nasıl son sürümler varmı bir gelişme cm11 de ? _____________________________ Laptop:ASUS K53TK:::TV:LG 42LW5500:::Speaker:Logitech X530:::Phone:Samsung Ch@t 527+Samsung Galaxy S III
Console:PlayStation SCPH-7502 +PS2 SCPH-50004+PS3 320GB CECH-3004B+XBOX 360 ELİTE 120GB JASPER:::Receiver:GoldMaster HD-1090 PVR
-
quote:
Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa
Nasıl son sürümler varmı bir gelişme cm11 de ?
Ben de merak ediyorum.
1- Kamera sürekli göçüyor mu?
2- Bildirim Led'i çalışıyor mu?
3- BEklenmedik çökmeler yaşanıyor mu?
4- Batarya sömürmesi (wakelock) var mı?_____________________________ -
Az önce yükledim fazlasıyla hoşuma gitti fakat rehberi titanium backup ile yedeklemiştim geri alamadım
. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
Edit:Gayet hızlı ve kullanışlı. Nightly sürümünü kullandığımdan şarj ederken bildirim çubuğunu indirince kasma oluyor ama büyük ihtimalle düzelecektir. Kesinlikle orjinal rom'dan daha iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kgnakgn -- 13 Aralık 2014; 19:40:24 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kgnakgn
Az önce yükledim fazlasıyla hoşuma gitti fakat rehberi titanium backup ile yedeklemiştim geri alamadım
. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
Edit:Gayet hızlı ve kullanışlı. Nightly sürümünü kullandığımdan şarj ederken bildirim çubuğunu indirince kasma oluyor ama büyük ihtimalle düzelecektir. Kesinlikle orjinal rom'dan daha iyi.
Rehberi dediğim şekilde yedeklemeliydiniz
_____________________________ -
cyanogenmod dosyasını sd karta atmamız şart mı ACİL!!! _____________________________ -
Değil ama komple wipe yapmak yerine sadece system ve data (+dalvik cache +cache) wipelarsanız iç hafızaya attığınız resimler müzikler ve rom kurulum dosyaları silinmez. _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt